היי כולם !
קבלו ח"ח על הפורום הנהדר ! החכמתי ממנו רבות...(בעיקר לאחר שקראתי את 7 הדפים האחרונים במלואם
) אני עולה לי"ב, עושה קידום תיכון ומייחל להתקבל לעתודה. איך שהבנתי הרוב פה עושים פסיכו' - איך יש לכם זמן לעשות דברים אחרים ? כמו להשתתף בפורומים וכדומה ? או מה סדר היום שלכם ? כמה זמן בערך אתם לומדים ביום ? (אני עושה את כל הש"ב ומתכוון גם לקרוא ספר באנגלית + לימוד אוצר מילים שזה החלק הכי קל לי... מילים אני יכול לזכור בקצב מטורף...חחח אולי זה נשמע קצת מופרך אבל זה נכון. יש עוד משהו שרציתי לשתף אתכם בו, והוא כשאני מסיים ללמוד ומתרגל מה שצריך, ונשאר לי עוד זמן אז אני תמיד חושב שמישהו אחר (שנמצא גם בקורס) בטח לומד ולומד ואני מרשה לעצמי "להתבטל" וזה לא שאני מתבטל או משהו, הפסיכו' ממש ממש ממש חשוב לי וכך גם הציון שאני אקבל בו. וכל פעם נגיד, שאני מוצא קצת זמן פה ושם ונמצא מול המחשב, אז אני נתקף ברגשות אשם כאלה...שהנה, אני מתבטל לי ואחרים בטח קורעים את ה***. אז רציתי לדעת כמה באמת צריך לשבת ביום, כדי שזה יהיה מיטבי.. וכמה שעות לימוד נחשבים כבר לטירוף... האם האמרה "מה שלא הורג אותך, מחזק אותך" נחשבת בלימוד הפסיכו' ? או שאתם מכירים כאלה שלא "הקריבו את עצמם" וקיבלו ציון טוב (מעל 690) ?
קבלו ח"ח על הפורום הנהדר ! החכמתי ממנו רבות...(בעיקר לאחר שקראתי את 7 הדפים האחרונים במלואם