היי כולם.

Sharon15

New member
היי כולם.

אני לא התכוונתי להפריע לאף אחד פשוט אמרתי את האמת. א-מ-ת-! מילה שכנראה לא חשובה יותר בתקופה שבה אנחנו חיים. אמרתי את מה שאני מרגישה. מה לעשות שנפגעתי ואני בטוחה שכל אחת הייתה נפגעת בדיוק כמוני ויותר. אבל כמו שאומרים כל אחד עושה את הטעויות שלו ואני עשיתי את הטעות שלי בזה שבכלל הייתי בקשר עם אותו איש שאני לא אנקוב בשמו. עוד משפט חשוב שאני לא אשכח בחיים זה שעל טעויות משלמים ואני עד עכשיו משלמת על הטעות הטפשית שלי. העיקר שעכשיו מצאתי את האהבה שלי !!! (חיים!!) בכל מקרה אני חושבת שכל אלה שהגיבו לפני ששמעו בכלל מה קרה ולפני ששמעו את הצד שלי בסיפור עשו טעות, אי אפשר לשפוט בנאדם לפני שמכירים אותו ולפני שיודעים על סמך מה הוא אומר או עושה את הדברים שהוא אומר או עושה. חיים אל תשכח בחיים שאני אוהבת אותך נשמה שלי!!!

חיים 17

New member
שרון נשמה!!!!!!!!!!!!

שרון נשמה אהבת חיי אני חולה עליך!!! אני כבר מחכה למחר. אך היה ב.... מה שלום אסף וגל????????????

Sharon15

New member
היה נחמד.

הפעולה עצמה הייתה די משעממת ודי מדכאת, דיברנו על "נעורים" ואיך שכביכול מפסיקים לחיות בגיל 18 ושהתיכון זאת התקופה הכי טובה וכו'. את גל זה ממש ביאס, היא התעצבנה ואחרי הפעולה היא צעקה על כולם ובמיוחד על גיל. אחרי הפעולה היה ממש נחמד, הלכנו אני אסף נועל'ה ודניאל וסתם היו קטעים... אבל עכשיו שוב חזרתי הביתה נכנסתי לפורום ושוב אני רואה אנשים שאני אפילו לא מכירה שכותבים עלי דברים בלי שהם אפילו ידעו על מה הם מדברים. אני לא רוצה להיכנס לנושא הזה אבל זה ממש מעצבן. אני ואסף באנו לפורום הזה בגישה חיובית והיינו נחמדים לכולם וכולם אלינו. פתאום אני ואסף אמרנו משהו אמיתי שישב לנו על הלב והווופ כולם נגדנו. חבל, חבל שאנשים כאלה. גם אני מחכה למחר ואני מקווה שיהיה טוב! (היום היה חרא אז בטח מחר יהיה טוב, חח:) אני מתגעגעתתתתת!!!!

חיים 17

New member
עזבי על תתיחסי

דיברת אם אבא שלך??? את יודעת בנוגע למה??? אם את לא רוצה שידעו תרשמי לי בפרטי. אני גם מתגעגע מאוד. דרך אגב תראי את מייקל גקסון עכשיו בערוץ 22. הוא מזכיר לי את ליאון( אם את מבינה למה אני מתכוון) חחח....

Sharon15

New member
בקשר למה?

בקשר למה דיברתי עם אבא שלי? וכן זה גם מזכיר לי :) ואני לא רואה את זה ראיתי כמה דקות והוא נשמע כזה מסומם..

get well

New member
היי לכולם!!מה אתם לא רואים

את תוכנית הבנות "המדהימה" חחחחחחחחחח

Sharon15

New member
תכתוב לי בפרטי אם אתה רוצה

ואני אצל אבא שלי ואין לו yes.. אבל בתכלס אני גם ככה לא רואה את התוכנית של הבנות, אני הכי אוהבת את התוכנית של הזוגות, הכי מעניין לפי דעתי. מה המצב חיים וget well? דרך אגב איך קוראים לך? :)

Sharon15

New member
חיים..

המחשב הזה עושה לי בעיות הוא לא פותח את ההודעות ככה שאני לא יכולה לראות את ההודעה שכתבת לי בפרטי (באסה). אזזז.. או שתכתוב את זה פה או שאח"כ תתקשר או משהו ותגיד לי..

