היי כולם...

stata

New member
היי כולם...

אני חדשה כאן בפורומים של תפוז, אבל מעכשיו אני כנראה אבלה כאן דיי הרבה,אני מתה על "צעירים לנצח"(ולא מוכנה להשלים עם השם הדבילי ששונה לחלוטין מהשם באנגלית...)"דוסון קריק", "השבט","גולשים בזמן","דיג´ימון" ועוד... אני מקווה להתקבל כאן בברכה...

חיפושיט

New member
שלום שלום

גם אני חושבת שהתרגום מפופיולר ל"צעירים לנצח" הוא ע-ל-ו-ב... דוסון נחמד, פעם היית מכורה לשבט, וגולשים מאגניב ביותר,,, אבל!.. פוקימון כילו כזה, הרבה יותר כזה, טובה מדיג´מון!!! כילו,, דהה חיחיחיח פכל מקרה, ברוכה הבאה....
מ

stata

New member
כול אחד ודעתו...

אני לא שונאת פוקימון אני פשוט מעדיפה בהרבה את דיג´ימון,אבל אין לי בעיה עם אנשים שחושבים אחרת,כול אחד ודעתו...

נמרה

New member
איכסה מגי בקט!

גו רמי וקולין! אהבתי את מגי רק בפרק אחד מתי שהם היו במין בית רוחות כזה והיו שם כמה רוחות בדמותם ומגי היתה רקדנית אקזוטית...

נמרה

New member
אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא השבטטטטטטטטטטט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! סדרה גאונית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם תסתכלי בכרטיס האישי יש לי תמונה של אבוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאא אני כבר מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 קשה למצוא אנשים שבכלל מכירים את זה בארץ

נמרה

New member
אוקיי סליח נא לקרוא את הגרסה הזאת

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא השבטטטטטטטטטטט!!!!!!!!! סדרה גאונית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם תסתכלי בכרטיס האישי יש לי תמונה של אבוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאא אני כבר מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קשה למצוא אנשים שבכלל מכירים את זה בארץ התגובה שלך שם: נמרה (לעדכון כרטיסך האישי) דואר אלקטרוני: [email protected] נושא: [סמיילים וסימנים לנושא] [עברית] תוכן ההודעה: אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא השבטטטטטטטטטטט!!!!!!!!! סדרה גאונית!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אם תסתכלי בכרטיס האישי יש לי תמונה של אבוני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יאאאאאאאאאאא אני כבר מתה עליך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stata

New member
אההה אז יש לי כבר...

כמה נקודות משותפות עם כמה ממכם...בעיקר לגביי השבט וגולשים בזמן...יופי זאת התחלה טובה....

נמרה

New member
אני חולהההההההההההההה על השבט

בעיקר על סקסי לקסי וקיי סי המתוק.. דמויות שאני לא אוהבת מיס פיגי (נחשי לבד..) מיי סלין וגם ראין לא ממש מוצא חן בעיני... מהבנות את אבוני ה---מ-----ל-------כ-----------ה את בריידי (הידעת? שמה האמיתי הוא ג´ורג´יה טיילור וודס) את אמבר יותר אהבתי בעונה הראשונה ואת קלואי. מהחיות: מלחמה קשה בין קלאודי לבוב, שניהם כלבים מ-ק-ס-י-מ-י-ם, מצורפת תמונה של אחד מהם (עוד לא החלטתי מי.. כשאגיע לסוף ההודעה בטח אחליט) ואחר כך, בסדר יורד: לקס החולדה (מסכן סקסי לקסי שאכל אותו אחר כך!) פורקי ובסוף הנרייטה.. ואולי היו עוד בעלי חיים אבל שכחתי אותם עכשיו

נמרה

New member
אוקיי כדי לא להפלות

החלטתי לשים גם תמונה של קלאודי אאאא וגם יש את בלובל אבל יש לי מאות תמונות ואין לי כוח לנבור בהם עכשיו...

stata

New member
את רצינית?

כבר המון זמן אני מחפשת תמונות ודברים על השבט ועד עכשיו בקושי מצאתי רבע עמוד...אני אשמור כול דבר שתשימי על השבט,אני פשוט מתה על זה...

נמרה

New member
אר יו קריייייייייייייייייזזזזזיייי?

יש מאות אתרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בגלל האינצי ווינצי חשיפה שהם מקבלים בארץ אין אפילו אתרון פיצפון בעיברית אבל יש המונייייייייייייייייייייי באנגלית!!!! לכי לטרייבוורלד.קום, למדור לייף, ויש שם ווב לינקס. ומכל אתר שמה, יש עוד ועוד לינקים...... וגם- אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
לא ראיתי היום... תעדכני אותי פליייייייייייייייייייזזזז זה מה שקורה לאנשים כשהם יושבים יותר מידי זמן באינטרנט ולא שמים לב לזמן..

נמרה

New member
R U CRRRRRRAZY?????????????

יש מאות אתרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בגלל האינצי ווינצי חשיפה שהם מקבלים בארץ אין אפילו אתרון פיצפון בעיברית אבל יש המונייייייייייייייייייייי באנגלית!!!! לכי לטרייבוורלד.קום, למדור לייף, ויש שם ווב לינקס. ומכל אתר שמה, יש עוד ועוד לינקים...... וגם- אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
לא ראיתי היום... תעדכני אותי פליייייייייייייייייייזזזז זה מה שקורה לאנשים כשהם יושבים יותר מידי זמן באינטרנט ולא שמים לב לזמן..

חיפושיט

New member
יא~~!!

לקס כזה מדהים!!1 אוווווו, אני אשמה נימפו עכשיו, אבל מה הייתי עושה בשביל לילה עם הבחור.... אבל די עם הסטיות שלי, אבוני היא מדהימה!!

למעלה