היי...כולם...

rachelea

New member
טכניקת יישור הזהבים

הטכניקה היתה יותר משוכללת. אחרי יישור גס של הזהבים, שמנו אותם בין שני דפים ועם גב הציפורן החלקנו את הדף והזהבים התישרו למשעי.

dan the man

New member
עכשיו חזרו הקרמבואים...

אבל תמיד כשאני אוכל קרמבו ונשארת העטיפה (תמיד נשארת העטיפה!) אפשר ליישר אותם אם הציפורן או פשוט אם לחיצה חזקה של האצבע .. ואז הנייר חלק ולא רק ישר...

רחל לא הייתם שורפים זהבים?

היינו שורפים זהבים (כמובן החלפות) ואז הם היו מקבלים גוון אחר ודוגמאות שונות. U הרסתם אותי, איזה כיף להיזכר

python 4

New member
איך אפשר

לאכול את הקרם לפני השוקולד והביסקוויט?
פעם, לפני מליון שנה (למען האמת, קיץ קודם) הייתי גם זולל קרמבואים בכיף. עד שנגמלתי מהשיקוץ הזה!

evilihi

New member
גם אני תהיתי.. (ואזהרה!)

ואז אח שלי אמר שבטח זה ליקוק הקרם מבפנים..יותר מדי עבודה
אפרופו קרמבו - נא להזהר מקרמבואים של ג'נה..זה נראה קרמבו אמיתי וכשנותנים ביס מסתבר שהקצפת היא רק חצי גובה והשאר עד לשוקולד העליון זה חלול לחלוטין! ראו הוזהרתם.. מה שגם לא בריא כי מרגישים מרומים ורצים לקחת עוד! (גם בשביל הנחמה וגם כי זה חצי מנה
)

חסרי דמיון שכמוכם!

הדרך הנכונה היחידה לאכול קרמבו היא זו: פותחים לו את החלק העליון עם כפית, כמו ביצה רכה. הכי נחשב זה פתח קטן, כמה שיותר מתאים לגודל של כפית. ואז מוציאים (כן! עם הכפית) את הקצפת מבפנים, עד שמנקים את הכל הכל הכל ולא נשאר שום לבן, כולל למטה בפינה איפה שהשוקולד מתחבר לביסקוויט. ואם השוקולד נשבר, צריך לקחת קרמבו אחר. ואז, בסוף, אוכלים את השוקולד והביסקוויט. הכי כיף.

evilihi

New member
טוב כמו שאמרתי..

יותר מדי עבודה
והקרמבואים שהזהרתי מפניהם הם של חברת ג'אנה ונקראים "דובוני" יש להם עטיפה נחמדה של דובונים..ועוגיה ממש טעימה...

אני אהבתי לאכול קודם את

הביסקוויט ואחר כך את הקרמבו
נדוש נכון
היום אני לעתים ממש ממש רחוקות חוטאת בקרמבו אחד אבל רק מוקה יאמי

קיץ? תפסתי אותך.

הרי כל תינוק יודע, שקרמבואים יש רק בחורף. לי עצמי התגלה העניין לפני שנים ספורות, כשניסיתי לרכוש באיזור פסח ארגז קרמבואים לאבא של יותם (הוא היה מועמד לשיא קרמבואים בעצמו, עד הסיפור של אבא של נעם), והתברר לי מפי הפיצוצניק, שזו "לא העונה".

python 4

New member
רואים שאת לא מכורה!

מכורים אמיתיים יכולים להשיג מנה בכל מקום, בכל זמן, גם מחוץ לעונה. אבל אני כבר נגמלתי, ברוך השם.

אריק, בטח שאלונה זוכרת

את אוסף הזהבים ויש פה עוד שזוכרים ומישהי אפילו הזכירה את האוסף שהיה לה, אבל ירדן דיברה על משהו אחר אם הבנתי נכון, הילדים שלי גם עשו את זה, לוקחים את הזהבים של הקרמבו ועושים איתו כדור, הבנים שלי התחרו ביניהם אצל מי הכדור גודל יותר מהר
כמו כן ברוכה הבאה ירדן
, אצלנו אין גיל כול אספן בכל גיל מוזמן להצטרף

גם לי יש סיפור על קרמבו

כשהייתי בתיכון, לפני חצי מליון שנה... בקיצור, הייתה מסיבה ביום שישי בערב אצל אחד מהחברה שגר בקומה שניה. כמה חברה שהשתעממו ירדו לחצר הבניין כשבידם קרמבואים. אני יצאתי למרפסת ועודדתי אותם לזרוק אלי קרמבו. אחת הבנות, התהלבה מהרעיון, קילפה את הקרמבו, כיוונה אלי וזרקה אותו במרץ.... היישר לתוך הסלון של הקומה הראשונה. עד היום אני נתקף פרצי צחוק כשאני חושב על אותה משפחה שלווה שיושבת ביום שישי בערב בסלון, צופה בתוכנית הארוח של רבקה מיכאלי, כשלפתע נוחת לו קרמבו.

להם זרקו קרמבו

לנו זרקו איזה ערב לפני פורים מין נפץ של פורים לתוך הבית, איך נבהלנו קרמבו זה עוד טוב.

עוד אודות קרמבו

עבדתי 10 שנים בתיכון והיתה שם מכה של קרמבואים, מי שהיה לו יום הולדת מילאו אותו בקרמבואים, אני לא מבינה את הענין הזה, במקום לעשות למישהו נחמד ביום הולדת עושים לו איכסה

dan the man

New member
היום זה לא קרמבו...חח

היום זה קמח אם ביצים.... זה לא מראה טוב .... טוב שהיום הולדת שלי השנה זה ביום שבת חחח

למעלה