היי כולם...

shanyz

New member
היי כולם...

נכשלתי היום בטסט שני
זה ממש לא הוגן...הגיע לי לעבור אוף איזה חיים!!!!!!!! סליחה שפתחתי שרשור חדש..
אני ממש בדיכאון... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

שני חמודה

לא נורא. זה קורה. ב-50% מהטסטים זה לא תלוי בך בכלל אלא בבוחן, אז תשתדלי לא להתבאס יותר מדי, כי זה לא יעזור. סיפרתי לך במפגש פורום מה קרה בטסט הראשון שלי, נכון? אני מכירה את ההרגשה ובאמת שאין מה לעשות. טסטרים הם אנשים אכזריים ברובם, שלא ברור איך הם מסוגלים להסתכל על עצמם במראה. בכל מקרה, יהיה טוב! אל תדאגי! תתרכזי עכשיו רק בטסט הבא ובלעבור אותו! בהצלחה מותק!
רזיה

shanyz

New member
רזיה../images/Emo24.gif

אני לא זוכרת מה אמרת שהיה לך בטסט...סורי...
תגידי לי שוב..! ממ...הם באמת מגעילים הטסטרים.. למה הם עושים דווקא לאנשים? למה לגרום לאנשים עצב!?!?
שונאת אותם!

אז ככה...

בטסט הראשון שלי היה לי את הטסטר הכי רע שיש בעולם נראה לי! הוא לא העביר אף תלמיד של המורה שלי לנהיגה חוץ מאיזה שניים מהביצפר שלי שבכלל נוהגים גרוע, ואותם הוא העביר כמה חודשים אחרי שהוא בחן אותי. הטסט שלי נמשך כ-5 דקות. שכמובן זה טסט קצר מאד מאד ונדיר לעשות טסט באורך כזה וגם לעבור. לאורך הטסט הקצר הזה הטסטר הרע המדובר בקושי הסתכל על איך שאני נוהגת. הוא רק מלמל מדי פעם "ימינה...שמאלה...". אני נהגתי מושלם. לא הייתה לי אפילו טעות אחת! כשנגמר לי הטסט הייתי כל כך מאושרת שהלך לי כל כך טוב. הייתי בטוחה שאני הולכת לעבור טסט ראשון! איזה חלום! כשיצאתי מהאוטו המורה שלי אמר לי שזה טסטר שכמעט לא מעביר אף אחד, אבל אני עדיין הייתי אופטימית. כבר אמרתי לאנשים שאני הולכת לעבור טסט ראשון! אך כמה שעות לאחר מכן התברר לי שהטסטר הזה הוא אכן מניאק כמו שסיפרו לי, ושהוא הכשיל אותי בלי שום סיבה מוצדקת. ברגע שהוא נכנס לאוטו הוא כבר החליט שהוא לא מעביר אותי, וגם כל אחד אחר שעשה טסטים באותו יום... ובאותו חודש... ובאותה שנה... כמובן שאני נכנסתי לדכאון מהעניין. באשר לכל אלה שתוהים להם: 'אבל הטסטר צריך לכתוב הערות על דף ולהגיד מה לא היה בסדר. הוא צריך לתת סיבה לכך שהוא לא מעביר'. הטסטר הזה כתב לכל אלה שנבחנו אצלו באותו יום את אותן השגיאות, שכמובן אין קשר בינן לבין המציאות. אז זהו. זה סיפור הטסט הראשון שלי. בטסט השני הייתה לי טעות חמורה ונכשלתי בצדק. ובטסט השלישי כבר עברתי. והיום אני נהגת חדשה על הכביש.
מוסר ההשכל: אין לבטוח בטסטרים, ולא להתבאס אם הם מכשילים בלי סיבה!
רזיה

shanyz

New member
איזה חמודה את../images/Emo24.gif

ממש הצלחת להעלות לי חיוך
תודה רבה
איזה מניאק הטסטר שהיה לך... וואי איזה מגעיל! אני מאוד מקווה שאני אעבור בשלישי אם לא- אני לא יודעת מה אני אעשה...

shira245

New member
שניי.../images/Emo50.gif בטסט הבא!!!

מצטערת לגבי הטסטר(לי יש עוד זמן עד לרשיון
).. בינתיים קלי
ו
להרגע קצת..

