היי כולם

Le Fay

New member
תגידי... זה אומר שבינתיים אפשר

להתעלק על הזמן שלך בממשות?

כמה חבל שפוטרת ../images/Emo7.gif

אני מקווה שתמצאי עבודה מעניינת ומכניסה בהקדם האפשרי. אנחנו בפורום לא נשכח אותך ואני בטוח שגם את תציצי כאן מדי פעם בפעם. אני כבר כמעט מתגעגע

סיסטאר

New member
../images/Emo24.gifשתצליחי בכל מעשיך

המעט שהכרתי אותך התברר לי שאת אשה רגישה ואיכפתיתץ טובת לב. אז אני מאחל לך כל מה שתרצי. ובהצלחה בכל מעשייך

יעלוש2

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

חמוד מאוד

מני3

New member
אתאיסט, ממש מעודד

במצב שלי הייתי מוכן גם להכניס את זה לפה

מה?-?-?

את הולכת? האמת, משום מה כשקראתי את ההודעה חשבתי זהו מישהי אחרת שהולכת, היה לי עצוב, אבל את? לא בא בחשבון!!! מי תתקשר אלי מהיום כשאני יכתוב הודעה עצבנית בפורום? חמודה, את לא הולכת בלי לסדר לעצמך מחליפה. וכיוון שכזו אין לנו בנמצא, הרי שאת לא הולכת, בשופו"א לא. טוב אז כולם לדעת. הודעת שומרת נפשה בוטלה, היא כנראה תדאג לעצמה לאינטרנט בבית, ותבקר אותנו כל יום.

לא מוכנים לוותר עלייך!!! שומרת

יש היום חבילות של אינטרנט ב-50 ש"ח לחודש, מחיר שווה לכל נפש! אם גם עושים מסלול לייט נט בבזק זה עוד 30 אגורות לשעה. בקיצור, לא נורא אפשר לעמוד בזה.

אתם מקסימים שזה משהו ../images/Emo25.gif

חבר´ה זה בסדר אני אציץ מהאינטרנט בבית ואחרי שאסתדר טיפה עם לוח הזמנים החדש שלי ועם המחשבות שיש לי בראש (אין לי מושג מה זה חופש מעבודה ומלימודים גם יחד), אני כמובן כמובן אהיה פה. ואם אי-פעם אסע אל מעבר להררי החושך, אני מבטיחה לקחת איתי לפטופ. יו רק בשביל השרשור החם והמרגש והמתוק הזה היה שווה לעשות הפסקה קלה. אז אני אגיד עוד פעם ביי בינתיים ושתדעו שאני באמת מתכוונת לזה כ"בינתיים" בלבד.

לילית3

New member
תחסרי לי מאד!!!!! איך אפשר בלעדיך??

לא רק שאני לא ממש כותבת בפורום, עכשיו אני אאבד גם חלק ניכר מהנאת הקריאה בפורום!!! תארגני לעצמך מחשב בבית - אי אפשר ככה אואבתותך

למעלה