היי כולם

היי כולם

אני צריך לדעת מה עושים כדי לסדר את ארור מס 114 (אתם יכולים גם לתת לי קישור אם יותר נוח לכם) תודה למי שיעזור

flint15

New member
אופס

חשבתי שארור זה כמו "ארור אתה יא #&^#&^%&" עכשיו הבנתי שזה ERROR XD מבקש סליחה

miss_t

New member
error code "114" -GameGuard Error

מאתר מייפל- There might be a program that consumes high CPU resource running on a background or your Video Card driver or Sound Card driver is not up-to-date. Please run your Virus Protection and Anti-Spyware programs on your computer and update your Video and Sound card driver up-to-date. כנראה שיש תוכנה/משחק שפתוחים ברקע ומפריעים להפעלת מייפל או שהכרטיס וידיאו/ מסך לא מעודכנים. תריץ סריקת וירוסים ותעדכן את כרטיסים המסך והקול.

miss_t

New member
היי לורן

תוכל לומר מה עשית כדי שאנסה לעזור לך יותר
האם רק השגיאה הזו מופיעה
האם יש שגיאה אחרת

אוקיי הנה כל הסיפור

אז יום אחד אחיות שלי החליטו שהם רוצות להתקין גם KAZA (בנוסף לאימיול) כדי לראות אם הדברים שלהן יורדים יותר מהר בקאזה אז כל הבעיות התחילו כי מאז או שזה נגרם מהקאזה או ממשהוא אחר כל פעם שאני נכנס למייפל אז מופיע לי הודעה של המחשב שאומרת שפעולת קובץ זה נתקלה בבעיה והיא צריכה להיסגר ואז יש גם EROR 114 אז לאחר שהבנתי שזה כנראה מקאזה אז מחקתי את קאזה אבל זה עדין קורה גם כשקאזה לא במחשב וגם כשאימיול סגור אז ניסיתי את השיטה של למחוק את הקובץ ההוא שאמרת בבעיות נפוצות (תודה על העצה) אבל הקובץ הזה בכלל לא היה שם ועכשיו אני תקוע בלי מייפל אם תוכלו לעזור אני השמח מאוד תודה לכל מי שעזר עד עכשיו בכל מקרה

miss_t

New member
אוקיי- עוד ניסיון לעזרה בתוך ההודעה

האם ניסית למחוק את מייפל סטורי מהמחשב ולהתקין מחדש?

xD Shir

New member
תנסה, להפעיל את זה דרך ההתחל- ואז הפעלה

אל תתייאש זה יעבוד בסוף

G4aRa

New member
>>>>

תוריד תוכנה לסריקת ספייוור כגון ADAWARE. ותסרוק ספייוור. תמחוק את מייפל סטורי ותתקין מחדש. אם לא עוזר תעשה שיחזור מערכת לתאריך שמייפל סטורי עבד.

הפיירוול שלך פועל?

אני הייתי יותר מחודש עם הבעיה הזאת, וחקרתיי עליה מלאאא וגילתי שזה קשור בפיירוול, אז בדקתי את הפיירוול שלי וגילתי שהוא לא פועל.. לקחתי את המחשב לתיקון ומצאו בו וירוסים קטלניים שאנטי וירוס רגיל לא מוצא.. עכשיו הפיירוול פועל ושגיאה 114 כבר איננה

אני אנסה לקחת את זה לתיקון תודה

אם זה גם לא יעבוד אז אני אחזור לבקש עוד עזרה אבל תודה לכל מי שעזר עד עכשיו

לא העצה הכי מועילה../images/Emo87.gif

עבור מתחיל או חסר ניסיון בדברים כאלה.

G4aRa

New member
זה לא ממש קשה ללמוד...

זה פותר כמעט כל בעיה במחשב וחוסך מלא כסף . כשאתה לוקח את המחשב לחנות מחשבים זה מה שהם עושים בדיוק ולוקחים איזה 200 שקל אפילו יותר

למעלה