היי ליאן....ולכולם ...

טל קר

New member
יש בהחלט דעות שאינן דמוקרטיות

כך שהדמוקרטיה לא משמעה בהכרח קבלת דעות שונות גם אם לא נוח איתן. אבל רחמנות על ליאן שאחרי זה אלדדים מתלוננים אצלה על אוף טופיקיות של הודעותי...

טל עצה קטנה...

רדי מזה... (בנוגע אלי) את לא תשכנעי אותי ... ולי אין מטרה להתנצח או לנצח ואני אומר זאת שוב... מאסתי בלדון עם זה ואת בטח ובטח לא תביני את מהדור היותר מבוגר קמעה ולא תביני על מה אני מדבר או שכן ... הקטע הוא שאת בכוח מנסה להתנצח איתי... רדי מזה.. ותלמדי לקבל דעות של אחרים או שתכנסי להגדרה השניה אם אני יכול לקבל דעות שונות משלי גם את יכולה תתבגרי.. ובהצלחה במעשייך באשר הם אה ויום מקסים ונעים.. ולהבא שאת פונה אלי בכל פורום שהוא שזה לא יהיה בנוגע לנשים כי לא תקבלי ממני שום תגובה או התייחסות עם כל הכבוד מאסתי בזה.. תרגישי חופשי בכל נושא אחר שוב בהצלחה ויום נעים

טל קר

New member
אני בהחלט מהדור היותר מבוגר קמעא

אני בת 24 שנים שלמות! בניגוד אליך, הדור הצעיר, שהוא בן 23 לפי הכרטיס שלו. LOL. בכל אופן, אני לא מוכנה להשלים עם דעות של אחרים שמביעות שנאה או זלזול באחר כקבוצה, אם זה הומופוביות, אם זה גזענות, ואם זה שוביניזם. ואני לא מגיבה למענך (בדעות שוביניסטיות מאסתי מזמן) אלא עבור שאר הקוראים. הרי זה פורום, לא דיון פרטי של אחת על אחת. כמו שאתה מביע את דעתך בנושאים שונים, כך אני מביעה את דעתי. אז תרגיש חופשי, כי אני לא פונה אליך. אני מגיבה לך, אבל לא פונה אליך. ובגלל זה אני טורחת לעשות את זה.

אוקיי

אז כל מה שיגע בנושא הספציפי הזה אני לא אגיב לך ... את תביני את זה נכון? ואל תעני שאלה רטורית את פשוט מנסה ליצור ויכוחים כוח כוח כוח בזה מדובר לא יכולה לקבל דעות שונות? ואני כן... אז את זו שבבעיה לא אני.. לגבי הגיל הוא לא התרגיל קפיש (ולא מדובר על סקס)... ואל תטרחי ... כי אם זה ימשיך אני נעלם מהפורום של ליאן עם כל הכבוד מאסתי בזה ומאסתי באלו שלא מקבלים דעות שלא בקו שלהם אז ביי ושוב יום מקסים

טל קר

New member
סלח לי, אבל זה לא נראה לך כאילו

אתה לא מקבל את הדעות שלי כי הן לא בקו של הדעות שלך? זה איום ונורא! פויה! אגב הזכרת לי את הבדיחה על : א: אני שונא את כל אלו שכל הזמן אומרים "גם אני" ב: גם אני.

חחח ../images/Emo13.gif

אני מקבל בסבבה תדעות שלך את זו שלא מקבלת את שלי אני מקבל אין זה אומר שהיני מסכים לכל מילה ושיח קפיש... ואת בניגוד אלי לא רק שלא מסכימה גם לא מקבלת אופס... חחח eror..

voguemaster

New member
סתם הארה..../images/Emo3.gif

אומרים "גאביש", לא קפיש..
אלי

לכל מיני מלאכים שוביניסטיים!

תירגע יקירי ותקשיב, אנ ואכן במדינה דמוקרטית ולכן טל קר יכולה להגיב על דברייך המרמזים על העובדה שאונס הוא נושא לבדיחה חביבה. לידיעתך גם אני ועוד נשים רבות כמותי וכטל קר ועוד אחרות וטובות וגם גברים רבים לא נהנים לשמוע רמיזות ע לכך שאונס הינו דבר כייפיש שסחתיין בוא ונהנה לצחוק עליו. אני בדיחות עם רמיזות לאלימות ולאלימות מינית לא אוהבת, לא סובלת, ואני גם לא מקבלת לא בחיי המציאותיים או במרחב הדמוקרטי הוירטואלי. וכעת לא משנה לי באיזה פורום מושמעת דעתך הנכבדה הגיע הזמן שתירגע ותתיחס בכבוד לנשים. וטל קר צודקת גם אני במידה שאני שומעת בדיחות או רמיזות על כך שצריך לירות ולפגוע בערבים, במזרחים, בנשים, בהומוסכסואלים ובלסביות, בעובדים זרים וכן גם כמובן בצירוף של כל המיעוטים: אישה ערביה או אישה מזרחית אזי אני מתרתחת והדם שלי עולה לטמפרטורות שחבל לך על הזמן. מה לעשות נולדנו עם שכל ולכן אם אתה פה ואם תרצה או לא אתה וגברים שוביניסטיים, סקסיסטיים שכמותך תקשיבו לנו.

