היי כולם

פושפושה

New member
היי כולם

טוף... הניק של אחותי לא לשים לב לפרטים... מאז שאני זוכרת את עצמי אני קשורה בדרך כלשהי לכל הקשור בלא מובן ו"מפחיד" היו לי הרבה מפגשים "מקריים" עם אנשים אשר עוסקים ברפואה אלטרנטיבית ששינו בעצם את חיי אך זה קרה אחריי תקופה שבה פשוט השתגעתי.. אולי תצליחו איכשהו להסביר לי מה עבר עלי כי עדיין אף אחד לא הצליח הכל התחיל בסביבות גיל 4 כמו כל ילדה קטנה פחדתי ממפלצות... אתם מכירים את הסיפורים של: "אבא יש לי מפלצת בארון" נכון?! אז אצלי זה לא הייה ככה... אצלי זה הייה יותר בקטע של פחד משתק... ואז הצלחתי להבין מאיפה בא הפחד הזה... זה לא הייה פחד ממפלצת... זה הייה פחד ממשהו רע.... אבל פחד משתק.. שלא סיפרתי לאף אחד עליו!!! טוב אז ככה הכל התחיל... באיזור גיל 6 התחלתי לחלום חלומות צלולים... הקטע הוא שבגיל 6 לא כל כך קולטים מה קורה... וזה הייה בקטע של חלומות צלולים יותר מידי ריאליסטים (חח לפי החלומות נכנסתי לעולם הפיות) אחר"כ עברנו לבית שבו אני גרה מגיל 7 בערך... עכשיו, לחדר שלי ולחדרה של אחותי הייה קיר משותף... בלילה תמיד הייתי מפחדת להתקרב לקיר המשותף הזה, חוץ מזה שהייה לנו באותו זמן חתול ובלילה הוא הייה יושן עם אחותי ומתחיל פשוט לקפוץ על קירות ליילל ולהתחרפן לגמריי עד שיום אחד אחותי התעוררה בצרחות ובבכי, בטענה שמישהו חנק אותה... היא ראתה צל שחור אשר יושב עליה וחונק אותה. ברגע שהיא סיפרה את זה התחלתי להבין למה אני מפחדת מהקיר המשותף.. והתחלתי גם לקשר הכל לעבר שלי! בכיתה ח בערך אחותי עברה דירה ואני עברתי לחדרה של אחותי... הייתי מתעוררת בלילה מסיוטים, מרגישה לידי דברים מרגישה רוע!!! בסביבות כיתה ט עד י הגיעה התקופה שלי... התקופה שבה פשוט השתגעתי... הייתי צורחת בוכה ומפחדת כי כל הזמן הרגשתי בנוכחות רוע לצידי! הוריי לא האמינו, רצו לסגור אותי במוסד.. עד שהלכתי וסיפרתי לאבא שלי הכל מהתחלה עד הסוף, הוא הזמין אישה עם איזה מכשיר מסויין... לא זוכרת איך קוראים לו, אבל הוא בודק אנרגיות בבית, לא סיפרנו לה כלום, לא אמרנו איפה אני מפחדת וכל הפרטים.. המכשיר התחיל להסתובב בחדר שלי (החדר של אחותי לשעבר) טוף.. מפה התחלתי ללכת לאנשים שעוסקים ברייקי, הדבר הכי נפלא שגיליתי באותה תקופה, טוף... הם טענו שאני חוסמת את האנרגיה שלהם.. שהם עוד לא נתקלו בדבר כזה (ואני מדברת על מסטרים ברייקי) בסופו של דבר הצליחו לעשות לי כמה טיפולים... עכשיו תחלק הזה אני לא ממש זוכרת אבל מישהו אמר לי שיש לי המון המון כוח... ובאתי במטרה של לרפא ולהרחיק רוע... סבבה מגניב, אבל איך שגיליתי את זה שוב התחיל כל הקטע של הרוע להפחיד אותי... עד שפניתי אליו (כמו איזה משוגעת)מ וביקשתי שיילך (בסוף אני אגיד את מה שאמרתי בידיוק למי שמעוניין) וווו.. וואלה זה הלך... משם הכל התחיל להיות בהיר... נהייתי הרבה יותר חכמה והתחלתי להרגיש כל כך הרבה כוח.. הייתי בסגול (בטח כולכם מכירים) הלכתי שם בהליכת מלאכים המדהימה ויום אחרי כולם באו אלי בקטע של "את מדהימה.. יש לך כל כך הרבה כוח" ואני חושבת לעצמי.. סבבה מגניב ננצל את זה... חזרתי הבייתה בהרגשה אלוהית, אף אחד לא יכול לעשות לי כלום... עשיתי שיפוץ בחדר שיניתי פשוט הכל!!! ולא הייה נכנס אלי רוע לחדר בכלל... עד שיום אחד רעיתי מן בועה מעופפת לי בחדר... כל פעם שהיא עברה משהו מחדר הוא התעוות, אבל בצורה יפה, מרגיע!! אני רוצה להאמין שראיתי מלאך :) מפה התחלתי לרפא, למדתי הגנות למדתי שיטות... וואלה הולך לי עם זה... כאילו אני ממש מצליחה ויותר לא נקלעתי למצב של פחד... חוץ מאיזה פעם אחד ששוב אמרתי כמה משפטים וזה נעלם... ווו... נראה לי שזהו... יש פה מישהו שעבר משהו דומה?!?!? שיכול להסביר?!?! אה כן... הבטחתי לרשום את מה שאמרתי אז זה הולך ככה: "אני יישות אור, אני מכבדת אותך, תהייה מה שתהייה, אני מכבדת את הכוח שלך, אך אין לך את האישור להתקרב אלי אני יישות אור אני מבקשת ממך ללכת אם כוונותיך רעות, אם ברצונך לעזור לי תשאר, אך לרוע אין אישור להתקרב אלי אני יישות אור!!! (עכשיו אם בכלל לא רוצים בנוכחות שלו אז לא אומרים אם כוונותיך רעות.. פשוט מבקשים ללכת) טוב אני באמת מצטערת על הכמות שכתבתי.. אבל אם מישהו יוכל להגיב אני אשמח לשמוע תגובות :)

