היי כולם!

היי כולם!

שלום! אני בת 14 כיתה ט',אני טובה באנגלית(100)ויש לי בני דודים קנדיים(לא נראה לי שזה חשוב) אבל אני רוצה לדעת ככה בשביל לדעת מאיפה להתחיל,מה עושים בפורום,על מה מקשקשים,על מה מדברים,עוזרים פה למבחנים? עוזרים לילדים? כי אם כן אני אשמח אני אוהבת לעזור,ובעיקר שאני יודעת,אני מקווה שהגיל שלי לא מפריע ושלא נפלתי לפורום של מבוגרים שלא צריכים חננה בגיל שלי,אז תענו לי ונתראה! ביי ביי!

MayBe Later

New member
שלוםםם!../images/Emo13.gif

אני רק יכול להגיד שזה לא פורום של מבוגרים. הטווח של הגילאים פה הוא משהו כמו 14-23, נראה לי... את מוזמנת להישאר, לעזור וסתם לדבר. ביי בינתיים.

edlessme

New member
עוד קטינה לאוסף...

ברוכצ'ה הגביירת... וכן... רוב האנשים פה הם גם חננות קטנטנים כמוך (רק שלהם יש דודים בארה"ב..) שללום

Flash Button

New member
שלום../images/Emo13.gif

אמממ אין נושא מוגדר כאן על מה מדברים ועל מה לא..בעיקרון כול מה שקשור באנגלית, החל ממזג האויר ועד החיים הפוליטיים בקניה
והפורום לא של מבוגרים, אני בעצמי רק בן 15 וחצי, הרוב כאן קצת יותר אבל חוץ מרוג (שבטוח תכירי אותו כשהוא יחזור) כולם כאן לא עברו את גיל 20

::weird Jailbait flashbacks::

לא, לא פורום של מבוגרים. מדברים על הכל, מצרפתים ועד מהפכות טרוצקיסטיות. עוזרים, כן, אבל האוף-טופיקים reign supreme פה. pleased to meet עוד קטינה. אני בת 14, כיתה י'. תתפללי שבשנה הבאה יתנו לך לעשות בגרות.
אה! ובני-הדודים היחידים שיש לי הם במקרה חיפאים.

::siiiiiiigh::

זה פשוט לא עולה על דעתם של אנשים שיש עוד כמה חודשים בין אוגוסט לינואר. ובעניין הבגרות- ביטלו את הבגרות (באנגלית) ב-י', או שאולי לא ביטלו אותה.. אני לא יודעת, המורה מסרבת לדבר על הבגרויות.

edlessme

New member
אני עשיתי השנה.. שעברה...

בי"א... לאחר קרבות ניצחים עם מורות לאנגלית מאז כיתה ח' (שנידחו ביעקר בטענה של :שנה הבאה אתה יכול"..)... בכל אופן.. אני מאמין ש90% לא נותנים לכם לעשות שנה הבאה... מה שכן... בלי אנגלית.. יש לי כל כךךךךך הרבה חלונות.. זה יותר טוב... יותר טוב... מווינדוס על האש!!!!

.bwahahahaha

שנה הבאה כל דוברי אנגלית עושים בגרות (י"א). אין שאלה. אני רוצה לעשות השנה- קיימת אפשרות כזאת.

edlessme

New member
hihihihihihi (with a skirt)

אמממ.. לא חושב... רק במיקרים הממממממממששששששששש (ועוד הרבה שינים!!) קיצוניים יתנו לך... זה יקח הרבהההה מאוד לחץ על המערכת... אני חושב שהדרך היחידה בשבילך לעשות השנה בגרות באנגלית זה אם the rakezet anglit of our backwards country has a very very unfortunate accident... and his succesor.. and his successor.. and the next one.. and the next one.. until i get the goddamned spelling of the goddammned word right...

edlessme

New member
גם מראות...

ועובר מתחת לסולמות.. ובולע רוק מול חטול שחור... שורף רגליים של ארנביםף מייבש עלי תילתן וזורק ohrseshoes על אוברי אורח תמימים

למעלה