היי כולם,

היי כולם,

שאלה לדומים שכאן, ובכלל. מאז שגיליתי את עולם השליטה, יוצא לי לפגוש "סאביות". וה מ ו ן . לעומת זה דומים בקושי יוצא לי לפגוש, (דומים אמיתיים), מבלי לפגוע ביושבי הפורום, לדעתי יש בכל יום יותר ויותר קשקשנים, המון טוענים שהם "מאסטרים", ראבקק איך נער בן 23 יכול לטעון דבר כזה. כמו כן, מאז שנכנסתי לעולם השליטה בכל פינה ורחוב אני פוגשת סאבית, הייתכן שתמיד פגשתי ולא ידעתי לזהות, או שמה זה כמו שאישה בהריון ואז לפתע היא פוגשת בסביבתה המון נשים בהריון, השאלה שנשאלת, איך לעזאזל אני יכולה לדעת מי באמת כזה אדון אמיתי, הרי גברים יעשו הכל בכדי להחדיר לערוותנו את הכלי שלהם, לי יצא ולא פעם אחת להכיר אחד שטען שהוא אדון, ותוך פגישה אחת הפכתי אותו לסאב וישבתי לו על הפנים, (סליחה על הגסות), (כל מה שנכתב כאן זה חשיבה ב"קול" אשמח אם תאירו את עיני).

אייבורי

New member
../images/Emo24.gif

רואה אצלי הבעיה הפוכה קשה למצוא סאבית. כמו שקשה למצוא אדון, מסכים איתך שיש המון שמכריזים ותוך כדי נעלמים. אולי זה באמת כמו הריון, פתאום כולם נראים בעניין (גם דיאטות זה ככה) איך תדעי ? בעצם אין לזה תשובה, הרי הנה נתת תשובה, ניסית וגילית ניסוי ותהייה

פר ו צ ה

New member
דר' אייבי, )(

לדעתי אין דבר כזה בכלל, חלומי היה ועדיין הוא להיות כמו 0 (מסיפורה של 0), מי מסוגל להאכיל אותי בתוכו? קיצ, ככל שעובר הזמן ואני מכירה את העולם הזה פה בארצנו אני חושבת שפה אנחנו סתם חיקוי עלוב של העולם האמיתי הזה. או שרק בסרטים, ספרים, זה אפשרי.

אייבורי

New member
ואולי זה רק מזל

לוקח זמן להתאים לסיר את המכסה הנכון לפעמים הוא גדול מידי ואצלך לרוב הם קטנים מידי. סבלנות איפוק והרבה ניסויים עד שמגיע האדון.

Master Eagle

New member
זאת באמת בעיה....

אחת הבעיות הגדולות ביותר זה באמת לדעת ולהבחין בין המתחזים למיניהם לבין כאלה שהם "אדונים/דומים/מאסטרים אמיתיים". לפי מיטב זכרוני, גם כאן בפורום דנו בזה לא אחת ובמיוחד על הסכנות שבנפילה לידים לא נכונות. על הנזקים הפיזיים והנפשיים שעלולים להיגרם כתוצאה מכך. כמו כל דבר בחיים, כאן זה הרבה עניין של מזל וצריך לדעת ליפול על האדם הנכון. גם לא כל אדון הוא בעל אותן הנטיות שיש לסאבית כי גם כאן הגוונים מרובים. זה בעיקר נסיון של סינון וניפוי ע"י שיחות ופגישות מקדימות ולפעמים המלצה של מישהו מוכר. אשמח אם תספרי לנו קצת יותר על עצמך ואשתדל לעזור לך

Master Eagle

New member
מה זה העיט הזה? חשבתי שאתה בצד שלי

כמו שכתבתי, רק ע"י שיחות ופגישות (לא סשן) שבמהלכן ניתן לעמוד על אופיו של האיש ועל נסיונו האמיתי. נכון. זה לא קל. אבל לצערי נתקלתי כבר בכמה בחורות בעיקר צעירות שנפלו קורבן לכל מיני סאדיסטים או כאלה שחשבו שהם אדונים ולא ידעו מתי לעצור ואיך להתנהג והסיטואציה פשוט יצאה מכלל שליטה. אצל אחת נגרם נזק גופני בלתי הפוך ולשניה נזק נפשי שאני חושב שאפילו היום, כשעברו כבר 7 שנים מאז, היא עדיין נושאת את הצלקות הנפשיות האלה הכי טוב, אם אותו אדון יכול לתת לה לדבר עם שפחה לשעבר שלו....

