היי כולם!

היי כולם!

לא ממש קשור לנושא אבל... סבתא שלי נפטרה... לא מפסיקה לבכות... טוב... רק רציתי לשתף אותכם... תודה :) סיון

../images/Emo24.gif

אוי סיון,אני מצטערת לשמוע..אני יודעת שזה קשה אבל מתגברים..זה ייקח זמן אפילו לקלוט שזה קרה אבל יעבור...סבתא שלך אולי לא נמצאת איתך פיזית אבל היא תמיד תישאר בלב שלך חומד....מקווה שתרגישי יותר טוב ואם את רוצה לדבר אני באייסי ובשמחה אני אדבר איתך ואנסה לרומם את רוחך... ביי חומד, הדרוש.

נינושש

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

סיוון מצטערת שלמןע ומשתתפת בצערך.. אני מקווה שתרגישי טופ יותר... תיהיה חזקה.. בה בייושש

sh53

New member
../images/Emo16.gifמשתתפת בצערך

שלא תדעו את ומשפחתך יותר צער.

H i L o N e T

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif. ../images/Emo54.gif

תהיי חזרה, יהיה בסדר
.
.

משתתפת בצערך .

גם סבתא שלי מתה לפני 7 שנים וכן , עדין כואב לי ובמיוחד כשאני נזכרת בה בלילות . עדין בוכה. לדעתי רק המוות שלה עורר בי רגשות , בדרך כלל שום דבר לא גורם לי לבכות בגללו

loving angel

New member
משתתפת בצערך חומד :(

בדיוק היום גם סבתא שלי נכנסה לבית חולים כי היה לה אירוע בלב... והמצב שלה גם לא ממש טוב.... בכל מקרה חמודה אני שולחת לך ממני
ענק!!!!

../images/Emo24.gifאויש נייטמר,תהיי גם את חזקה!

מאוד מצטערת לשמוע על סבתא שלך גם...שולחת לשתיכם,לך ולסיון המון המון חיבוקים ונשיקות...בטח בגלל זה לא היית אתמול מחוברת..מאוד התגעגעתי אלייך חומד,ואת יודעת שאני כאן בשבילך בשביל כל דבר שתרצי אחותי. אוהבת אותך המון ומקווה לדבר איתך היום חומד, ממני, דרוש שלך...

spirit noa

New member
תהיי חזקה ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

קבלי חיבוק, ותהיי חזקה מתוקה....
. .

loving angel

New member
תודה ../images/Emo13.gif

ביקרתי אותה היום בבית חולים,היא ממש שמחה לראות אותי. והמצב שלה עכשיו יותר טוב :)

non sence

New member
היי חזקה../images/Emo24.gif

אני בטוחה שהיא מסתכלת עליך שם מלמעלה.. תשמעי קצת אביב גפן הוא ישיר איתך בדיכאון.. ..אממ. חוץ מזה משתתפת בצערך "וכמו הגלים.. אנחנו מתנפצים אל המזחחח אל החיים!" כמה נכון וכמה עצוב.. תנחומיי מתוקתי

למעלה