היי כולם...

נטע מברכת ומצדיעה לך.

ברכה מאת פטריה רעילה מס´ 1! "אחרי ארוחה טובה כל אחד לבו טוב עליו ומוכן לסלוח אפילו לבני משפחתו."-אוסקר ווילד

einzuc

New member
Wlcome!!!!!!!!!!!

תרגישי פה כמו בבית! אפילו פיבסים למניהם רצויים כאן! כל עוד הם פיבסים ברמה... ובנושא אחר שממש לא קשור (אני יודעת שענבל תרצח אותי על זה אבל...) אחותי התגייסה היום ועכשיו עצוב לי... *סניף סניף*
עינת

LuNaTiC

New member
לא אני לא!!

למרות שאיפתי היחידה להיות בסלית´רין אני לא מירשעת!!! נכון?

stata

New member
מירשעת שכמותך...

את לא סתם מירשעת את רשעית איומה ונוראה אפילו וולדמורט לא משתווה לרשעותך...סססתתתאאאםםםםם...

רחלי!

New member
אהלן!

ברוכה הבאה! ממה הכינוי? (f.r.i.e.n.d.s)Phoebe(fibi!):Do you want to be a caterer or not? Monica:I don´t know Phoebe:That´s the spirit!

o.h

New member
היי, ברוכה הבאה, בלה בלה בלה

אני אופיר וכולם מפחדים ממני בזמן האחרון (תסתכלי בעמוד הקודם ותביני למה), אבל זה מחוסר שינה. בכל מקרה. אין לי כח לקרוא את כל מה שכתבו לך למעלה, אני מאוד עייפה (אל תשאלו). ואני בטוחה שעידכנו אותך בפרטים החשובים, אבל אני לא יודעת אם אמרו לך שלחלק מהאנשים פה יש אישווז עם הפורום של יויו. טוב...... זה הכל. כוכב הקופים רוקס!!!!!!! או<פ>יר

The Death

New member
אישוז?

התכוונתי לבעיות! ועכשיו קראתי את כל ההודעות, ולא. לא כולם רצויים פה! דניאל לא רצוי פה. מעכשיו אני נתפלת לדניאל כי........................................................................................................................................... בלי סיבה! ו.... היה לי עוד משהו להגיד! לא משנה! כוכב הקופים רוקס!!!!!!!!!!!!! או<פ>יר

Marty McFly

New member
יו סטטה!

מה המצב? מזל טוב על התקבלותך לחברתינו! מספר דברים: 1)צריך להזהר ממני... כי אני עושה בעיות למנהלת... אבל אני בנאדם טוב, זה סתם משיעמום הכל. 2)אל תלמדי מאנשים לדפוק את הראש בכל מיני דברים כמו צג מחשב וכד´. זה רק פוגע בך, עד כמה שזה כיף. 3)את תקראי ותאהבי את הפאנפיק שלי, עד כמה שלא תרצי. 4)זהו. דניאל, שמאוד משעמם לו כרגע!

MadonnaFan

New member
או, דניאל!

אני חושבת שלדפוק את הראש במקלדת/מסך/ממיר/קיר/תופים/מחבתות וכד´ זה נהדר *דופקת את הראש בחסה. אני מקורית!* *אוי, אבל זה לא קשה. טוב נו, אז נחזור למקלדת.* *דופקת את הראש במקלדת* לסטטה- ברוכה הבאה! תהני כאן וכו´ וכו´ וכל מה שכותבים בהודעת ברוך הבא... אני כמו ששמת לב אוהבת מאוד את מדונה. אני קרועה על רומח-הדרקון אנושות ואוהבת לבלבל לאנשים את המוח. השם מדליק! מה מקורו? אהם- מה עוד לא כתבתי- *מהרהרת*- ה כן! כל כמה זמן חוזר על עצמו דיון בין בנות הפורום- מי הכי חתיך מהדמויות שבספרנו החביב. לידיעתך ביל וויזלי רווווווווווולז. @מעין@ ששתתה קצת יותר מדי (דרך הוריד)

PopPy

New member
כל מי שברח מבי"ח לחולי נפש

is Welcomed! חח סתם ברוכה הבאה
|S| פופי |S|

למעלה