היי כולם...

stata

New member
היי כולם...

מה נשמע? אני חדשה כאן בפורומים בתפוז,אבל אני חולה על סידרת הספרים הארי פוטר,בדרך כלל אני נמצאת ביויו בפורום הארי פוטר אבל אני שמחה שגם כאן אני אוכל לדבר עם אנשים שאוהבים כמוני את הארי פוטר,מקווה שאני רצוייה כאן...

S.Riddle

New member
אוווווו...!!! וולקאם!!!!!!

בטח שאת רצויה כאן! אפילו חציל ממולא רצוי כאן! בכל מקרה...... אני גם הייתי פעם ביויו, אבל עברתי לכאן כי פה האנשים יותר פסיכודלים ומגניבים. תהני! -לירון (אני בת!!!! בת!!! לא בן, בת!!! ארגגגגג!!!!! *לירון מתאשפזת בשלוותא*-

Skiter

New member
את האמת את ממש לא רצויה.. סתאאם

מה נשמע??? ברוכה הבאה <חיבוקים>
תהני לך כאן אנחנו מקשקשים הרבה והמון אנשים כאן כתובים פאנקייקים והם מעולים!! אז בהצלחה!! Skiter

Ms. Potter

New member
היי !

ברוכה הבאה, לדעתי זה אחד הפורומים הטובים ביותר (אם לא הטוב ביותר) של הארי פוטר בארץ ! תהני! לימור.

S.Riddle

New member
אוי, לימור...... *מסמיקה*

את מחמיאה לנו יותר מדי....... @_^

Ms. Potter

New member
וואה ! התכוונתי לכך ../images/Emo13.gif!

זה באמת אחד הפורומים הטובים בארץ, והייתי ברבים ! יו, איזה כיף שהתקבלת ! נלך יחד! לימור (שנסחפה, אך who cares ? let´s party ! that we made it through).

stata

New member
וואי איזה נחמדים כולכם!

תוך כמה דקות נתתם לי הרגשה שאני רצויה כאן,איזה כיף,תודה רבה אני מקווה שיהיה גם לכם כיף איתי

LuNaTiC

New member
אהוי שם!

יו אר וולקאם, מיי סטאטה... כאן ענבל, המנהלת מדברת.. וחשבתי היום להקדים את המאוחר.. כי לפעמים באים אנשים בלה בלה ואז עושים שטויות אחר כך... אז חשבתי להזהיר אותך על הרגע הראשון... :)) לא לכתוב הודעות צ´טיות, כי אני מוחקת ומתעבת אותן, לא לכתוב דברים ממממממממשששששש מעצבנים.. אם את רוצה להגיב על משהו, תכתבי את זה בתור תגובה ולא בתור הודעה חדשה... ו.. אמ... תהני כאן!!!! באי באיי! ^^ -ענבל- קוואזי רוקס!!!

stata

New member
כן המפקדת!

מצטערת שלא ידעתי שאני לא אמורה לכתוב את ההודעה כהודעה חדשה...אני חדשה כאן אז אני אלמד להבא...דבר שני השם הוא סטטה ולא סטאטה...לא משמעותי אבל שיהיה....

LuNaTiC

New member
הו לא!!!

הבנת אותי לא נכון..^^ אם יש צורך בהודעה חדשה.. למשל שאת מצטרפת לפורום.. אז כמובן שהודעה חדשה!! אני לא מרשעת... המ... נכון?

LuNaTiC

New member
אוה, כן סטטה... הכירי את דניאל...

סכנה לציבור... ולמישהו.. אם יש לך משקפיים את מוזמנת להצטרף לסקילה... :))))) ווי לאב יו דניאל!! איכשהו...המפי.. (וזה היה בכוונה!) -ענבל-

S.tal

New member
שלום!!!!

ברוכה הבאה! אני בטוחה שתהני ותסתדרי פה! זה הפורום הכי נורמלי, עם הילדים הכי נורמלים! (כן בטח...) טוב, אז בכל מקרה, אני טל!!!! וכמובן שאני בת!!!!! טל, t@l

LuNaTiC

New member
אני??? מפחידה?????? אררגגגגגגגג

*פעולת בשיטת לירון* *כופתת את דורותי לכיסא ומצמידה לו לאזניים את האוזניות ומשמיעה בפול ווליום את הדיסק של די 12* עכשיו תראה מה זה!!!!! *משליכה קרמבויים*

stata

New member
חצילים,פטריות...

אני שמחה בכול מקרה להיות רצויה כאן ושמחה עוד יותר שמקבלים כאן את כולם בעיקר את החצילים המצויים והפטריות שצצות אחרי הגשם....

למעלה