היי כולם

היי כולם

כפי שאתם יודעים פוטרתי ובקרוב מאד אסיים את עבודתי הנוכחית. מכיוון שבמשך רוב היום לא אשב מול מחשב עם אינטרנט מהיר הפתוח נון-סטופ, אני אכנס לעתים רחוקות יותר ואולי גם אקח קצת חופש מהפורום. אז בזמן הקרוב אני לא כל-כך אהיה פה. בינתיים אני רוצה לומר תודה לכל מי שהגיב וכתב וטרח והסביר והזכיר, אין כמוכם בעולם! כמובן שכל קשר פרטי ישמר בכיף. ביי בינתיים

avidadon

New member
../images/Emo24.gif

צר לי לשמוע שפוטרת, למרות שבמדינה כושלת כמו שלנו פיטורין זה דבר שבשיגרה כמעט. הוספת הרבה צבע לפורום, ויהיה פה קצת חיוור בלעדייך... אז תשמרי על קשר, ושתחזרי אלינו בנסיבות משמחות (עבודה חדשה למשל), ביי

אולי נקים עסק ביחד?

אני מחפשת עבודה. כל עבודה (כמעט). אולי נקים חברה למכשפות? מכשפות(בע"מ): "רוצה להעליב את החמות בלי לסבול מתופעות לוואי? רוצה לפתר עובד ופשוט לא נעים לך? רוצה לדבר עם חתול שחור ולא יודעת על מה? מכשפות בע"מ יתנו לך שירות אמין, יעיל, מהיר ואכזרי!" יש לי ותק של 20 וכמה שנה במקצוע (אמא שלי תמיד קראה לי מכשפוּפה), ולא מזמן שיפצתי את המטאטא (עשיתי לו אורות פלורוצנט כחולים כמו במכוניות של ערסים, מה זה יפה!). מה את אומרת?

../images/Emo24.gifבהצלחה גם לך!

מה יהיה הסוף?! כולם מפוטרים.
ריבונו של עולם מה קורה במדינה הזאת???

מה יהיה הסוף ?

יש אור הגנוז לכם , המלצה אחת לכם , לרדת מהארץ , לנסה מזל שלכם , בארץ האפשריות הבילתי מוגבלת ,

לא יכול להתאפק, יש´ך חתימה פצצה

לא יודע למה נזכרתי עכשיו, אבל זה ענק. אתה לא מתבייש להציע לאנשים לרדת?

פטיש היקר

למה להתבייש ? אולי מפני עבירה של עזיבת הארץ ישראל ? הוראות שעה שאני !

לא פוטרתי, דווקא התפטרתי!

היה לי את הלוקסוס לחיות על חשבון אחרים וחסכונות שהיו לי (ועוד מעט אינם). עכשיו הגיע הזמן לחפש שוב עבודה ואני באמת אובדת עיצות. למעשה עבדתי בכל כך הרבה עבודות שונות ומשונות- קריינתי פרסומות בקניון, הייתי פקידה ואסיסטנטית של וטרינר (בין השאר עשיתי ניקוי שיניים לכלב והרמתי רחם נוטף דם של כלבה מהריצפה
), נקיתי בתים, תירגמתי ספר לימוד, קריינתי את בחינות הבגרות באנגלית, הייתי עובדת מטבח בפאב, מלצרית בקייטרינג, הייתי מזכירה מחליפה ופקידת קבלה, בייביסיטר, מראיינת טלפונית, מגיהה (לפרופסור שעשה על עצמו ניסויים בסמי הזייה), מקריאה לעיוורים ועוד ועוד. אני רואה עכשיו שכל חיי בעצם התכוננתי לזמן הזה- מאז שאני זוכרת את עצמי עבדתי בניקיון ובשנים האחרונות גם בפקידות, ובעצם זה כל מה שיש היום. אז יש לי לפחות הרבה ניסיון. ועוד מעט יהיה לי גם תואר ראשון שאוכל לנגב איתו חלונות. כיף חיים, חזיזים לתנוכים!

avidadon

New member
וואלה?

את מהקרייניות האלו בקניון שאומרות: "רק היום במשביר לצרכן היכנסי מכוערת ותצאי יפה" או "רק היום עד 199 אחוזי הנחה בנעלי קליגולה (קשור איכשהוא לח"כ גאגולה?)" דרך אגב הייתי מוכן לעשות את כל מה שעשית חוץ מהרחם של הכלבה

כן, וגם "לתינוק שלך מגיע במבולה!"

כיום לקריינות בקניון אין את הזוהר שהיה לה פעם... וכן, רחם של כלבה מלא בגורים, שהחליק ונפל לו משולחן הניתוחים. מתכון בדוק לסיוטים. בגלל איזה אידיוט חסר אחריות שלא עיקר את הכלבה שלו בזמן ואחר כך גם חיכה כמה חודשים אחרי שנכנסה להריון וכשהגורים עמדו להיוולד החליט שלא יוכל לטפל בהם/למצוא להם בית, ועשה לה הפלה. אנשים מתגלים במלוא פוּיָאִיוּתם כשמדובר בחיות.

avidadon

New member
מה דעתך לנסות להתקבל ל"קול ישראל"?

אני חושב שזה יהיה שינוי מרענן אם תחליפי את כל הסבתות שם... את רק צריכה להתאמן על ´ר´ מרשרשת כדי למצוא חן בעיני דן כנר.

avidadon

New member
אה כן, ובקשה למען שלום הציבור:

מספיק עם התאורים החיים מידי של הרחם..

אבי זה (טוק שואו) ביזנעס גדול

בארץ ? יש מאזינים הרבה ? יש קהל גדול לשדה הזאת ? בארה"ב יש ביקוש גדול תרבות הטוק שואו בשביל זה , חוצמאנשים שאוהבים מוסיקה נוסח FM כולם מחובר לטוק שואו מבית ומעבודה , לדוגמה דרשן הימני רש לימבו מדבר כל יום ויום ברדיו שלש שעות , ויש לו 22 מיליון אנשים ששומעים בצמא לדבריו , גם אני הקטן מתלמידים שלו , גם בחלונות הגבוהים (בית הלבן) שומעים אותו , (לא גוזמה) ויש עוד , נורא מעניין לי לשמוע האיך השוק לזה בארץ ,

avidadon

New member
לא יודע אם ביזנס,

אבל הרבה כבוד מסתורין והרפתקנות אופפת את משרות הקריינות בקול ישראל.

אאאאאח דני דובשני!

זכור לי מקורס הקריינות המזורז שעברתי בהנחייתו (לתחנת רדיו של סטודנטים בירושלים). הבן אדם קיים במציאות וירטואלית של ר´ וחיוך תמידי על שפתיו. נראה... יש אולי סיכוי קטנטנטיקושקושי. אני כבר מתאמנת: וזה נעיייייייייים נעייייייייייייייייםםםםםםםםםםםםם

למה את מתייאשת? ../images/Emo12.gif

תואר ראשון זה דבר טוב. אולי אחרי הבחירות יהיה איזה תהליך מדיני,ואז הכלכלה תשתפר. בואי נקווה שיותר גרוע לא יכול ליהות.(למרבה הצער זה בכלל לא בטוח...)

Exit 25

New member
תגידי , את כל זה את כותבת בקורות

חיים שאת כותבת??? הרשמת אותי

למעלה