פושפושה

New member
מק../images/Emo78.gif

פושפושה

New member
טוב אני מבינה שאף אחד

לא מעוניין להגיב... חבל חשבתי שבפורום הזה איכשהו יעזרו לי או יביעו דעה סליחה על ההטרדה באמת..

mysterispell

New member
...

אנשים לא נמצאים בפורום 24 שעות ביממה, אולי אם תחכי קצת יותר מ-3 וחצי שעות אנשים יכנסו ואולי יגיבו

THE gray

New member
אממ...

נשמע סיפור מעניין... קודם כל מילה של עצה- עם כל הכבוד שיש לי (וכן...כן..יש) כל המרפאים האלה שחיים להם בשאנטי שאנטי תחת אור ואהבה לא תמיד יודעים מה הם אומרים.. למרות שחלקם יודעים בהחלט ואף מיישמים את הידע שלהם.. ואני אישית עד שאני לא מכיר את האדם קצת יותר עמוק כל פעם שאומרים לי משהו בסגנון "אתה עוצמתי ומרגש" אני אומר סבבה ולא ישר מאמץ.. אז יכול להיות שבמקרה שלך זה נכון אבל להבא אל תקחי כל מילה כזאת ללב, גם אם זה נשמע נחמד ומרגש. לא מזמן ראיתי תוכנית בערוץ שמונה על תופעה של אנשים שבה בודקים תופעה של כביכול ישוייות שבאות בלילה ומטרידים את הישינים, ה"קורבנות" בדרך כלל מרגישים כאילו מישהו יושב עליהם שלא נגיד על רוכב ומכאיב להם ולעיתים הפחד כלכך גדול שהוא פוגעים בעצם מהשוק. אז בדקו את זה מהגישה המדעית שטוענת שהכל פסיכולוגי וגם מהגישה הדתית שבמקרה הזה יוצגה ע"י הנצרות ואז הביאו "מגרש שדים מסורתי" והוא גירש את השד מבנאדם שלא הצליח להירדם כבר איזה חודש. הן גם הביאו ציורים מזמנים שונים שבהם ראו נשים שעליהם מין "שטן קטן בזמן שהם ישנים. ומה שאני מנסה להגיד זה שזאת תופעה דיי נפוצה. הניחוש שלי הוא שאלו באמת ישוייות חזקות "ששואבות" אנרגיה בזמן שהאדם ישן ולא יכול להגן על עצמו. לפני קצת יותר מחצי שנה התאמנתי על מסע אסטרלי וקראתי שכדי לחזק את עצמך אנרגטית לפני ואחרי מסעות אסטרלים כי בהתחלה הם דברים מאוד מטישים אז קראתי עוד קצת והגעתי אל טקס MP (שהוא "טקס העמוד האמצעי" שמעצים את האנרגיות שלך) אבל ביצעתי אותו בלי טקס הLBRP (שהוא אמור לשמש קטקס "הגנה" לפני טקס הMP) בתקופה הזאתי הרגשתי הרבה פעמים שמשיהו עומד לידי בלילות וכשזה קורא אני מסוגל כאילו לצאת למין מסע אסטרלי לכמה שניות עד שאני מאבד את ההכרה, היו פעמים שהרגשתי נוח ולא מפחד והיו פעמים שממש פחדתי ואפילו פעם אחת שממש פחדתי לחזור לישון באותו חדר. באיזשהו שלב זה פשוט הפסיק והיום אני מבצע את הLBRP על בסיס קבוע ככה שאני לא חושב שהם יחזרו. אז אני מניח שבגלל שאת מאוד אנרגטית "הם" נמשכו אלייך וכשביקשת מהם ללכת ועוד בדרך מיוחדת ועוצמתית כזאת זה היה מין טקס גירוש והגנה מה שגרם להם ללכת ולרדת לך מהוריד. אני מניח שאפשר לקרוא להם "ערפדים אנרגטיים-אסטרליים":)

