היי כולם....

Dark Panora

New member
היי כולם....

קודם כל קוראים לי DARK PANDORA מה שלומכם?....אני דייי חדשה פה וסתם אמרו לי שכדאי לי להצטרף אז גם אני מתעסקת במאגיה וגם נחמד לי נורא לשמוע שעיש עוד כאלה בארץ כי לפי מיטב ידיעתי אין הרבה ואם יש אז הם לא רציניים.... שיהיה לכם יום טוב ומי שרוצה לדבר ....אני פה...קוראים לי שירן:)

DREKAR

New member
היי גם לך

באיזו סוג של דברים במאגיה את בדיוק מתעסקת? ואם את מחפשת אנשים שמתעסקים בזה את פשוט צריכה לחפש במקומות שונים ולא רק במקום אחד כי יש כל מיני אנשים שלומדים את זה אבל פשוט מפחדים לעשות דברים בגלל אמונות וכו` ואפשר להכיר אנשים פשוט צריך לדעת להקשיב בזמן הנכון ולהיות במקום הנכון

Dark Panora

New member
היי DREKAR

אני מתעסקת במאגיה סגולה...ואת\ה? את\ה צודק שאני צריכה לחפש במקומות שונים וזה באמת מה שאני עושה. אני מכירה הרבה אנשים שמפחדים מזה את\ה אולי מכיר כאלה אני רוצה לעזור להם להשתנות כי יש להם את הכוחות והם מפחדים...אני אשמח לשמוע אם יש לך פתרון..

DREKAR

New member
אני עדיין לא מתעסק

אני עדיין לומד את הנושא אני יותר מתעסק בנושאים של חייזרים וכל הקונספרציות וכו` אבל גם בערפדים וכו` וגם ידידה שלי התחילה לספר לי דברים בקשר למיסטיקה וזה גרם לי להתחיל ללמוד את זה ד``א מה זה מאגיה סגולה?

Dark Panora

New member
אז ככה....

מאגיה סגולה זו מאגיה של כוח המוח... טלפתיה.... אני אסביר יותר אבל יותר מאוחר אין לי זמן ברגע זה. DREKAR גם אני מתעסקת בכל העניין של ערפדים...זה נושא ממש מעניין והלוואי והיה לי יותר חומר ממה שיש לי עכשיו.

DREKAR

New member
נחמד .......

תגידי השגת את התנך של הערפדים??. או חלקים ממנו??.. ושמעת שלפיו הם בניו של קין כלומר הראשון מהם היה קין! והוא בעצם המכונה LORD CAIN או LORD CAINE שמעת על הרעיון הזה לגבי המוצא שלהם?

morning star

New member
עד כמה שידוע לי

זוהי המצאה של חברת ``WhiteWold``, חברה של משחקי תפקידים. דבר זה מופיע בספר Vampire : The Masquarde, שהינו משחק תפקידים...

DREKAR

New member
אז למה זה מופיע ב - BOOK OF NOD?

שבמקרה לפי מה שידוע לי הוא התנך של הערפדים

morning star

New member
Book Of Nod

שלום לך הספר אותו אתה מזכיר הינו ספר שהומצא ע``י חברת המשחקים אותה הזכרתי קודם לכן. לא מצאתי שום אזכור חוץ מזה לספר הנ``ל (אולי באתרי אינטרנט העוסקים במשחק). לציין שחיפשתי גם במקומות שלא כל כך נגישים למשוטטים ברשת בד``כ ושם ספריות נרחבות על כל הקשור בתורת הנסתר. לפי ידיעותך על ערפדים, האם הם יכולים להוליד ילדים? בסיפור קין נולדו לו ילדים ונכדים וכן הלאה. אבדוק מה יש לחז``ל להגיד על זה. סיפור הערפדים המשפיע ביותר מתחיל מבראם סטוקר (סופר ``דראקולה``). סטוקר לקח חלק מההיסטוריה הרומנית, המספרת על רוזן אשר היה גם סדיסט לא קטן, אך הרבה אינדיקציות ישנן שהוא לא היה סתם מרושע, רק התאכזר מאוד לפושעים (ותורכים). אמנם היסטוריית הערפדים מתחילה לפני זה בסיפורי עמים רומנים, הונגרים (בכלל מסביבת מזרח אירופה). שם הערפדים היו חיים-מתים שכל רצונם היה לשתות דם חיים (זה התחיל בתור אכילת אנשים חיים, אח``כ זה הפך לשתיה באגדות). ללא ארגון, ללא סדר, ללא מחשבות אנוש. פשוט חיות. אחרי הספר ``דרקולה`` חל השינוי בתפיסת אגדות הערפדים. את כל אלה לקחה חברת וייטוולף ויצרה משחק (שהוא די מעניין). עלי לציין כי הם יצירתיים מאוד, וזאת ניתן לראות במשחקים אחרים של החברה. זהו לבינתיים הנווד

DREKAR

New member
זה דבר שלא שמעתי עליו אם כך ..

