היי כולם..

היי כולם..

מה קורה אני מיה (לא מאיה, מיה!:)) עכשיו...אני לא כ"כ מתעניינת במאגיה..זאת אומרת אני כן, אבל לא בצורה משמעותית.., עכשיו ישבתי לי וחשבתי, איך זה ש90% מאוכלוסיית המכשפים למיניהם ימצאו את עצמם תחת ההגדרה של "פריקים", ולא אני לא מאלה של איכס פריקים בלה בלה או לחילופין פריקים דיכאוניים מתלהבים בלה בלה, אני מאלה שלא איכפת לה מאיך שמישהו ניראה ושיעשה מה שבראש שלו אבל אני יכולה רק לשער שחצי מהאוכלוסייה של הקהילה פה בפורום הם כן *פריקים*, אז מה לדעתכם..צירוף מקרים או יותר מזה? שלכם בהוקרה ובלי שום טיפת זלזול:) מיה:) _____________________________________________________________________
- אין כמו להיות דו מיני!:)

שחכתי:)..אני טיפה מעופפת..

אם אתם שואלים מזה בשבילי פריקים אז אין לי מושג, לא יודעת לא התעמקתי ולא איכפת לי..:) אני מדברת על "פריק מצוי"- לובש שחור, שומע מטאל, הרבה פירסינגים וכו' מיה. אה אגב סתם עצה שתשפר לכם את איכות החיים: בבקשה בבקשה תנסו להקשיב ל"מכשפות" ולאהובתי האלה שלי "ענבל פרלמוטר"!!! בלה..

shineing moon

New member
../images/Emo140.gifהיי ילדה ברוכה הבאה

היי ילדה תקשיבי אני ממש לא בטוחה שאת צודקת במה שאת אומרת אולי כאדי שתיבדקי דברים לפני שאת אומרת מה עברת מכשף מכשף ובדקת עם הוא פריק?!?! אחותי זה רק סטיגמה אני למשל לא הכי מתה על מטאל ואין לי הרבה פירסינג (לא שיש לי בעיה עם זה לדעתי זה יפה) ואני אישית מכירה הרבה אנשים שהם מכשפים ולא "פריקים"בכלל ועוד משהו תקשיבי פריק זה שונה ושונה זה מיוחד אם את צודקת במה שאמרת יכול להיות שזה בגלל שהרבה מכשפים אוהבים להיות מיוחדים ולדעתי מיוחד זה טוב ה"פריקים"-כמו שאת קוראת להם לדעתי הם פשוט אנשים שלא מתביישים לבטות את עצמם ושלו אכפת להם ממוסכמות החברה על לבוש וסגנון מוזיקה ואופנה מקווה שהצלחתי להבאיר לך את הנקודה

שלום לך מיה..

יש לך שם יפה אגב! ככה יקראו לבת שלי לעתיד:), בכל מיקרה.., גם אני שאלתי את עצמי אותה שאלה, עוד בעיקר שאני כביכול מצאתי את עצמי תחת ההגדרה של "פריקית" אז הרי לך התשובות שלי: 1-כן אני לובשת הרבה שחור, סיבות: זה מרזה
, זה מתאים לכל דבר.., אבל הסגנון לבוש שלי מתאפיין בעיקר בשמלות גותיות מהסיבה הפשוטה שאני חובבת גדולה של התרבות הגותית וכמו שכמה חברי פורום פה יודעים יש לי אובססיה לימי הביניים, כך שלרב אני לובשת שמלות בעלות מוטיב ימי הביניים ולרב הן שחורות.., אבל אם את שואלת אני שונאת ניטים, התכשיטים שאני אוהבת הם הרבה יותר קלאסיים וניטים הם לא הסגנון שלי! ואני גם לא כ"כ אוהבת בגדי רשת..למרות שלפעמים זה נחמד אבל רק במספר מועט של פעמים תמצאי עליי בגדי רשת. 2- כן אני אוהבת מטאל, סיבות: מוסיקה יפיפיה לדעתי, אני מתחברת אליה וחוץ מזה אני לא אוהבת את כל סוגי המטאל (אבל אני לא אתחיל לפרט עכשיו על סוגי המטאל כי עבור חלק מהאנשים פה זה יישמע כמו סינית:)), אבל יחד עם זאת אני מאוד אוהבת מוסיקה אירית וקלטית וסקוטית וכו' וכו' וכו'..אני אוהבת מה שאני מתחברת אליו.., אם יש במיקרה שיר טראנס או שיר פופ נחמדים אז אני אאזין להם בכיף אבל זה לעיתים רחוקות. 3- כן יש לי קצת פירסינגים, וגם לזה יש סיבה, יש לי VAMPIRE שזה בשני הצדדים של השפה, הסיבה- יש לי גם אובססיה לערפדים קלאסיים בעיניי הם יצורים מאוד יפים
, והפירסינגים האלו מזכירים באופן מסויים ערפדים, יש לי פירסינג מתחת ללשון (לא בלשון אלא מתחת ללשון) וCRY BABY שזה כמו "סמיילי" רק בלסת התחתונה, ויש לי עגיל בגבה וגם בחלק העליון שבאוזן, היה לי גם "ספטום" שזה במחיצה בין שתי הנחיריים באף אבל לצערי הוא נפל (מאוד אהבתי אותו!) ונזם שהורדתי מרצון, הסיבות למה אני עושה פירסינגים: 1- אני לא עושה בכל מקום אלא רק במקומות שיפים בעיניי! אז בעיניי מה שיש לי זה יפה, 2- כיף לשחק בהם!! באמת שזה כיף! בעיקר באלו שנימצאים בתוך הפה. 3- סיבה שאני מעדיפה לישמור לעצמי. אז אין לזה שום קשר לפריקי או לא. עכשיו, זה נכון מכשפים בעלי נטייה למה שניקרא "פריקיות" אבל, אני מניחה שחלק זה מהתלהבות ואצל חלק זה פשוט "סגנון" לבוש\חיים, אבל אצלי הקשר בין העובדה שאני עוסקת ניאו-פגאנית ועוסקת במאגיה לבין "הפריקיות" שבי הוא מקרי בהחלט, שניהם סיגנונות חיים שאיכשהו משתלבים ביחד, כל שאני לא יודעת מה הסיבה המדוייקת ברב המקרים אבל אצלי זה ייצא בטעות, אני בת 15,במאגיה התעניינתי בכיתה ו' והתחלתי ללמוד עליה בכיתה ז' (כיום אני בט') והסגנון לבוש שלי התחיל רק באמצע ז', אבל מטאל אהבתי כבר בסוף ו' עוד לפני שגיליתי את ה"עולם הרוחני" בכל מקרה אני לא רואה שום קשר בין שני הדברים..לפחות לא במיקרה שלי. שלך אסתי.

