היי כולם..

• פותח הנושא WTR
  • פורסם בתאריך

WTR

New member
היי כולם..

אני שומרת הלילה
מכל הלילות בעולם, דווקא היום זה היום הכי כואב לשמור (מחזור..) רציתי להפתיע אתכם עם סרטונים של החמוסים משחקים.. זה לוקח זמן אבל זה חמוד

Twinsen2005

New member
שירשור המחזור הגדול של הפורום!

וואוו בפורום בנים בלבד ימותו על זה...חחח

WTR

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo124.gifהכניסה לבנים לא מומלצת

זה גם
כשאני חושבת על זה טוב נעזוב את כל האייקונים בצד
מה שרציתי להגיד זה שALWAYS וKOTEX וכל התחבושות האלו ידועות בתור תחבושות ש: 1. יש בהן חומר מסרטן 2. מעודדות את כמות הדם (פי 2 מהנורמל!!) כדי שנקנה עוד ועוד תחבושות אני משתמשת בתחבושות אורגניות (NUTRA CARE או משהו דומה) הן נראות ומרגישות בדיוק אותו הדבר חוץ מהעובדה שהן הרבה יותר נוחות כי הן דקות מהרגיל הן יקרות אבל המחזור "מתקצר" בחצי!!!! אז המחיר מתקזז (שהרי עם תחבושת רגילה קונים יותר ממנה..) בקיצור אני שמעתי על לא-מעט בנות שמשתמשות בזה והמחזור באמת נמשך ימים בודדים במקרה שלי היה לי שבוע מחזור, ועכשיו יש לי 3.5 ימים פחות או יותר לתשומת ליבכן

איך הגיוני

שתחבושת משפיעה על ימי המחזור?.. כאילומשו לא הגיוני פה..ואיזה חומר מסרטן יש באלוויז..? תכלס אני חושבת שכל התחבושות עשויות מאותו החומר.. לא קראתי על החבילות או משו, אבל לפי ההגיון, אותו הפלסטיק.. אותו הצמר גפן שבפנים
אותו הג'ל... חחח טוב אני לא אגעיל אנשים כאן.. אז אם אצלי המחזור 4 ימים אז הוא יתקצר לי ליום אחד? :-O

Sweet Fantasy

New member
גם אני לא חושבת שיש קשר

דימום הוא אותו דימום, אם מישהי רוצה לקצר שתיקח גלולות
אני בכל מקרה משתמשת בטמפון, תחבושות זה הדבר הכי מגעיל בעולם, מאז שעברתי לטמפון, אני לא יכולה לחשוב על תחשבושת, זה כמו תיתול.

WTR

New member
טמפון גם מעודד יציאת דם..

ואם תרצי, יש לNATRA CARE גם טמפונים

skarlet ohara

New member
משתתפת בשיחה הלא קשורה אבל

זה הגיוני וזה עובד. בנוגע למחזור באמת לא ניסיתי להפסיק עם תחבושות וטמפונים (מה התחרפנתי?!) אבל בימי היומיום- תחתוניות אאוט!. הן באמת מעודדות הפרשות (ואם כך אז כנראה גם בזמן מחזור), תנסו תקופה ותיווכחו בעצמכן. איילת, תודה שהעלת את הנושא, בד"כ באמת אין איך להפיץ את המידע הלאה. ובנים, סליחה על השיתוף-אף אחד לא אמר לכם לקרוא.

Sweet Fantasy

New member
תלוי איזה

תחתוניות. אני לא יכולה בלי, זה מגעיל.. וזה לא מעודד לי שום דבר. התחתוניות שלי (ה)פרש קלין. בקשר לתחבושות, המחזור שלי ממש לא הרבה זמן (4 ימים) ולא נראה לי שזה יכול להתקצר יותר מזה. והוא התקצר לי מאז שהתחלתי להשתמש בגלולות, לא מאז שהחלפתי לטמפון.

זה לא הגיוני

כשחושבים בהגיון,למה שמשו על התחתונים ישפיע על הכמויות של הדם או ההפרשות?כילו זה משו חיצוני.. אלא אם כן התחתוניות מחרמנות אותכן או משו אז יוצר יותר הפרשות
אבל חוץ מזה אין סיבה הגיונית..

WTR

New member
יתקצר ליומיים בערך

הרעיון הוא שיש בזה חומרים שגורמים לדימום יתר או משהו כזה אני אנסה למצוא מאמר..

WTR

New member
דרך אגב, זה לא מדעי או משהו

אין שום הבטחה שהוא יתקצר לחצי, אבל יש לא-מעט בנות שזה קרה להן אז שווה לנסות לדעתי.. שלא לדבר על זה שזה טבעי = פחות כימיקלים = יותר בריא.

The Reuty

New member
זה הגיוני

החומרים שיש בתחבושות, בכל התחבושות לא משנה הסוג, יש בהם חומרים שונים שגורמים להוצאת דם מרובה ובונוסף גם מסרטנים. ז"א שהחומר המסרטן גורמת להפרשת דם מרובה בכדי שתשתמשי ביותר תחבושות/טמפונים וככה החברה מרוויחה יותר בתחשובות שאיילת רשמה, הנוטרא קר, הכל עשוי מחומרים טבעיים בלבד, בגלל זה, זה לא מסרטן ומקצר את המחזור, שבדיעבד אמור להיות באורך הזה..

WTR

New member
../images/Emo6.gif את צצה מדי פעם להביע תמיכה

בדבריי, ואז נעלמת לחודשים שלמים?

למעלה