היי...כולם...

ש י ר ד ן

New member
היי...כולם...

שלוםאני ירדן ואניבכיתה ו' אבל יש לי המון אוספים וחלקם די גדולים! אפרט:יש לי אוסף של מלאכים ופיות,יש לי אוסף של צפרדעים יחד עם אימא שלי,יש לי אוסף של בולים,יש לי אוף של עדיפות של קרמבו שעוד מעט יגיעו לגודל של כדור רגל ויש לי אוסף של מחזיקי מפתחות... אני רק לא ממש יודעת אם יש פה גם ילדים אז אלה שעדיין בבית ספר שיגידו שאני אדע אם יש פה ילדים בכלל או שאני הכי קטנה... אז.. ביי.

KaNiJa

New member
ברוכה הבאה ירדן! ../images/Emo24.gif

היי ירדן, יופי של אוספים יש לך. לידיעתך, את לא לבד, יש כאן עוד כמה חבר'ה צעירים, אפילו כמה שיותר צעירים ממך אם אני לא טועה. יש לך תמונות של האוספים? בעיקר מעניין אותי לראות את אוסף המלאכים והפיות וגם העטיפות של הקרמבו. מעולם לא שמעתי על אוספים כאלה. מקווה שתהני כאן, רונן, אספן הפחיות.

תמיר1991

New member
אגב, כמדומני כרגע אין יותר צעירים:

תותבננה עזבה, ודן, מיתר ואני גדולים יותר ממנה. תמיר.

תמיר1991

New member
"אין יותר צעירים" -

הכוונה התחבירית היא שאין נערים צעירים מירדן. כמובן שיש צעירים
תמיר.

dan the man

New member
היי

שלום אני דן אני בכיתה ז' ובן 13 מאשדוד אני אוסף מטבעות ושטרות מיבשת אסיה מתוך כל האוספים יש גם אוסף של עטיפות קרמבו זה בטח נחמד לאסוף אותם.. אשמח לשמוע עוד...

תמיר1991

New member
היי ירדן!

גם אני ילד, וגם אני לומד בבית ספר (כיתה ח', מתקרב ל- 14). אני אספן בולי ישראל, חלל וקנדה. אילו בולים את אוספת? נשמח לשמוע, ואפילו לראות תמונות. יום נעים, ומקווה שתתערי בפורום! תמיר.

elcool

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני E.L. Cool, בן 16 ואוסף מחזיקי מפתחות. אשמח לשמוע קצת על האוספים שיש לך!

שלום ירדן, ברוכה הבאה.

קראתי את הודעתך ונזכרתי בסיפור דמיוני שקרה באמת. כשהייתי בתיכון, לפני מליון שנה, נודעתי באהבתי הגדולה לקרמבו. יש כל מיני אסכולות לאכילת הקרמבו, ולא אלאה אתכם, אבל אני שייך לאלו האוכלים את הקרם, משאירים את השוקולד שלם, ורק בסוף אוכלים את השוקולד עם הביסקוויט. יום אחד נולד ויכוח בין הכיתות מי יוכל לאכול הכי הרבה, והכתה שלי מאוד היתה בטוחה שנזכה. החליטו לארגן תחרות, שתלך כך: כל אחד יאכל קרמבו אחד, בסבב. האחרון שמצליח עוד לאכול ינצח. עד הקרמבו השמונים ואחד היה עוד מסכן אחד מההומנית שהחזיק מעמד. אכלתי עוד שניים, רק כדי שלא יהיו ויכוחים מי ניצח, ואז הלכתי לאכול בשקט את הסנדביץ של עשר, כי הפסקת אוכל היא הפסקת אוכל ולא צריך להזניח את הבריאות. בספר המחזור שלנו מצויין הארוע, ובדף שלי מצוייר קרמבו... רק לחשוב היום על כל הכולסטרול ועל הרעלת הסוכר, עושה לי רע. ובימינו קראו לזה "אוסף זהבים" ולא אוסף עטיפות קרמבו. אלונה בוודאי זוכרת.

הבהרה:

קראתי את מה שכתבתי, ונדמה לי שזה לא לגמרי מובן. אז הריני להבהיר: אכלתי בפחות מעשר דקות שמונים ושלושה קרמבו, ועוד נשאר לי זמן לסנדביץ לפני שנגמרה ההפסקה. זה שתי קופסאות שלמות ועוד שלושה נוספים. זה 1,946,835 קלוריות, וסוכר לתה לשנתיים. פשוט לא להאמין כמה הייתי אדיוט.

JAMES DEAN

New member
../images/Emo63.gif שיא גינס באכילת קרמבויים

שייך לשחקן איתי שגב. עוד שיא ישראלי למרות שהקרמבו הומצא בדנמרק.

KaNiJa

New member
מעניין... על כמה עומד השיא שלו?

כמובן שיש גם את המור"ק קרמבו של מבצע סבתא האגדי.

evilihi

New member
האם לגינס יש אתר אינטרנט?

קצת יקר לי לקנות את הספרים..וזה במילא מתחדש כל הזמן..

KaNiJa

New member
כמובן שיש...

http://www.guinnessworldrecords.com/ לי זה לא עובד כרגע... אבל זה זה בעקרון

rachelea

New member
למה להצטער על אכילת הקרמבו?

נהנית אז? מזל שאכלת. תאר לך שמישהו היה מספר לך היום על כמויות הקרמבו שאכל וליבך היה נצבט על שלא ניצלת, אז, את ההזדמנות. היום, לצערנו
, כבר איננו יכולים לחטוא בכך. לפחות נהנינו בצעירותנו...

evilihi

New member
זהבים זה לא היה של שוקולדים?

זה מה שהבנתי מאמא שלי..

KaNiJa

New member
גם על שוקולדים יש אותם...

גם היום. וזה כמו מה שיש על הקרמבו. מורידים את זה בזהירות מהקרמבו שלא יקרע ואז עם הציפורן מיישרים את זה בזהירות. גם דודה שלי אספה פעם זהבים, אני אפילו די בטוח שעוד יש לה את האלבום עם הזהבים אצלה בבית.

למעלה