BRANEWEN

New member
../images/Emo2.gif מה?!?!?!?!?!?!?!

אוקיי..למי שלא מבין..(אני בעצמי רק עכשיו שמתי לב) כניראה שההודעה המקורית ניכתבה מבת דודה שלי שנימצאת אצלי כרגע..ושכחה להחליף "שם משתמש"..בכל מיקרה ההודעה הזאת ניכתבה בשמי וההודעה הקודמת ניכתבה מבת דודה שלי שעוד שנייה תקבל על הראש! אסתי.

חח:)..

בגלל שבת דודה שלי (אסתי) כ"כ התעקשה כן כן זה ניכתב ממני..:), פשוט כשאני מגיעה לחיפה ורואה אותה אני תוהה לעצמי אם כולם ככה אז ניצלתי את ההזדמנות..ושאלתי:).. מיה.

Gum Cigarettes

New member
אולי כי ה"מכשפים"

רוצים להבדיל את עצמם מ"שאר החברה" גם ע"י לבוש. וכמובן שיש את "עובדי השטן" (נו... אתם מבינים אותי) שאצלם השחור הוא סמל. ואולי כי הערסים והפרחות מטומטמים מידי להתעסק במאגיה יותר מלצעוק "מכשפה!" ואז להרביץ לי. מי יודע? אבל בראסמי, למי איכפת.

דווקא לא כל כך

אני ו-Shataltal בהחלט לא תואמים את ההגדרה. אני אישית לא מסתובב בבגדים כאלה. כן נהנה מהמוסיקה הזו, אך תו לא. אני לא חושב שחצי מהאנשים פה הם "פריקים". אולי בגלל שאת מכירה הרבה פריקים שגם עוסקים במאגיה, זה עדיין לא אומר שרוב העוסקים במאגיה הם פריקים...

shataltal

New member
אישית

אני מתהלך לי בבגדים רגילים. אני הולך למועדונים רגילים ולפאבים רגילים. אני אף עובד בעבודה רגילה. אני שותה שתייה רגילה ורוקד די רגיל למוזיקה רגילה (עד שאני מוצא מסיבת יער טובה ואז רוקד כמו מטורף עם תעודות לצלילי אינפקטד או סאן-פרוג'קט בבגדים שהם רגילים רק בגואה). אני לא יודע אם זה עונה על דרישות הפריק אבל זה אני.

a naughty angel

New member
...

