שלום לך מיה..
יש לך שם יפה אגב! ככה יקראו לבת שלי לעתיד

, בכל מיקרה.., גם אני שאלתי את עצמי אותה שאלה, עוד בעיקר שאני כביכול מצאתי את עצמי תחת ההגדרה של "פריקית" אז הרי לך התשובות שלי: 1-כן אני לובשת הרבה שחור, סיבות: זה מרזה
, זה מתאים לכל דבר.., אבל הסגנון לבוש שלי מתאפיין בעיקר בשמלות גותיות מהסיבה הפשוטה שאני חובבת גדולה של התרבות הגותית וכמו שכמה חברי פורום פה יודעים יש לי אובססיה לימי הביניים, כך שלרב אני לובשת שמלות בעלות מוטיב ימי הביניים ולרב הן שחורות.., אבל אם את שואלת אני שונאת ניטים, התכשיטים שאני אוהבת הם הרבה יותר קלאסיים וניטים הם לא הסגנון שלי! ואני גם לא כ"כ אוהבת בגדי רשת..למרות שלפעמים זה נחמד אבל רק במספר מועט של פעמים תמצאי עליי בגדי רשת. 2- כן אני אוהבת מטאל, סיבות: מוסיקה יפיפיה לדעתי, אני מתחברת אליה וחוץ מזה אני לא אוהבת את כל סוגי המטאל (אבל אני לא אתחיל לפרט עכשיו על סוגי המטאל כי עבור חלק מהאנשים פה זה יישמע כמו סינית

), אבל יחד עם זאת אני מאוד אוהבת מוסיקה אירית וקלטית וסקוטית וכו' וכו' וכו'..אני אוהבת מה שאני מתחברת אליו.., אם יש במיקרה שיר טראנס או שיר פופ נחמדים אז אני אאזין להם בכיף אבל זה לעיתים רחוקות. 3- כן יש לי קצת פירסינגים, וגם לזה יש סיבה, יש לי VAMPIRE שזה בשני הצדדים של השפה, הסיבה- יש לי גם אובססיה לערפדים קלאסיים בעיניי הם יצורים מאוד יפים
, והפירסינגים האלו מזכירים באופן מסויים ערפדים, יש לי פירסינג מתחת ללשון (לא בלשון אלא מתחת ללשון) וCRY BABY שזה כמו "סמיילי" רק בלסת התחתונה, ויש לי עגיל בגבה וגם בחלק העליון שבאוזן, היה לי גם "ספטום" שזה במחיצה בין שתי הנחיריים באף אבל לצערי הוא נפל (מאוד אהבתי אותו!) ונזם שהורדתי מרצון, הסיבות למה אני עושה פירסינגים: 1- אני לא עושה בכל מקום אלא רק במקומות שיפים בעיניי! אז בעיניי מה שיש לי זה יפה, 2- כיף לשחק בהם!! באמת שזה כיף! בעיקר באלו שנימצאים בתוך הפה. 3- סיבה שאני מעדיפה לישמור לעצמי. אז אין לזה שום קשר לפריקי או לא. עכשיו, זה נכון מכשפים בעלי נטייה למה שניקרא "פריקיות" אבל, אני מניחה שחלק זה מהתלהבות ואצל חלק זה פשוט "סגנון" לבוש\חיים, אבל אצלי הקשר בין העובדה שאני עוסקת ניאו-פגאנית ועוסקת במאגיה לבין "הפריקיות" שבי הוא מקרי בהחלט, שניהם סיגנונות חיים שאיכשהו משתלבים ביחד, כל שאני לא יודעת מה הסיבה המדוייקת ברב המקרים אבל אצלי זה ייצא בטעות, אני בת 15,במאגיה התעניינתי בכיתה ו' והתחלתי ללמוד עליה בכיתה ז' (כיום אני בט') והסגנון לבוש שלי התחיל רק באמצע ז', אבל מטאל אהבתי כבר בסוף ו' עוד לפני שגיליתי את ה"עולם הרוחני" בכל מקרה אני לא רואה שום קשר בין שני הדברים..לפחות לא במיקרה שלי. שלך אסתי.