היי כולם

The-Princess

New member
היי כולם

אני חדשה פה.. אז דבר ראשון היי לכולם, קוראים לי אפי... ועכשיו לשאלה שלי... אני משתחררת באוקטובר ולפני שאני נוסעת לכמה חודשים אני רוצה לסיים עם הדבר הזה שנקרא פסיכומטרי... השאלה שלי היא איזה מועד הכי קרוב לאוקטובר אבל שאפשר לעשות לו קורס כלומר, שהקורס יתחיל בסוף אוקטובר נובמבר ככה... ואם יש המלצות למקומות שמעבירים קורסים... תודה!!

אליחי

New member
נראה לי

שהכי טוב בשבילך הוא מועד פברואר, שאמור להיות בתחילת החודש. יש גם בדצמבר אהל זה יהיה לך קרוב מדי למועד השחרור. בהצלחה!

The-Princess

New member
היי

אתם אומרים לי מועד פברואר... ותי נפתחים הקורסים של המועד הזה? ואיפה אתם ממליצים לי... ואני רוצה ללמוד רפואה או ארכיטקטורה אבל הרבה הרבה יותר רפואה (סבתא שלי הייתה רופא, אמא שלי עוסקת בזה, והיתי כמה שנים במד"א +מדריכה)

SLEEPING MICKEY

New member
אני רוצה גם../images/Emo8.gif

סבא שלי אהב כסף ,אבא שלי אהב כסף וגם אני הייתי לפני כמה שנים בבנק ... אבל אני רוצה ללמוד רפואה בשביל לעזור לאחרים ! (כמו כולם) אני רק צריך איזה 890 בפסיכו ואני בפנים !

לנסיכה

הקורסים הארוכים נפתחים בתחילת אוקטובר. לגבי המלצות, אני מנוע מלהתיחס. אם תרצי, תוכלי לקבל בפורום שלל המלצות כמעט על כל מכון קיים. בדר"כ גם לא יסבירו לך למה. לא חסרות בפורום המלצות לגבי דברים שכדאי לבדוק לפני שמחליטים. תחפשי בעמודים קודמים. היות שאת מכוונת מאוד גבוה, כדאי שתתחילי להערך עוד לפני שיתחיל הקורס. מומלץ לעבור בעיקר על הבסיס באלגברה ובגיאומטריה ולקרוא אנגלית. אלו המלצות כלליות. אם תרצי אוכל לפרט יותר לגבי דברים שיתאימו לך. בהצלחה.

למעלה