ניתן להתחייס לספר בזלזול מוחלט ולא להשתמש בו במחקר שמעתי באיזה אתר באינטרנט נדמה לי www.pathwaytodarkness.com שבמחקר הגנטי גילו שבעצם ערפדים זה חלק מהמורשת הגנטית שלנו וזו תכונה שמתגלת איך שאנחנו מכירים אותה רק כאשר אדם מתמכר אליה ומתחיל להשתמש בה באופן רע אבל בעיקרון זו תכונה גנטית אבל אני לא יודע שמעתי איפשהו גם כן ש -לילית קשורה אליהם איכשהו מוכר לך הדבר הזה ?. נראה לי שאני מתחיל להסתבך פה קצת ויש דברים שהם לא נכונים אם כך אז יש לך מקורות שאתה יכול למסור לי על שמם ועל איפה אפשר להשיג אותם אודה לך מאוד ועוד משהו קטן הכינוי שלי הוא אומר משהו?.... כי אני לא יודע למה אני בחרתי אותו סתם ככה בחרתי אותו פעם וזה מוזר כי יש עוד כמה אנשים ב ICQ עם אותו כינוי והם לא מוכנים לענות לי ולהגיד לי מה הוא אומר אם הוא אומר בכלל משהו

morning star

New member
בדיקה קטנה

אתר נחמד, אין ספק. גם באתר, ``Book Of Nod`` הוא מהוצאת וויטוולף, חברת משחקי התפקידים (האם אתה יודע נוד מהי? קרא את סיפור קין). אין ספק כי הם שאבו מעט מאגדת קין, במיוחד ולא מוזכרים ימי חייו וחיי צאצאיו, דבר שעזר להם לעורר סקרנות. וויטוולף עושים מחקרים נרחבים טרם הוצאת משחק תפקידים, אוספים הרבה מיתוסים ואגדות, ספרות עכשווית, ספרות עיון אפילו משירי רוק (כבד בד``כ)... ה``מחקר`` (איני יודע אם לקרוא לכך מחקר. בתור מדען (ביולוג) אני צריך נתונים טיפ טיפה יותר מדוייקים) מדבר על ערפדים מבחינת תורת הנסתר והמיסטיקה. ערפדים אנרגטיים, במודע או שלא, על התופעות האנרגטיות והפיזיות המיושמות עליהם/על ידיהם. אין מדובר כאן בערפדים המוכרים מהאגדות או מהסרטים. קרא אותו היטב http://www.pathwaytodarkness.com/facts/real_vampires.htm איני יודע מה משמעות כינוייך, אך אשאל אנשים אשר עשויים לדעת מה משמעותו או לפחות היכן למצוא. שלך הנווד

morning star

New member
אאוריקה!!!

ובכן ידידי, מצאתי! פירוש השם הוא דרקון בנורבגית. גם השם שניתן לספינות ראש הדרקון של הויקינגים... שלך הנווד

morning star

New member
דבר נוסף

מלי ידידתי הוסיפה כי קיים בושם הנקרא Drakar Noir - דרקון שחור. כך שנראה כי גם בצרפתית זהו דרקון. שלך הנווד

DREKAR

New member
תודה על החיפוש ואגב ...

אני מצאתי את זה אבל לא הייתי בטוח כי זה כתוב DRAKAR ולא DREKAR ואישית אני חולה על הבושם הזה היה לי אותו ;-) טוב תודה רבה עזרת לי להבין אולי סוף סוף למה אני מרגיש שיש משהו שונה בשם הזה

DREKAR

New member
חחח אז אני מנחש טוב יש לי עוד שאלה

נראה לי שאיכשהו השם הזה נכנס לי לתת מודע לא יודע איך אבל אני לא שמעתי אותו בשום מקום המקום היחידי שראיתי אותו בצורה דומה היה אולי המילה DRAKE אבל זה בכלל מאיזו סידרה מצויירת מעניין מה הקשר של השם תגיד אחי אתה יודע במקרה מה המשמעות של דרקון?

morning star

New member
מאגיה סגולה???

ישנן שתי אפשרויות: מישהו המציא לעצמו סוג מאגיה, או שזוהי הגדרה חדשה מאוד. באופן מסורתי חלקות המאגיה מתחלקת בין ``גבוהה``/``נמוכה`` ובין ``לבנה``/``שחורה``, כאשר הגדרת ה``אפורה`` נכנסה לשימוש רק בשלהי המאה ה-19. הנווד

DREKAR

New member
אחי אתה יכול להסביר על אפורה קצת?

כי אני לא ממש מכיר את הקטע של זה איך יכול להיות אפור בדיוק?. זה או שזה כופה רצון או שזה לא לא ככה? תסביר ותעשה טובה גדולה

למעלה