אז למה לא אמרת מהתחלה.......
תגיד שאתה מבקש שנערוך מגבית לטיפול פסיכולוגי לטיפול בחרדות
אני ממליץ על מטפל ביהביוריסטי, הם מצויינים בטיפול בחרדות לדעתי
עכשיו ברצינות: אולי תיגש לאיזה חנות חיות ותנסה להתעסק קודם עם נחש קטן (לא כולם ניגשים ישר לבורמזי 1.80) תנסה לגשת אליו בהחלטיות כלומר , אל תקרב את היד וכשתראה שהוא מזיז תראש אז תטיס אותה החוצה (לעטוף אותה בבד יהיה רעיון מצויין). ככל שתיגש אליו יותר פעמים ותעיף את היד החוצה אז אפקט הלמידה שלו יהיה "יד נכנסת --> אני מאיים --> היד יוצאת החוצה". זה יגרום להתארכות הזמן שהוא יתרגל אלייך, תשתדל לא לתפוס אותו בראש כי זה דיי מציק להם אבל גם אל תבוא אלייו בפוזה של לוכד נחשים מנשיונל ותחנוק אותו מאחורי הראש. תרים אותו עם מקסימום תמיכה לכל הגוף ואל תתקרב אליו עם יד שעדיין יש עליה ריח של משהו שיתפרש כאוכל בשבילו (מכרסמים,עופות, כלבלבים וכדומה). בהתחלה אני לא חושב שאתה צריך להשקיע יותר מדיי זמן בליטוף שלו כמו שאתה צריך להרגיל אותו להתקרבות של היד שלך ושהוא לא יפרש את זה כאיום, אחר כך תוכל ל"שחק" איתו . בהתחלה , גם אם אתה מצליח להוציא אותו (ואל תשכח שאתה אמור
להצליח להוציא אותו) אז אל תקרב אותו לאיזור הפנים שלך (ביס בפנים זה לא הכי נעים ביחס לאיברים אחרים למרות שיש איזה איבר שאני חושב עליו שביס שם יכול להיות יותר גרוע מאשר בפנים
). בהצלחה ותעדכן על התקדמות הטיפול (זאת הייתה הודעת היכרות, על המשך הטיפול והמחיר שלו נדון בהמשך אם תהיה מרוצה
) דרך אגב: א) מה גודל הטרריום שלו כי מהתמונה שצירפת נראה שקצת צפוף לו לא ? ב) יש קשר משפחתי לזאב נחמה ? כי רק קרוב משפחה לדעתי עוד יכול לצטט את תקופת מוסקבה שלהם