היי כולם....

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gifאמאאאא'לה אנששששות

מה זה
למה הפורום עד כדי כ-ך שומם?! זה מפחיד... דניאלה, יסמין, נגה, שחר, כולם... היכן אתן

OB4ever

New member
חחחחח

צטערת ישנתי....אני לא מרגישה הכי טוב...ובנוסף עבדתי על סיפור שלי ושל לי...עכשיו אני כאן..אם זה עוזר...חיחי

ThisIsJustME

New member
חח טוף אז דקה של ../images/Emo32.gif פוליטי../images/Emo70.gif../images/Emo3.gif

מה אתן אומרות על מה שקרה הבוקר בקשר ליאסין?! איזה מטומטם זה הייה נכון!? עכשיו זה בטוח יעשה רק צרות........

מיטץ

New member
../images/Emo4.gif יווו

זה כזה מעצבן... זה בטח יהרוס לי את כל חופש פסח
לא מצאו תאריך אחר להרוג תזקן הזה?!
אןף,והיום ב7 בבוקר המורה מתקשרת להודיע שאין טיול לירושלים
וזה הפעם ה10000 שביטלו לנו
חולרעות

OB4ever

New member
לא נכון!!

זה מעולה..במילא היה ללנו פיגוע בפסח!! האדם הזה גם היה אחראי לפיגועים הקודמים בפסח ולהרס ליל הסדר למשפחות שלמות!! זה שהרגנו אותו רק מציל אנשים ..במילא היה לנו פיגועים! הגיע לאיש הרע הזה למות! ימח שמו!

מיטץ

New member
את צודקת....

זה לא שאני עצובה שהוא מת, ממש לא...אבל בכל מקרה יבוא אחד אחר במקומו וכל האיומים של הערבים מפחידים יותר מתמיד

ThisIsJustME

New member
אני לא אומרת ש

אני עצובה שהרגו אותו, בכלל לא להפך אני שמחה
מגיע לו
, אבל תחשבו על זה, עכשיו הם רוצים נקמה, כל החמאס יותר מתמיד, הרגו להם את ה"מלך"... וחוצמזה לדעתי מגיע לו לא למות מוות מהיר כזה שהוא בטח לא הרגיש כלום מגיע לו מוות של ייסורים...
ונכון שבמילא היו לנו פיגועים אבל זה שהוא מת לאו דווקא ימנע את זה יש לו מספיק אנשים בכירים ומרושעים כמוהו שימשיכו את דרכו במיוחד אלה שהכי קרובים אליו.. לא יודעת.. אבל באמת עיתוי מטומטם לעשות את זה, אם כבר עושים... לפני פסח...כאילו בואו נחשוב על מועד שיותר מתמיד אנשים מתכנסים ביחד... לא יודעת זה נותן הרגשה שהכול הייה מעשה שלאחר יד

T u r n e r 1

New member
אני חושבת.....

שזה טוב שהוא מת (כוס אימא שלו)
אבל עכשיו באמת הערבים ירצו לנקום.... אז בנות תזהרו אל תלכו למקומות שיש בהם התקהלות גדולה של אנשים ושמרו על עצמכן
ודרך אגב יש לי ביום חמישי טיול לירושלים (וגם ביקור בכותל) אתן חושבות שיוציאו אותנו? (אימא שלי לא כל כך מרשה לי ללכת)

OB4ever

New member
אני מאמינה

שאם נגזר עלי למות אני אמות...אני לא אשב בבית סתם כי אם אני אמורה למות זה יקרה או בבית או בפיגוע...והערבים לא יגבילו עלי לאן ללכת במדינה שלי...אבל זאת דעתי

TrinMyQueen

New member
דעתי ../images/Emo168.gif

לא היו צריכים להרוג אותו. היו צריכים לתפוס אותו אבל לא להרוג אותו... הערבים הולכים להתנקם בנו כל כך חזק עכשיו... זה כאילו יבואו ויהרגו לנו את אריאל שרון, או בשביל החרדים- עובדיה יוסף! אתם מתארות לעצמכן מה היה פה? ועוד המחבלים עם הפיגועי התאבדות שלהם? אני מבטיחה לכם עכשיו שכל שאהיד חושב עכשיו יותר מתמיד שזו מצווה לצאת ולהתפוצץ על כמה יהודים טובים. אני חושבת (ומפחדת) שיהיה איזה מגה-פיגוע בליל הסדר... והם יכולים לעשות את זה. זה מה שמפחיד... ובקשר לזה שעדיף לא להסתובב במקומות שיש בהם התקהלות... זה נכון אבל אני לא יכולה לתת לזה למנוע ממני להנות בחופש! למשל, אני נוסעת לטיול 4 ימים של הצופים- של כל הדרום- זה המוווון התקהלות, ואני מפחדת שיבטלו אותו אבל אם לא יבטלו אני אסע! זה לא ימנע ממני להנות... כנ"ל ההופעה של המורדים... יש לי כרטיסים ואני מתכוונת לנסוע וואו יצאה לי מגילה

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gifיייו מחזירים את חברות שלי מ

הטיול השנתי שלהן בגלל המצב הבטחוני מסכנות

הרסו לי את כל החופשה...../images/Emo7.gif

עם החיסול של השייח הזה. אני וחברות שלי מתכננות ללכת ל"תומר" כבר שבועות ומצאנו זמן רק בפסח ועכשיו יבואו לי כל ההתראות האלה לפיגועים! נכון,הוא זה שעשה את כל הפיגועים הקודמים בפסח ונכון,הם היו עושים פיגוע גם אפ לא היינו הורגים אותו אבל עכשיו זה הרבה יותר מפחיד ואמה שלי, שהיא אחת שלא מפחדת מפיגועים ושבדרך-כלל מרשה לי לצאת, עכשיו לא נותנת לי לצאת...!

TrinMyQueen

New member
שאאאאאאאלום ../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

לא הייתי פה ביומיים האחרונים.. הפורום די שומם
בואו נתעורר קצת... ובוא נוסיף תמונות ל-ג-ל-ר-י-ו-ת! חח אין שם כלום כמעט... ויחסית לכמות התמונות האדירה שיש לכולנו ביחד של אורלנדו בכלל... אה ודרך אגב הגעתי למסקנה שממש קשה לי בלי שם חיבה לאורלנדו- בעוד אורלי כבר לא זמין ואורלנדוש/אורלנדי זה די ארוך ומעצבן... יש הצעות?

למעלה