היי כולם..

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך
חח איזה חמודים ../images/Emo13.gif

זה בדיוק נראה כמו שפונץ' ופאדג' משחקים חחחח... ולנטינו נראה גדול מאז הפעם האחרונה שראיתי אותו..
ואם זאת פרוות קיץ אז הוא כוסון
פאדג' התחיל עם הנשירה, וזה נורא...הכל הכל הכל מלא מלא בשיערות, כי הוא ענק. אבל עכשיו הוא נראה אומלל כזה..חח בטח מרגיש קירח
כל הגודל שלו הלך..

dance of life

New member
יו!!! איזה מתוקים!!!

אופ אני רוצה גם
איזה חמודים! למות עליהם! אפשר אולי.....המ.... לבקש שתצלמי אותם גם משחקים עם בנאדם? עוד לא יצא לי לראות חמוס במציאות למרות שאני מאד רוצה (עסוקה מדי לאחרונה) והייתי שמחה לראות את האינטראקציה בין החמוס לבנאדם.. בכל מקרה תודה שהעלת מקסימים פשוט!!!

WTR

New member
../images/Emo12.gif עם בני אדם?

אני קצת מתביישת לומר שמאז שיש להם אחד את השני (ונוס הרי יחסית חדשה כאן.. משהו כמו ארבעה חודשים) אני לא משקיעה במשחק איתם כי הם משחקים אחד עם השני או עם עצמם. אבל אם אני רואה ששניהם משועממים ולא מוצאים איך להעביר את הזמן, אני אנסה להפוך אותם עם הגב ולדגדג או לזרוק להם כדור מצפצף/מצלצל אין ממש מה לצלם בזה.. אבל אם תרצי אני יכולה לנסות שוב, את מוזמנת לבוא לראות ולהכיר

Sweet Fantasy

New member
איזה חמודים../images/Emo70.gif חבל"ז

איך הם משחקים.. גיזמו וג'וזי מלא זמן לא שיחקו ככה
ולכולם- תסתכלו בצד, יש שם מלא סרטים של חמוסים של אנשים מכל העולם, מגניב לאללה..

WTR

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifתודה על המחמאות

N a d a v 1 6

New member
../images/Emo99.gifקטנים שליייייייייייייייייייי

רק עכשיו יצא לי לראות את הסרטונים! יש לי תקופה דיי קשה.. אני מתעגעג אלייהם תמסרי להם
נשיקה|ענקית ממנייייייי אוהב המווווווןןן

WTR

New member
מתגעגע גם כן ../images/Emo46.gif בגלל זה אתה מבריז!

פעמיים!
|נעלב| אה, כן.. ו.. מה קרה?

N a d a v 1 6

New member
איילת..

אם היית יודעת מה הולך אצלי בבית היית משנה את כל דעתך
לאו דווקא לרע. להפך לטוב.

Twinsen2005

New member
נדב בהריון!

אני כל כך מתרגש... נדב, אני מפנה אותך לשירשור הנוכחי כדי לקרוא קצת על משפחת הטמפונים, נכון לעכשיו אתה לא מקבל אבל בעוד כמה חודשים כשתמליט, זה יהיה מאוד רלבנטי. בהצלחה! (אני בעד המלטות אצל נדבים לשימור הנדב המצוי... חחחחחח) כפרה...

למעלה