פושפושה

New member
וואי...

לתגובה כזאת מעמיקה לא ציפיתי... מה הטקס שאמרת עושה אבל? ואם אפשר לפרט עליו קצת יותר.. ?!?!

Jerald_Admonds

New member
זה באמת מקרה נפוץ..

לא משתמע מההודעה שלך אם באמת נולדת "חזקה" יותר משאר האנשים בתחום הזה. זה גם לא משנה יותר מידי, כי מבחינתך חשובה מאוד האמונה שלך בכוח האישי שלך, ולא ביחס לאחרים, ואם האמונה שלך תתחזק עקב זה בלי להפוך אותך ליהירה אז זה מצויין! כל בני האדם נולדים עם זיקה שווה לכל העולמות שהם מתקיימים בהם, זה פשוט החינוך ממוקד עולם פיזי שמקנים להם שגורם להם לשכוח ולהתנוון מבחינה רוחנית. במקרה שלך ייתכן שבצורה לא מודעת המשכת לפעול בעולם הרוחני גם הרבה אחרי ששאר בני גילך שכחו אותו מהר יותר מהרגיל בגלל ציפיות ונורמות של החברה. זה דיי נפוץ דווקא, אני בטוח גם שרוב המאגים הצעירים בפורום הזה יוכלו לתת עדויות רבות של שימוש בתפישה וכוחות על חושיים בצורה ספונטנית ממש עד למתי שהם התחילו ללמוד על הנושא. זה מה שבעצם גרם להם להתחיל ללמוד ולעבוד מבחינה מאגית. עכשיו בנוגע ל"דבר" הזה זהו אכן דבר נפוץ.. הוא יכול להיות דבר אחד משלושה דברים- 1) איזושהי תופעה פסיכולוגית- בדרך כלל זה לא זה, אבל יכול להיות. 2) הקרנה אסטרלית ספונטנית- לרוב בגיל ההתבגרות בני נוער רבים חווים לפחות פעם או פעמיים הקרנה אסטרלית ספונטנית מכיוון שאותה תקופה מבולבלת שבה הגוף מתחיל לעצב את הצורה האחרונה שלו משפיעה לא רק על הגוף הפיזי אלא גם על הגופים האנרגטיים \ רוחניים שלנו. לרוב אותם בני נוער יילכו לישון, יחלמו, ואז פתאום החלום יהפוך להיות צלול מאוד, הם ימצאו את עצמם משותקים, יתעוררו ויגלו שהם עדיין משותקים (לעיתים זה מלווה באיזשהו צליל נורא באוזן). מרוב פחד ובגלל שהם בחושך הם עלולים להשליך את פחדיהם על הצללים ולתת להם צורה ונוכחות ולטעון שזה נגרם להם על ידי איזושהי ישות צללית משהו. ואז לאט לאט זה ייעלם. בהמשך, או שזה יקרה עוד הרבה פעמים לפני שיעלם, או שמרוב פחד והדחקה הארוע הזה לא יחזור על עצמו שוב. ודווקא חבל כי אם הם יידעו לאן להמשיך הלאה עם השיתוק הם היו מתחילים לשלוט בצורה הטבעית והטובה ביותר של הקרנה אסטרלית. השיתוק הוא שלב המעבר של המודעות אל תוך הגוף האסטרלי. מכיוון שאנשים לא יודעים להפעיל אותו כי מעולם לא שכנו בתוכו הם נותרים משותקים כביכול. 3)למה קל להתבלבל בין הקרנה אסטרלית לבין ישות? כי אותה ישות היא באמת צללית משהו. ואם הארוע חזר על עצמו כל כך הרבה כמו שאמרת ייתכן בהחלט שזו אותה ישות. לא זוכר את שמה אבל העיקרון שלה פשוט ותמיד חוזר על עצמו. היא באה בחלומות או לפני ההירדמות, ומשתקת את הקורבן שלה. הוא מתעורר ומגלה שהוא עדיין משותק, הוא רוצים לצעוק אבל שום קול לא יוצא לו מהפה. ובכל הזמן הזה הוא נהיה מבועת בצורה מדהימה. זה מה שאותה ישות רוצה, היא חלשה בתכלס וניזונה מפחד ותו לא. דיברתי עם הרבה אנשים שחוו את זה הרבה לאחר שחוויתי את זה אני. ודפוס שחוזר על עצמו הוא שפשוט אותה ישות מפסיקה לבוא אחרי פעם או פעמיים בזמן שפחד לא נוכח בכל התהליך. או כאשר נאבקים בה במקום להיות חסרי אונים. מכיוון שהיא בעצמה דיי חסרת אונים היא לא תטרח להתעלק על קורבן שלא מספק לה תזונה או אפילו יותר גרוע משיב מלחמה. מה שאמרת לאותה יישות שהבריח אותה היו מילים אמיתיות שנבעו מתוך ליבך, הפגנת כבוד וביקשת ממנה ללכת. זה הבהיר לה ביחד עם האמונה בכוח שלך שרכשת, שכדאי לה ללכת כי ממך היא כבר לא תיזון ואם היא תחזור שוב סביר להניח שתקרעי לה את התחת. את חזקה מספיק להגן על עצמך ומעט על סביבתך, אבל מה יהיה כשתלכי מהבית? אם המתקפה של אותה יישות הייתה אינטנסיבית ונמשכה שנים רבות כל כך סביר להניח באמת שאו שיש אדם נורא חולני וחלש במשפחה שלכם שמקרין על כל הבית, או שהבית עצמו ממוקם במיקום ממש לא טוב מבחינה אנרגטית מה שאיפשר לאותה ישות לחזור כל הזמן עם הרבה יותר עוצמה ממה שיש לה באמת. אז זה היה רעיון טוב להביא את אותה הבחורה עם המכשיר שלה, רק בתנאי שייצא מזה משהו. ובכן? מה היא הסיקה? אם שום דבר מועיל אז את צריכה לטפל בזה בעצמך או למצוא מישהו אחר. אגב האם המכשיר שלה היה מטוטלת? או משהו אחר? חוצמזה שהיא מצאה את מקום הבעייתיות היא לא מצאה את המקור לבעיה. זה עלול להיות בגלל קווי אנרגיה שליליים שעוברים שם, השפעה לא טובה ממקומות בעלי מתח חשמלי גבוה שמקרינים עליכם, מפעל בסמוך אליכם וכו' וכו'. תצטרכי למצוא בעל מקצוע אמין שיבדוק את זה, אולי מומחה לפאנג שווי או מומחה למטוטלת או שאר מיני ירקות מקצועיים אחרים, הם עלולים באמת לעזור לכם. בכל אופן, כל הכבוד לך על תחילת דרכך המודעת בתוך נבכי נשמתך. בהצלחה עם העבודה עם הכוחות הטבעיים והפוטנציאל שלך. תרגישי טוב.

