היי כולם...

NoyNoy

New member
היי כולם...

היי, אני חדשה בפורום... אני בת 17, קיץ שעבר למדתי לבד (מספר ומהאינטרנט) לנגן על מפוחית, והשנה אני רוצה להתחיל ללמוד לנגן (שוב פעם לבד...) על גיטרה. אני מודה שאני לא יודעת לקרוא תווים, למרות שניסיתי כמה פעמים, אני פשוט לא כל כך מסתדרת עם זה... אמממ... זהו בעצם. אם למישהו יש המלצה עם איזה ספר כדאי לי להתחיל ללמוד לנגן על הדיטרה, או אתר שמלמד בחינם, אני אשמח לדעת :cool:

NKstuff

New member
הכי טוב מורה - אבל...

אם את מתנגדת לרעיון... יש ספר טוב שנקרא ``לנגן בגיטרה`` מאת אוואנס. חוץ מזה - תשקיעי בתוים. זה שווה את זה - וזה בהחלט פותח את האפשרויות...

לי המליצו על ``שירים וגיטרה``...

כתב אותו יגאל טב-אל, ותיק בעסקי המוסיקה. למדתי מספר שלו לנגן על אורגנית. אגב גם אני מתכנן ללמוד בעצמי לנגן על גיטרה קלאסית, בגלל זה אני מעביר לך מה שהמליצו לי בחנות.

רק לא שירים וגיטרה!!!!!!!!!!!!!!!!!

ההסברים שם הם מינימליים והאקורדים של השירים לא נכונים.

NKstuff

New member
רימו אותך בנאדם

היתה לי את כל הסידרה - וכל שיר שניגנתי הייתי צריך לתקן.... אל תסמוך על החוברות האלה - כי הן לא מדויקות, ועולות יותר מדי...

yoavsc

New member
יש הבדל בין שירים וגיטרה הראשונים

לאחרונים. הכותב של האחרונים הוא אבי ברק הוא כתב את ה`עד ח` או מה שיש עכשיו. הראשונים היו יותר טובים.

red hot

New member
הספרים הראשונים די עוזרים ללמוד

אבל אחרי זה זה באמת סתם אקורדים של שירים שלא שווה להוציא עליהם כסף. במיוחד שזה אקורדים של שרית חדד או יובל בנאי

יש לי אתר בשבילך

קוראים לו אוטודידקט והוא מכיל קורסים שונים ללימודי גיטרה בפרט, וכל נושא שתרצי ללמוד עליו בעצמך בכלל. תיכנסי אליו ותבדקי אותו, יש לו הרבה להציע.

למעלה