לפי ההגדרה שלך, אני כמעט.
אני לא לובשת שחור.. יש י חולצה שחורה אחת(!!) בארון, למרות שאני אוהבת, וזה באמת מרזה(
), אבל לצערי, אמא שלי שולטת על קניית הבגדים("קחי 200 שקל, רק אל תקני בגדים שחורים!")
אני כן שומעת מטאל. אני אוהבת את המוסיקה. באותה המידה אני אוהבת רוק קל, היפ הופ ושירי פופ קלאסיים(נו באמת, אל תגידו שאתם לא אוהבים את השירים הישנים והיפים האלה, לפני תקופת בריטני..). זה ממש לא קשור לסגנון המוסיקה, אני מכירה מספר רב של מכשפות, מתוכם.. ראיתי את ה'פריקית' הראשונה היום(פריקית מלאה שתואמת לכל ההגדרות), ואני ואסתי הכרנו, אז היא סיפרה לי איך היא נראית
פירסינגים? אני אוהבת אותם.. יש לי 4(3 מתוכם באוזניים), ועם קצת מזל, יצטרפו עוד שניים. אי אפשר לעשות כזו הכללה, לא כל המכשפות הן כמו אסתי..(
).. יש גם את השאנטי, ואת הסו קולד נורמליות.. מקווה שהבנת, דנה

the count

New member
ההפך הגמור....

אני ממש ההפך הגמור של כל מה שאמרת..... אני שונא את הצבע השחור על כל נושאיו והצבע שלי זה ירוק. אני לובש חולצות טריקו וג'ינס ולא כלימה או דבר דומה.... אני שונא אבל שונא לגמרי פירסינגים ולדעתי אנשים שמכאיבים לעצמם רק בשם האופנה הם סתומים(בלי להעליב אף אחד)וכן עגילים לבנים או כל דבר כזה שבשם האופנה. ועכשיו החלק הכי אהוב עלי: המוזיקה. אני לא סובל מטאל,רוק,טכנו וכל אלו ואני לא יכול להכנס לחדר שמנוגן בו אחד מהסגנונות הנ"ל...אני אישית אוהב שירים שקטים,קצת בריטני ספירס ואופרות חדשניות(אמה שפלן שולטת)... לכן אני חייב לומר שהאנליזה שלך היא ממש מוטעת ואין מקום לקביעה כמו שלך אז את מבינה שלא כולנו "פריקים" שזו הגדרה שמשתנה אצל כל אחד ואחד.

BRANEWEN

New member
...

בנוגע לפירסינגים, אצלי אישית הקטע של הכאב נכלל באותה הסיבה השלישית שלא רציתי לפרסם, ותאמין לי אני הבן אדם האחרון שתיראה שמתלבש לפי האופנה, אני מתלבשת איך שאני אוהבת ועושה את הפירסינגים כי זה יפה ומעוד סיבות אחרות.., אבל אין לזה שום קשר לאפנה! ואגב יקירי רק בשביל הידע הכללי שלך, תאמין לי 50% משירי המטאל הם שקטים ויפים! וגם החלק הקצת יותר רעשני (פה זה כבר תלוי בסוג המטאל) הוא מאוד יפה בעיניי. קח לדוגמא את דנה, יש לה פירסינגים היא אוהבת מטאל וניראת כמו בן אדם רגיל לחלוטין, אז אל תכליל ותחשוב שכל מי ששומע מטאל הוא כזה.. חוץ מזה לי ולדנה יש תוכניות לעשות פירסינג במקום שגם ככה אף אחד לא יראה אז זה לא משנה בכלל
! שלך אסתי.

אוקיי:)..

עכשיו אני כותבת מהמחשב שלי בבית ולא מאסתי, בכל מיקרה..בעיניי כישוף ומאגיה אלו דברים מאוד מעניינים וגם פאגאניזם (אני מקווה שככה כותבים את זה) אבל אין לי כ"כ איך ללמוד על זה...בעיקרון יש אתרים והכל אבל כבר הייתי בכל הקישורים שבשני הפורומים (היה לי לילה משעמם וארוך:)) וזה נתן לי בסיס אבל מאיפה עכשיו אני לומדת.., זאת אומרת אסתי ניסתה להסביר לי המון פעמים אבל אני קצת טיפשה ולא הבנתי:) אז יש לכם מאמרים טובים להמליץ לי עליהם או משהו בסגנון? תודה מיה. =) ,

BRANEWEN

New member
מיה...

זה קישור למאמר הניכתב ע"י כרמית מאמר שאני בטוחה שיעזור לך..., ואם היית מקשיבה לי היית מבינה
!

a naughty angel

New member
אסתי! מלשנית!

אני אוהבת בעיקר מטאל גותי, שזה באמת לא כ"כ רועש, זו מוסיקה איכותית. (אסתי, מצאתי מקום שיעשה לי את החידוש ואת השני ממש בזול.. רק 150 ש"ח, עם פרוטקציות
עכשיו רק צריך להרוויח אותם..) דנה

BRANEWEN

New member
...

אני לא חשפתי שום דבר שהיה מסגיר אותך:).., ואני מצאתי מקום שיעשה לי את ה"שני" תמורת לא יותר מחפיסת סיגריות אחת:)!.. בואי נעביר את השיחה לפרטי.., תיכנסי כמה שיותר מהר לאי סי קיו כי אני גם חייבת לדבר איתך!
אסתי.

למעלה