פושפושה

New member
טוף

דבר ראשון תודה על התגובה המעמיקה... נהנתי לקרוא והשכלתי :) חוץ מזה, אני טיהרתי את הבית... הקטע הוא שכל המשפחה שלי רגישה בנושא אבל כולם מדחיקים את העובדה הזו ורק אני זרמתי עם זה.. והסברתי להורים שלי המון בנוסף לריפוי ואנרגיות שהעברתי להם.. מקווה שזה יספיק :)

THE gray

New member
אולי...

כדאי לך באמת להתחיל להתעניין באיזשהיא דרך מאגית כדי שתוכלי להגן על עצמך לא משנה איפה ולמה תיהי... גם אם בורכת רוחנית חבל לבזבז:) ולא תמיד צריך לבכות שלא קיבלת מהר תשובה...

פושפושה

New member
אז אני לא אבכה :)

אני מתעסקת בזה המון... גם למדתי הרבה כדי לחזק את מה שניתן לי... אבל לפעמים אני קצת מפחדת אז זה בסיגנון של להתקדם צעד ולחזור שניים.. :(

THE gray

New member
ספר...

שלי איישת הוא מאוד עזר (למרות שלא כולם אוהבים את הסגנון הזה) הוא- modern macic- donald m kraig, אני אישתי מודה כל יום שיש לי אותו אבל בכנות את נשמעת יותר טיפוס ניאו-פאגני.. אבל תקראי לא יכול להזיק:) והפחד שלך הוא טבעי ובריא.. כי זה בכל זאת לקחת על עצמך סיכונים אז טוב שאת נזהרת.

למעלה