היי כולם!

טל ענבר! בלועזית! אולי הרוסים

עובדים עלינו וזה בכלל לא הוא? טל יקירי, הרי לא חשבת שתלמד אותנו ואנחנו לא נלמד. מהיכן דורון, שבכלל עוסק בנופים ובפרודות מתכת סרבניות ובכלל לא בכלל וחלליות שאב את הרעיון, אם לא ממך? איך אתם נהנים בתורכיה? פתחת כרטיס חדש רק כי במלון אין מחשב עם עברית?

Tal Inbar

New member
LOL

Maybe it IS a provokation of the KGB We having a great time in Turkey, althiough the food is worse than average kitchen in IDF base Regarding stamps, I KNEW Doron read my posts, I just found this funny to see him suggesting this topic for a collection to Tamir Several kids talked earlier to astronaut on the International Space Station, and it was nice. Not like my experience talking to cosmonauts on "|Mir", but for the kids - great time Reporting LIVE from space camp Turkey, Izmir - Tal Inbar

טל, מתי אתה חוזר? יש משהו בשבילך:

בסוף החודש יש הרצאה מאוד מעניינת בבית הלוחם בתל אביב: על עקרונות בניית עולמות מלאכותיים, הקשיים הטכנולוגיים הכרוכים בבניה ועל התפשטות האנושות אל מעמקי החלל. המרצה הוא איזה מומחה בהסטוריה של חקר החלל. אם כבר תהיה בארץ, ותרצה - אבדוק אם אפשר להשיג לך אישור כניסה... ותגיד, למה זה תמיד "מעמקי החלל", ולא "מרחבי החלל" או משהו יותר אופטימי ועליז? ספר לנו קצת על הילדים המחנה שלכם - מאיפה עוד חוץ מישראל?

Tal Inbar

New member
LOL = part 2

I wonder who this expert is....by a very strange coincidence I will give a lecture in Bet halochem - July 31.... There are students from US,Russıa, Bulgarıa, Greece, Turkey and Israel

איזה צרוף מיקרים!

גם ההרצאה ההיא באותו היום! לא ידעתי שהנושא כל כך פופולרי!

תמיר1991

New member
חחח, זה שירשור מוזר...

לפני כחודשיים, כשהוא פורסם, שקלתי בכלל להפסיק עם בולי החלל... טיפש שכמוני... תמיר.

® רן

New member
ישנם הרבה סיפורי חלל מעניינים

אפילו בלי להכנס לקלישאות של האדם הראשון בחלל, הנחיתה על הירח וכו', יש הרבה סיפורים של השגים: - הטיסה המשותפת של אפולו-סויוז ("לחיצת היד בחלל"). - החללית הראשונה שיצאה מגבולות מערכת השמש. - סיפורן של תחנות החלל הקבועות (סקיילאב, מיר, וכו') ובטח עוד רבים.

תמיר1991

New member
תודה רן!

אפולו-סויוז! אני אכתוב על זה! תודה על העצות של כולם, אני חושב שאכתוב גם על הנחיתה הראשונה על הירח. תמיר.

נויקה

New member
למרות שאני לא מומחית

אני מרשה לעצמי להגיד לך מה אני חושבת. משהו בשפה שלך מאוד צורם לי, כל פעם מחדש. ההתבטאויות שלך נורא מתנשאות: "לכמות של יותר מאלף", "בהצלחה די רבה"- הבנו, האוסף שלך גדול, יפה ואין כמותו. חוץ מזה, השימוש החוזר במילים כמו: "מדהימים", "יופייה", היפהפייה", יפהפייה", "יפהפיים" גם הוא מיותר. אם הם לא היו יפים בעינייך לא היית אוסף אותם. חלק גדול מהאהבה וההשקעה שלנו באוסף הוא בגלל הצורה החיצונית שלו. אני חושבת שכולנו אוהבים לראות אותו מסודר נגיד באלבומים במקרה של בולים מאשר באיזו ערימה מבולגנת. אל תעלב כהרגלך, אבל המאמר שלך נראה ונקרא כמו קורות חיים, הייתי פה, הלכתי לשם- אני מלך העולם. נעה (שיודעת בדיוק מה תגיד)

תמיר1991

New member
בוודאי שחזית מה אני אגיד,

ואם את יודעת שאני אתרעם, כדאי שלא תגיבי. אני מתאפק לא להגיב, ולא לכתוב לך מילים בוטות כפי שיכולתי. אם רק תוכלי להסביר לי מה מתנשא במילה "כמות של יותר מאלף" ו"בהצלחה רבה", אולי אני אבין, אבל כנראה שאת לא מסוגלת להסביר, אז שיבושם לך. תמיר.

