היי כולם.

get well

New member
חייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחיים

חייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחייםחיים אתה רואה שיש

lonestar2003

New member
לשרון אישי

כולנו נכנסים לפורום בגישה חיובית וכולנו רוצים להנות ממנו. מה שקרה הוא שפתחת פה והצפת את הפורום בהודעות נאצה. כפי שהבנת, לא רק ממני, זה היה מעצבן כי לכל הודעה או שרשור שנכתב בפורום היה איזהשהוא ליכלוך על אותו מנחה ספציפי או סיפור חיים אישי וזה לא קשור לפורום ולא במקום. הסברתי לך אין לי שום דבר אישי, זה פשוט היה מטריד ברמות של "דיייייי, חלאס", אז הגבתי כפי שהגבתי. אולי הגזמתי, מודה, אבל זה היה אחרי כמה ימים של הודעות רבות המשמיצות ומשמיצות ומשמיצות והרגשתי שאני כבר לא מסוגלת להיות אדישה והלהגיב באופן רגוע ומתון. מה גם שקיבלתי ממך רושם שלילי, מאחר ששלחת לי הודעות ו"איומים": "אנחנו יודעים מי אתה", לאחר שהעברתי ביקורת על הקהל שהיה מאוד רועש, מבלי שבכלל ידעתי שאתם הייתם הקהל ומבלי שבכלל התכוונתי לפגוע, שכן לא יגעתי מישהו הקהל, הערתי הערה כללית על נושא שהפריע לי. לא התרגתי מה"איומים", אבל זה גרם לי לחוש שאני מנהלת שיחה עם ילדים קטנים שלא מסוגלים להתמודד עם ביקורת שבכלל לא הופנתה ישירות אליהם ולא היה בכוונתי לפגוע בכם או באף אחד ספציפי בפורום. באשר למה שאמרו, זה באמת מטריד שההודעות פה יורדות לרמה מאוד מאוד אישית "מה אכלת?" "מה עשית?" "אוהב, אוהבת, אוהבים" "מתגעגעת!!!!". כאילו, פעם ב... סבבה. אבל הצפתם את הפורום והפכתם אותו לפורום נאצה לליאון והודעות אישיות. אני מאחלת לך כל טוב, הבהרתי את עצמי היטב כבר פעם שנייה היום וטרם קיבלתי תשובה. לא שהתשובה חשובה לי, אבל אני רוצה שתביני שכוונה רעה לא היתה פה. תפסיקי לקחת כל דבר כ-ל כ-ך אישי... יאללה ביי, סופ"ש מהנה ויום אהבה שמח...

קראתי.

אבל נשמה את צריכה להבין שממש נפגעתי מההודעה שלך ומהצורה שבה כתבת אותה. זאת לא דרך לכתוב הודעה!!!. יש לך ביקורת? סבבה, רק פעם הבאה תדעי להעביר אותה כמו בן אדם. וכבר חרשנו על הנושא הזה של ההודעות הפרטיות והבטחנו שנכתוב מעכשיו רק בהודעה אחת בשרשור. את אומרת לי לא לקחת אישי??? את אמרת שלא מגיע לי כבוד!!! באיזה זכות את אומרת לי שאני אפילו לא מכירה אותך שלא מגיע לי כבוד? את לא יודעת מה היה אז בבקשה בסיפור הזה אל תתערבי. ובקשר להודעות ששלחנו לך אז זה ממש היה בלי כוונה רעה! פשוט חשבנו שאנחנו מכירים אותך. לא באתי לפורום הזה כדי לריב איתך או בכלל עם מישהו. אני חושבת שמגיעה לי פה התנצלות ותקני אותי אם אני טועה..

lonestar2003

New member
שרון ופורום

את ההודעה הראשונה כתבתי כמו בן אדם שנשבר לו ה___ והסברתי למה. התנצלתי והתנצלות אחת והסבר מפורט למה כתבתי את מה שכתבתי זה די והותר. כשקיבלתי ממך את ההודעות "ההם", מה אני אגיד לך, זה השאיר בי רושם די שלילי לגבייך, כי על מה לעזאזל איימת עליי והרגשתי שיש לי פה עסק עם ילדים. לדעתי, הפורום הוא לא המקום להשמיץ, בעיקר בגלל שאותו אדם וחבריו לעבודה, פעילים פה בפורום. גם כמות ההודעות והאופן שבו הן נכתבו לא היו לטעמי. חשבונות אישיים תסגרי איתו ואם זה לא אפשרי ובא לך לפרוק, אני מבינה, אבל לא באופן כללי כ"כ שוב ושוב ושוב ושוב. בקשר לעניין עם הכבוד. זה היה נראה לי, כל האופן הזה שבו העניין התנהל כ"כ בתת רמה. בגלל שזה הפך לויכוח המוני ונחלת הכלל ולא כולם שמחים לראות שוב ושוב ושוב הודעות על ליאון. תראי גם בי פגעו וכשהייתי יותר קטנה הייתי בחשיבה של "פגעו בי? אני אפגע בחזרה" וליכלכתי וליכלתי על אותו בחור ועל מה שהוא עשה לי ורק יצאתי יותר מטומטמת כי השגתי את התוצאה ההפוכה מזאת שייחלתי לה, הראתי שאכפת לי! אז אני באמת מאמינה שעם השנים עברתי מהפך והתרופה הכי טובה היא אדישות. תסיקי את המסקנות שלך באופן פרטי, כי הרי מכל חוייה רעה לומדים לקח חשוב וחיובי ותמשיכי הלאה. את הקיטור תפרקי ליומן או חברות קרובות או אפילו לפורום. אבל הודעה אחת, לא 30,000. כי מה שקרה הוא שכתבת וכתבת וכתבת ואז ההוא ענה ואת הגבת ואני עניתי וענו לי וההוא ענה. קיצר כולם עונים לכולם על כלום. (לא על כלום, הבנת את הכוונה...) אני מצפה מאנשים לחשוב בהגיון ולא להציף את הפורום בעניינים פרטיים. לכל דבר יש פתרון הגיוני וזו היתה נראית לי דרך ילדותית להתמודד עם העניין. אני מבינה שאת בת 15 אז אולי זו הפעם הראשונה שבחור פוגע בך ואף פעם לא שוכחים את הבחור הראשון שעושה לך כ"כ רע (רון, יא....). אבל, תזכרי גם את שיש דרך ויש צורה וזה תופס לגבי שתינו. הולך? : ) תראו מה זה, סולחה בפורום !!

סולחה בפורום.

אני מבינה את הטענות את הטענות שלך למרות שעדיין לא מקובלת עלי הדרך בה כתבת אותן (ההודעה הראשונה). בכל מקרה אפשר לסדר את העניין יפה וכמו שאמרת: תראו מה זה סולחה בפורום!

אני שמח לראות

שהכל בפורום מסתדר ויש סולחה. anyway אף אחד לא היה צריך להתקיף את שרון. שרון יש סיכוי לדבר איתך בפרטי?.

למעלה