חיים 17

New member
טוב

בקשר לאיציק וניבה ניבה התקשרה עלי היום ואמרה לי שהיא לא מרגישה כלום לאיציק אמרתי לה מה??????? אז למה התנשקתם באתו יום למה אמרת לי שאת אוהבת אתו?????? היא אמרה לי:"אני חשבתי שאני מרגישה עליו משהו אבל מאז שהוא הלך פעם אחרונה שנפגשנו יצא לי לחשוב על זה הרבה והגעתי למסקנה שאני לא אוהבת אתו" הוא עדיין לא יודע את זה הוא באימון רק אחרי זה היא תגיד לו את זה. אני סומך עליך שלא תגידי את זה לאף אחד!!!! מסכן איציק!!! אמרתי לך שאני לא אוהב את ניבה!!!!!!

get well

New member
אני לא רוצה לחשוף בינתיים../images/Emo11.gif

אל תקחי את זה אישי יש סיבות, אני לא רוצה שאנשים מסויימים ידעו מי אני, אבל את יכולה לקרוא ליGET WELL. אגב, דיברתם עם חן כבר????? נראה לי שדווקא ביום א' הזה אני לא עובדת (
כי אני בין עבודות כמו שאומרים
),אז אני אולי אוכל לבוא מה איתכם???

Sharon15

New member
עדיין לא.

עדיין לא דיברתי עם חן. בצהריים הייתה אצלי חברה ואח"כ הייתי במחויבות אישית ככה שלא יצא לי... אני אדבר איתה בהזדמנות או שאם את מעדיפה אז תדברי איתה את..? ולחיים- מסכן איציק אבל זאת דרכה של כל אהבה, תמיד מישהו נפגע. אני מקווה שזה לא יהיה יותר מדי קשה לאיציק. ובקשר לניבה- היא לא עשתה את זה בכוונה, אני לא חושבת שאפשר להאשים אותה, פשוט שתנסה להיות כמה שיותר עדינה עם איציק.. הם יישארו ידידים נכון?.

חיים 17

New member
אני לא יודע

אם עדיין לא דיברו את יודעת את זה לפניו אני סומך עליך שלא תגידי את לאף אחד.

get well

New member
לא אני מעדיפה שאת תדברי

איתה, כי אני בכלל לא מכירה אותה וזה נראה לי כזה לא קשור. דברי איתה מחר ותודיעי לי מה את עושה במחוייבות אישית?? משהו שקשור לצופים??

Sharon15

New member
זאת תנועת נוער..

אני בתנועת נוער כזאת די קטנה, בטח את לא תכירי... אבל ממש נחמד שם ובעזרת השם אני אעשה שם שנת התנדבות לפני הצבא והכל יהיה טוב:). אני אנסה לדבר איתה מחר.. וחיים אל תדאג אני לא אספר את זה. מה חדש אצלך? get well תגידי מחר את הולכת ל"גת רימון" כמו שתכננת?

get well

New member
לא כי אני ../images/Emo186.gif חולה מתה ובקושי

יושבת מול המחשב. בקשר לשנה לפני הצבא, אני חד משמעית לא ממליצה לך לעשות את זה כי אז תשתחררי בגיל מבוגר יותר ותביני שאת צריכה עוד ללמוד (אם את בקטע של לימודים גבוהים) לפחות 3 שנים רק לתואר ראשון ובכל מקום עבודה מבקשים ניסיון, בקיצור תיהיה בת 30 (טוב אולי הגזמתי אבל זה בערך ככה) ולא תוכלי להכנס להריון כי יש תקופת הסתגלות בכל עבודה, בקיצור אני מציעה לך כמה שיותר מוקדם להתגייס ולהשתחרר!!!!

Sharon15

New member
אממ..

דבר ראשון תרגישי טוב!. דבר שני בטח שאני בקטע של לימודים גבוהים אבל בכל זאת תחשבי קומונה, גרעין.. זאת חוויה לכל החיים.. לגור עם 15 אנשים מהגרעין שלך בבית אחד וללכת ולהדריך בכל מיני מקומות ברחבי הארץ.. זאת חוויה! וגם אני אלמד איך להסתדר בעצמי (בלי ההורים..).

get well

New member
זה עניין שלך, אבל בתור אחת עם

ניסיון את תצטערי אח"כ שתגיעי לצבא ותיהיה הכי גדולה והכי צעירה (מבחינת הפז"מ) תזכרי את מה שאני אומרת לך! איזה תנועה זאת??? אולי אני מכירה?

get well

New member
לא אני מעדיפה שאת תדברי

איתה, כי אני בכלל לא מכירה אותה וזה נראה לי כזה לא קשור. דברי איתה מחר ותודיעי לי מה את עושה במחוייבות אישית?? משהו שקשור לצופים??

חיים 17

New member
שרון יש לי שאלה!!!!!!!!!

חן זאת הילדה שרבתי איתה באתו יום בתוכנית????? בגלל שאני ואיציק לקחנו את הפרוסות של המנחים?????????

למעלה