../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אני ממש שמחה שהצלחתי לעודד אותך! בגלל זה גם לי מרוח עכשיו חיוך דבילי על הפרצוף...
אני גם מקווה שתצליחי יותר בטסט הבא! וגם אם לא - תזכרי שזה סוף העולם ובסופו של דבר יהיה לך רשיון!
תעדכני איך העניינים מתפתחים.
מותק!
רזיה

shanyz

New member
תודה מתוקה../images/Emo24.gif

אוף, עכשיו המרוה התקשר וקיבל את הדוח על מה נכשלתי.. ולא על זה שהאוטו נכבה.. אלא על אי מתן זכות קדימה איזה שטויות!! אולי אנחנו נערער על זה... בכל מקרה, תודה חמודה
אני אעדכן

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמי אמר לזרוק את הטסטרים לאסלה

ולהורדי את המים?!?!? *הלו לא לדחוף יש מספרים* אהמ אניוואי שני, כאחת שסבלה המון מטסטרים ובכלל משיעורי נהיגה וממורי נהיגה... אני ממש מבינה אותך... קיצרר הכל עניין של מזל גם בטסטים... אמנם עברתי טסט שני (*לא לסקול אותי*), וקיבלתי את הטסטר הכי קשוח בשני הטסטים שהיו לי... מסקנה - אפילו שנכשלת אל תיאשי ואל תראי למורה נהיגה שלך שאת מיואשת כי הוא ימרח אותך בשיעורים... אם את מאמינה בעצמך שאת נוהגת מצויין , את לא צריכה לקחת יותר מ-2 שיעורים ולגשת לטסט נוסף...

amit hakapit

New member
אם כבר הן ירצו

לסקול אז שיבואו אליי, עברתי ראשון... בכל מקרה בנות, טסט זאת הצגה... כי גם אם תנהג טוב משהו תמיד יעצבן את הבוחן... אז לא הסתכלת מספיק במראות... פסדר. תרוצים מפגרים... בכל מקרה, זה יותר עניין של מזל... אותו דבר לגבי תאוריה, כי לי למשל לא הייתה שאלה אחת על מנוע.. ועברתי תאוריה ראשונה, אם היו שואלים אותי על מנוע הייתי נכשלת בטוח.

shanyz

New member
כל הכבוד לך...../images/Emo13.gif פשש ראשון...

ואת צודקת, לא משנה מה תמיד ימצאו מה לא בסדר.. הם כאילו באים בגישה של להכשיל.. שונאת אותם! וקרין, המורה שלי הוא ממש אחלה.. נניח עכשיו הייתי צריכה 2 שיעורים, ואני אמרתי לו שאני רוצה עוד שיעור כי פחדתי וזה.. אז הוא אמר שחבל על הכסףש אני אעשה חצי שיעור אבל אמרתי לו שנאי רוצה שיעור מלא.. הוא מזה בסדר בעניין, הוא לא מנסה למרוח.. מזה אני לא דואגת הוא יודע שאני נהגת טובה ושסתם הכשילו אותי... טוב, לא נורא נראה מה יהיה בהמשך! תודה לשתיכן

בעיקרון

אם חשבת שנכשלת בגלל שנכבה לך האוטו אז הייתה לך טעות. על אוטו שנכבה לא מכשילים בשום פנים ואופן!!! זה בגלל שאוטו נכבה לפעמים כי מאד לחוצים, והטסטרים מודעים לזה ולכן אסור להכשיל על זה (כי בסך הכל כל אחד לחוץ בטסט...). ועוד דבר: בהודעה הקודמת שלי כתבתי שזה סוף העולם. טעות! המשפט היה אמור להיות שזה לא סוף העולם!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifרזיה דארלינג את טועה...

בטסט הראשון שלי נכשלתי בגלל שהאוטו נכבה על גשר...*נסקלת* איך אני יודעת שנכשלתי בגלל הדבר הכי מטומטם בעולם?!?!? הטסטר בא ואמר למורה שלי...

קרינוש...

מצטערת להודיע לך, אבל גם לך נעשה עוול. אסור בשום פנים ואופן להכשיל על אוטו שנכבה בגלל שמשחררים את הקלאצ' מהר מדי. אולי בגלל שהיית על גשר אז הכשילו אותך? לא יודעת. בכל מקרה, את טועה.

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifכל עולם מורי הנהיגה והטסטרים

הם טעות גדולה...

למעלה