אלדד26

New member
עד עכשיו לא הגבתי, אבל ../images/Emo46.gif

אם היה אכפת לך כל כך מליאן ומהאוף-טופיקיות, לא היית טורחת לירות חיצי אש בכל הודעה והודעה כאן. רדי מהעץ! מה לעשות, טל, יש התבטאויות והומור שאנשים לא מתייחסים אליו בכבדות תהומית וכאל רעה חולה שאבוי אם היא קיימת. גם סרקזם והומור שחור הם דבר שבשגרה, ולפעמים הם גם מסדרים לנו קצת את המחשבות וקובעים גבולות בין טוב לבין רע. זה שמלאך האהבה, למשל, אמר שיאנוס את ליאן בנשיקות, זה עדיין לא אומר שהוא מצדיק אונס, כפיה, או משהו בכיוון. זה שיש בבדיחה ההיא סעיף של "להוריד ממנה את הבגדים בניגוד לרצונה", זה חידוד שבבדיחה והעובדה היא שזה מצחיק מספיק אנשים, גברים ונשים, שפשוט יודעים להבדיל בין טוב לבין רע. אף אחד לא יעשה את זה כדי להוריד קלוריות או בגלל שום סיבה אחרת. אנסים הם אנשים סוטים שצריכים להיות מטופלים בכל מיני דרכים שלא ניכנס אליהן כאן. זה שהבדיחה הנ"ל - או אחרות - מצחיקה אותי והרבה אחרים, זה לא אומר שאנחנו מצדיקים את זה. זה ש*אותך* לא מצחיק, זה בגלל שאת כבדה נורא ומתייחסת לחיים ברצינות תהומית שהיא הרבה מעבר לנחוץ. Ease up a little, באמת שלא יזיק לך. אנשים כמוך חוטפים התקפי לב בגיל 40 מרוב לחץ ומועקה. תירגעי קצת. המטרה שלך טובה, אבל האמצעים, אוח, האמצעים...

gerry

New member
פתיחת חלון...

זה מה שהעם מבקש... לפתוח חלון, לצחוק ולחזור לשגרה, מה רע בכך ? וגם עם הבדיחה באה על חשבון הגרוזינים או הפמיניסטים או על ג´ינג´ים ? כשמדברים ברצינות : את יותר מצודקת בענין!!! אך אנא תפתחי חלון מדי פעם כדי לחייך...

טל קר

New member
בדיחה זה אמצעי סוציאליזציה, כמו

תוכן של שיר וכמו תוכן של ספר (ואתה מוזמן לדון בזה לעומק בפורום פמיניזם אם יש לך בכך ענין). מסר של קלות ראש בנושאי כפיה מינית על נשים לא גורם לי לחייך. הרבה דברים כן. פגיעה בנשים לא. והנה בדיחה שכן מצחיקה אותי (באדיבות ניר, משתתף בפורום פמיניזם): כמה פמיניסטיות צריך כדי להחליף נורה? אחת, יא שוביניסט, וזה גם לא מצחיק.

שתבין משהו

להן מותר לפגוע וזה בסדר בא לי להקיא ממה שראיתי שנשים עשו רדי מהעץ.... הן נשמה טהורה אנחנו הצד הדפוק 2 הצדדים דפוקים וצר לי להודיעך שכל הגברבגים השובניסטים ואלו שמתייחסים רע לנשים הן מולד ותולה של היחס שלכם אה... ובוא נעשה קצת חושבים לכי תכיני שיעורי בית ותסתכלי על 2 צדדים לא אחד אה שכחתי... את אמרת שאת לא יודעת לקבל דעות שונות אופס eror בעיה :)!!!

טל קר

New member
לא מוצקילה, הבעיה היא אצלך.

ראשית, אני לא אמרתי שאני לא יודעת לקבל דעות שונות. אמרתי שאני לא מוכנה לקבל בשוויון נפש דעות שפוגעות במגזר אחר ולכן מהוות פגיעה בשוויון, כמו הומופביה, גזענות, שוביניזם. זה אתה שמוכן לקבל כל דעה שונה, חוץ משלי כלומר.LOL אפרופו שיעורי בית, אכפת לך לעשות הגהה ולהשתמש בסימני פיסוק בהודעות שלך? בחור צעיר כמוך ודאי זוכר דבר או שניים מהתיכון. אין לי מושג מאיפה הגיעו "הגברבגים השוביניסטים" (גברבגים הם קרובי משפחה של הביגבאגים?), אבל אם תרצה לדון במקורות השוביניזם ובהבניה החברתית וכדומה, אפשר לדון בזה בפורום פמיניזם.

מוצרלה יקרה...

מה לא מובן בלרדת מהעץ... טוב מאסתי בשיחות עמך ועם כל הכבוד זו האחרונה אלייך

אלדד26

New member
מה שבאמת טוב בקשר אלייך

זה שאת תמיד חייבת לומר את המילה האחרונה!

ליאן.

New member
מלאך,

שום דבר לא מצדיק פגיעה! אם מישהי או שתיים או שלוש פגעו בך, זה אומר שהן לא בסדר ואם תספר מה הן עשו לך שכל כך פגע בך, ייתכן שגם לי יתחשק להקיא, אבל אל תשכח שמדובר שאחוז מסויים מאוד של נשים ולא מדובר בכולן, אז בוא לא נכליל. וכמו שיש נשים ´פגומות´ יש גם לא מעט גברים ´פגומים´, אבל זה בהחלט לא אומר שכולם כאלה. נכון ? בוא נסכים שיש אחוז מהאוכלוסיה שגורם לנו בחילה, בלי קשר לגיל, מין, גזע או נטייה מינית, אבל עלינו לתת את הכבוד, הספק והסיכוי השווה לכל אחד או אחת לפני שאנחנו שופטים או מפלים לרעה.

למעלה