היי כולם....

Anwanis

New member
אני אצטרף לכולם כמובן ואומר:

ברוכה הבאה!

T u r n e r 1

New member
נצלושון קטנטן../images/Emo8.gif

יש לאימא שלי מחר יום הולדת (יום רביעי)... ואני לא יודעת מה לעשות לה יש למשהי מכן רעיונות נחמדים? כל רעיון יתקבל בברכה

Anwanis

New member
יש לאימא שלך יומולדת מחר???

מגניב, זה גם היומולדת שלי! אני חושבת שמה שלא תעשי ישמח אותה.

ThisIsJustME

New member
אממ אני פעם אירגנתי עם כל המשפוחה

מסיבת יומולדת במסעדה לאמא שלי הייה ממש נחמד

n o g i t

New member
אם כבר אנחנו בנושא של ימי הולדת....

לחברה הכי טובה שלי יש יומולדת ביום שישי, ואני לא יודעת מה לעשות לה! כשלי היה יומולדת, היא באה אלי לבצפר עם עוגה ובלונים, אבל אני לא יכולה לבוא לשלה כי הם בדיוק חוזרים מטיול שנתי אז יש להם יום מנוחה... וכולם יהיו עייפים, אז גם הפתעה לא באה בחשבון.... אז למישהי יש הצעות? לא קשור- עכשיו החלקתי במסדרון כי מנקים פה ולא שמתי לב שרטוב, והיד כל כך כואבת לי... נראה לי שברתי אותה

T u r n e r 1

New member
ובכן.......

בקשר ליד- תרגישי טוב ובקשר ליום הולדת- אם הפתעה לא באה לחשבון אולי תזמיני אותה לסרט או משהו......

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gif נוגית......./images/Emo13.gif את יכולה

להביא לה בלונים ועוגה הביתה לא חייבים רק לביה"ס, תאספי כמה חברות הכי טובות שלה ותלכו עם בלונים ועוגה אלייה.. ובקשר ליד מקווה שלא שברת אותה באמת חחח תרגישי טוף בובע

TrinMyQueen

New member
נוגית ../images/Emo168.gif

אני אספר לך מה חברות שלי עשו לי- קחי מזה רעיונות: אחת באה אליי ב-12 בלילה, זתומרת כאילו בדיוק בשעה שהפכתי להיות בת 14, (ואני ישנתי לי חחח) הדליקה לי בכל המרפסת נרות ושמה בלונים ושמה לי קופסה עם מתנה וברכה... ואז התעוררתי וראיתי הכל וזה... וגם בבוקר היא תלתה לי בריסטול עם "בוקר טוב ומזל טוב!" על הדלת של הבית עם בלונים ובובה כזאת
ככה שבשבע בבוקר ראיתי את זה
אחת אחרת מילאה לי את החדר (כשלא הייתי בבית) בבריסטולים עם שירים יפים בעברית ובלונים ושמה לי על המיטה מתנה עוד אחת גם הביאה לי המון בלונים, עוגה וקופסא כזאת מקושטת עם מתנה וחברה אחרת הביא לי 2 פוסטרים-אחד של אורלנדו
ורשמה עליו ציטוטים משודדי הקריבים ושרה"ט, ואחד של קארי אן מוס ורשמה עליו ציטוטים ממטריקס... וקנתה לי כרית שרקום עליה הקדשה... והיו עוד כמה דברים אבל אלה ההכי יפים... מקווה שעזרתי

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gifוואי זה מזכיר לי כמה דברים

יומולדת 14 שלי: חברות שלי (יש לציין שהייתי בשוק מוחלט) פשוט כזה קראו לי לבית שלהן וסתם היינו כרגיל והכול והייתי בטוחה שהן שחכו מיום הולדתי
אבל אז מישהי קפצה עלי מאחורה וקשרה לי את העיניים, ואשכרה לא ידעתי לאן הן מובילות אותי, זה הייה ממש כייף
בסוף גילית שהן הובילו אותי למקדונלדס שנמצא כחצי שעה [אולי טיפה יותר] מהבית שלי, שם חיכו ככככול החברות שלי, ועשו לי הפתעה, רצינית, אפילו שזה לא משהו כזזזה מלהיב או משהו כזה זה הייה היומולדת הכי מרגש שהייה לי [עד עכשיו לפחות...] כי זה הייה הכי הפתעה שיכלה להיות...במיוחד שהייתי בטוחה שהן שחכו אותה

וואו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

איזה חברות שוות
בחיים לא הייתי חולמת שיעשו לי כאלה דברים.........
החברות שלי....וול, הם שכחו שיש לי יומולדת או שפשוט לא היה להם כוח....
כי היומולדת שלי בחופש. אז אפילו לא הביאו לי מתנות. בעעע

ThisIsJustME

New member
כן זה נחמד אבל לדעתי יותר כייף כש

יש יומולדת בזמן ביה"ס ואז מביאים בלונים לביה"ס וכו'..

T u r n e r 1

New member
היי לי היה...

יום הולדת בזמן ביה"ס והביאו לי ערימת בלונים שיא היפים
ושרו לי יום הולדת שמח היה נחמד......

למעלה