נויקה

New member
ותודה לתמיר

שהחלטת בשבילי שאני לא אצליח להסביר לך מה מתנשא במשפטים האלה. וחשבת אולי שחוסר ההבנה שלך נובע מזה שאתה לא מבין ולא שזה שמסביר לך הוא המטומטם. חוץ מזה, תמיר, אני מגיבה גם כשאני יודעת שהאנשים בצד השני לא יאהבו לשמוע את מה שיש לי להגיד, לפחות אני נאמנה למה שאני חושבת. ואל תאיים עלי שתכתוב לי "מילים בוטות". נעה

python 4

New member
נעה..../images/Emo24.gif

אני אעשה כמוך ואגיב גם אם האנשים בצד השני לא יאהבו את מה שיש לי להגיד.. במקרה הזה תמיר צודק. יש דרך להעביר ביקורת בונה בדרכי נועם, כפי שעשה האבא של התגובות בדרכי נועם. זהו! עד כאן התגובה שלי לאנשים שלא יאהבו את מה שיש לי להגיד השבוע (אל תראי אותי ככה, פעם הייתי מומחה בלהגיב לאנשים שלא אהבו את מה שיש לי להגיד..
)

® רן

New member
תמיר...

העלת לכאן את המאמר כדי לקבל עליו תגובות. לא ציפית שנעמוד כולנו ונמחא לך כפיים, נכון? אז כשמישהו מגיב, התשובה שלך היא "כדאי שלא תגיבי - אני מתאפק לא להגיב ולכתוב לך מילים בוטות"??? (עכשיו אני ממש רועד מפחד). זו לא תגובה בוגרת במיוחד. זכותך לא להסכים עם הביקורת, אבל אם אתה מעלה לכאן מאמר, כדאי שתהיה מוכן לקבל אותה. לעצם העניין, אני מסכים עם נעה - המאמר שלך נכתב עליך, לא על האוסף שלך. עם כל הכבוד (ויש כבוד), אתה עדיין לא אספן מספיק חשוב כדי שיכתבו עליו מאמר בעיתון.

תמיר1991

New member
אתה צודק ב- 100%, אבל ההבדל

בינך, אריק וטל וכל מי ש"קטל" אותי לנועה, זה שאתם עשיתם זאת בדרכי נועם ולגבי האוסף עצמו והיא ירדה לרמה האישית וקראת לי "מתנשא". רואים שאמירה זו היא על סמך פעמיים שהיא פגשה אותי ובהם החלפנו 5 מילים בסך הכל, כי אני כלל לא מתנשא. אם היא רוצה לחשוב עלי כך, זכותה. תמיר.

אפשר ברשותכם לחזור לנושא?

תמיר, אני מחכה למאמר המתוקן. בסוף נוציא ממך משהו שיהיה שווה לפרסם... והפעם, אל תשכח להעלות בנפרד גם תמונות של הפריטים אליהם תתייחס.

לדעתי

זו תחילת מאמר לא רעה בכלל, אך זהו רק פתיח ולכן לא ניתן להתייחס לזה כמאמר, הפתיח טוב ומציד בצורה די טובה מה מקור האספנות, לגבי התוכן יש כמובן על מנת שיהייה ברור יותר לשים תמונות ליד כל הסבר ולפרט יותר, למשל בבולים שמייצגים אירוע כלשהו לפרט על הארוע. בהצלחה, נכווה שתצילח לכתוב מאמר שלם.

נויקה

New member
תמיר

דבר ראשון למען הסדר הטוב, השם שלי הוא נעה ולא נועה, אבל מי קטנוני? בראיה לאחור לא היתה לי כונה לפגוע בך. יכול להיות שכשכתבתי מה שכתבתי כעסתי על דרך הניסוח שלך. אני הייתי מתנסחת אחרת, אבל אתה זה לא אני. יכול להיות שמילות הכעס שלי היו לא במקום אבל גם אם הייתי בוחרת את מילותיי אחרת הרי שאתה היית מגיב אחרת. הרי מלכתחילה ביקשת את דעתם של המומחים. אני לא אדבר בשם אנשים אחרים ואגיד שלי זה לא ממש נעים. מה איכפת לך שכולם יגיבו? שכולם ירגישו רצויים? אם אני לא אחת מהמומחים- אזי אל תתייחס לדבריי. נעה

תמיר1991

New member
בסדר...

נעה, אני אשמח אם לא נתייחס כלל אחד לשניה בפורום, וזהו... ו"המומחים" זה היה בכלל בהומור, רציתי את דעתם של כולם. בשביל זה לא שלחתי את המאמר אך ורק ל"מומחים עצמם". ערב טוב, תמיר.

שַׁי

New member
והמהדרין - נֹעה

אני חושב שסימני הניקוד מוסיפים הרבה, במיוחד עם השמטת אם הקריאה.

למעלה