היי כולם

מורני !

New member
היי כולם

טוב חזרתי מאילת... שבתי עייפה קצת, מתוחה פחות, לא שזופה בכלל...(טוב נו, לבנה כרגיל..).. אז לאט לאט ואני אגיב ואקרא ואכתוב הכל... רק.. אני אוהבת והתגעגעתי אלייכם ואל הפורום היפה שלי... ברוכים הבאים לחדשים.. ברוכים הנמצאים הוותיקים.. ונאס.. יומיים אצלך לא מספיקים לי - אני רוצה לחזור!!!! (אבל אם אמא שלך לא מבשלת הפעם אני לא באה!!!!)... שלכם רני.

shanikoo

New member
נכון שהחמין שלה מעולה? 8-p

שמחה שחזרת. מזל שאני מספיקה להגיד לך שלום ולילה טוב. כשאני הולכת את חוזרת. בכל אופן,התגעגענו,את כבר תראי כמה ע``פ כמות ההודעות ששדורשות את חזרתך. אז לילה טוב מורני,הייתי נשארת,אבל יש דברים שחזקים ממני(כמו הקול של המיטה שקוראת לי). אז לפני שאני אמות,אני אסיים בברכת ברוכה השבה. היית חסרה,באמת שהתגעגענו. אוהבת שני

מורני !

New member
שניקו

שניקו

למה כשאני באה היא הכינה רק אורז??? מה זה הפרוטקציות האלו???? נאס חכי חכי על החשבון הפתוח שלי איתך... ו רק שתדעי שהיום כמעט ובאתי אלייך אבל לא באתי בגלל נאס (טענות לנאסטי..).. ואפילו כבר הייתי באשקלו ומתתי לכוס קפה... חוץ מיזה לילה טוב נשמתי...

shanikoo

New member
אני לא מאמינה על נאס!!!!

נאס,למה?לא הייתי טובה אלייך? :-( תמיד הייתי נחמדה. כמה הזדמנויותל כבר יהיו למורני?טוב,תראי,אני ורני כבר סיכמנו על מפגש משותף אצלך מתישהו.אז תצטרכי לסבול את שתינו ביחד מתישהו.זה המחיר על הטעות שלך... ומורני,חבל...חבל... אפילו שבקושי היה לי זמן,בשבילך הייתי מפנה. ולמה אני לא ישנה עדיין??? בכל אופן,רני,את יכולה רק להרים טלפון ואני שמה מים.ואל תביאי איתך את נאס.שתאכל את הלב... ושוב,אני שמחה שאת כאן...

מורני !

New member
שניקו לא היה לי ת`טלפון שלך

ונאס לא ענתה לי בטלפון שלה... (היא בטח עשתה את זה בכוונה... אני אומרת לך - יש לה משהו נגד זה שניפגש...)..

shanikoo

New member
היא שטנית,והיא מדרדרת.....

אני לא חושבת,אי בטוחה שהיא עשתה את זה בכוונה!!! סתם,סתם,נאס היא נשמה טובה...רק שפעם הבאה תדאג לענות לטלפון!!!! ואני עדיין ערה....

מורני !

New member
לכי לישון !!!! מהר ועכשיו.

אחרת מחר לא תהייה לך כניסה לכאן...

shanikoo

New member
עכשיו גם טוב?

האמת היא שמחר גם ככה אין כניסה מחר.תתלי שלט אין כניסה לשניקו,כי יש לי מבחן ואני חייבת ללמוד!!!!!!ואני מאד מקווה לא להתפתות ולבוא לכאן מחר. חייבת ללמוד. ואם אני באמת אהיה ילדה טובה ולא אבוא מחר,אני אפגש איתכם רק שבת,או אפילו ראשון.אולי שני אפילו!!!!אמאאאא,יותר מדי זמן!יותר מדי מבחנים!יותר מדי שעות ללא שינה!!!! חולה על כולכם שניקו

shanikoo

New member
אי לא יכולה!!!אני חייבת להיפרד מאבא!!!

ואמן ואמן,שגיא כבר יגיע!!!ואם הוא יגיע,אי מבטיחה להנות...סמכי עליי... אוף,איזה בעסה שלא באת... את יכולה לקחת את הטלפון מרני ולהתקשר לא רק בשביל הקפה.אם תבואי לקפה,זה רק יהיה מבורך יותר...

shanikoo

New member
אופס.-לקחת את הטלפון מנאס.ואת רני.ואת לא יכולה לקחת את הטלפון מרני,כי את רני.ואין לך אותו.ואני צריכה כבר ללכת לישון,לא?

nasty-

New member
מורנייייייי אז תבואי כבר

לא מספיק לך?? את מתגעגעת??? את לא מרגישה מדורדרת מספיק??? :) יאללה בואי כבר כמו פעם שעברה את מכירה את הדרך את מכירה את הנוהלים : קחי את האוטו שלך ובואי בלי הרבה ביג דיל. ואמא שלי לא בישלה כי אמרתי לה לא לבשל!!!! מי צריך אוכל כשיש במבה??? מתה עליך נשמה

מורני !

New member
נאס

מה במבה????? מה????? וחות מיזה אני רק חזרתי ויש לי סידורים מכאן עד הודעה חדשה.. אבל בהזדמנות הראשונה ממי... אני אצלך. בתנאי כמובן שיהיה אוכל אמיתי...

למעלה