אייבורי

New member
נשאר עם נשר

(אחר כך יתפתח פה דיון על בנות יענה שלא מסוגלים לזהות טורפים) אוקי, רעיון של המלצה הוא רעיון מצויין. שנית אני חושב, שלקחת את הזמן הוא פתרון לא רע דום\סאבית אמיתיים הם בעלי סבלנות לגלות אחד את השניה בלי ריצת 100 מטר מהירה, קדימה, סאשן קוייקי. זמן הוא הפתרון שלי.

Master Eagle

New member
מסכים איתך וזה הרי מה שאמרתי

אני חוזר וטוען שקשר בדס"מי אמיתי הוא כמו כל קשר רגיל עם תוספות מיוחדות רק לו והוא נשען בעיקר על אמון. ואמון בונים. לא מקבלים את זה אינסטנט

Dirty Dick

New member
בואנ'ה י'מעאפן גם אני בצד שלך

עיט זה מחמאה. לא רוצה - לא צריך. אוקיי
(נשר) איט איז.

אוקי,

אני נמצאת בעולם הזה כבר חצי שנה פלוס, נכון להיום יש לי אדון ואני משוייכת בכל נימי נפשי, אבל אני מסתובבת בהמון אתרים, יש כמה מפה שמכירים אותי, בכל זאת יוצא לי המון פעמים לפגוש אנשים שכמה ימים לפני הפגישה שלנו היו וונילים לגמרי ואז פתאומית הנה הם סאבים/אדונים ולהפך. איבוש הצחקת אותי כשאמרת תשאלי את הסאבית שלו, *מקבלת אותך רק עם מכתבי המלצה* אולי אפתח משרד ליווי של דום מלכה? :)))) אני כותבת פה רק בגלל שמרגיזה אותי המחשבה שמסתובבים ילדים מתלהבים או בחורים כאלו שאין להם חיים והם מחפשים לזעזע את עצמם דרך סאבית מיסכנה שרק מחפשת לעצמה אדון. אני כותבת לכם כי אני עברתי את זה, עד שהכרתי את אדוני שלי, יצא לי להכיר המוני כאלו שטענו שהם אדונים. ובין רגע הפכו להיות עבדים לערוותי. ואיך זה לעזאזל שילד בן 25 טוען שהוא מאסטר, מאסטר לא צריך להיות מבוגר? מצטערת שאני משגעת לכם בשכל פשוט אני מחכה לסלון החדש.:)

Master Eagle

New member
מסכים עם הקביעה שככל שהמאסטר

נמצא יותר שנים בעולם הבדסמ, הוא בעל נסיון רב יותר. אני לא חושב שהגיל הוא קריטריון להיות אדון או לא. הגיל הוא אולי קריטריון לנסיון. ועם הנסיון באה גם הזהות האישית ולא יקרה מקרה כמו שתיארת. זה נכון אבל שיש המון גברים שחושבים בטעות כי הבדסמ זה לבוא ולצוות על מישהו לעשות משהו או להכאיב לו או להשפיל אותו. זה לא תמצית הבדסמ. הבדסמ היא מערכת הרבה יותר מורכבת ובאמת ככל שהאדון/מאסטר הוא בעל נסיון רב יותר הוא מיישם אולי נכון יותר את ערכי הבדסמ האמיתיים...ומה לעשות שנסיון בא עם הגיל?

:)

אדון יכול להקרא גם מכלוף המוכר ירקות שלי. ומאסטר יכול להקרא רק אדון שבטח ובטח עבר כמה וכמה מדורים בחייו. ואני לא ממציאה את החוקים, הרי שאלו חוקים ידועים מראש. אז יש כאן מאסטרים? :)

אייבורי

New member
מסכים

לכן אני לא מאסטר מקסימום דומיננטי. שאגדל ואהיה מאסטר אכתוב בגדול. מה שכן מסכים עם נערה יש צורך בבשלות נפשית וקצת קשה להאמין שבן 23 יהיה מאסטר. אבל נו, תמיד יש הפתעות. ונסיך, לפני שאתה קופץ עלי. אין לי כוח

shanytopper2

New member
נסיון לא חייב לבוא עם גיל

יש אנשים בני חמישים שרק עכשיו גילו את המשיכה שלהם לתחום ויש אנשים כמוני, בני 24 אבל שידעו תמיד את המשיכה שלהם לנושא אז איך הקשר לגיל?

למעלה