לשרון אישי
כולנו נכנסים לפורום בגישה חיובית וכולנו רוצים להנות ממנו. מה שקרה הוא שפתחת פה והצפת את הפורום בהודעות נאצה. כפי שהבנת, לא רק ממני, זה היה מעצבן כי לכל הודעה או שרשור שנכתב בפורום היה איזהשהוא ליכלוך על אותו מנחה ספציפי או סיפור חיים אישי וזה לא קשור לפורום ולא במקום. הסברתי לך אין לי שום דבר אישי, זה פשוט היה מטריד ברמות של "דיייייי, חלאס", אז הגבתי כפי שהגבתי. אולי הגזמתי, מודה, אבל זה היה אחרי כמה ימים של הודעות רבות המשמיצות ומשמיצות ומשמיצות והרגשתי שאני כבר לא מסוגלת להיות אדישה והלהגיב באופן רגוע ומתון. מה גם שקיבלתי ממך רושם שלילי, מאחר ששלחת לי הודעות ו"איומים": "אנחנו יודעים מי אתה", לאחר שהעברתי ביקורת על הקהל שהיה מאוד רועש, מבלי שבכלל ידעתי שאתם הייתם הקהל ומבלי שבכלל התכוונתי לפגוע, שכן לא יגעתי מישהו הקהל, הערתי הערה כללית על נושא שהפריע לי. לא התרגתי מה"איומים", אבל זה גרם לי לחוש שאני מנהלת שיחה עם ילדים קטנים שלא מסוגלים להתמודד עם ביקורת שבכלל לא הופנתה ישירות אליהם ולא היה בכוונתי לפגוע בכם או באף אחד ספציפי בפורום. באשר למה שאמרו, זה באמת מטריד שההודעות פה יורדות לרמה מאוד מאוד אישית "מה אכלת?" "מה עשית?" "אוהב, אוהבת, אוהבים" "מתגעגעת!!!!". כאילו, פעם ב... סבבה. אבל הצפתם את הפורום והפכתם אותו לפורום נאצה לליאון והודעות אישיות. אני מאחלת לך כל טוב, הבהרתי את עצמי היטב כבר פעם שנייה היום וטרם קיבלתי תשובה. לא שהתשובה חשובה לי, אבל אני רוצה שתביני שכוונה רעה לא היתה פה. תפסיקי לקחת כל דבר כ-ל כ-ך אישי... יאללה ביי, סופ"ש מהנה ויום אהבה שמח...