היי כולם

אוח איטליה!

יש לי חברה שסיימה בדיוק 5 שנים של תסכול חושים בלימודי הוטרינריה שלה באיטליה. יש לה הרבה דברים לומר עליה (אפילו שהייתה בצפון איטליה). למשל- דִיאוֹדוֹ...? קֶה דיאודורנטיקו? או למשל- אם צריך למלא טופס, למה לא חמישה? יש זמןןןןןןן כלום לא בועררררר. אני חייבת לומר שזה ניפץ לי את האשליות הרומנטיות שהיו לי על גונדוליירים שחורי תלתל ומלצריות עם סופרן קולרטורה. בזמן האחרון דווקא חשבתי ללמוד גַבַּנוּת בהולנד או צרפת (עוד לא החלטתי אם אני יותר משוגעת על עובש או על קשות).

Le Fay

New member
אני בעד צרפת, אבל יש פה גם מצדדים

קנאיים להולנד. בעניין גבינות: צרפת, צרפת, ועוד פעם צרפת.

Le Fay

New member
אהה. המתובלות../images/Emo13.gif כל עוד הן "הולכות"

אני לא בודקת בפטריות.

avidadon

New member
../images/Emo41.gif דרושים ../images/Emo41.gif

לאור הסקרים האחרונים, דרושים ל"שינוי" ח"כים בדחיפות!!

ברוריה2

New member
אוףףףףףף, בקרוב אצלי במהרה בימינו

אמן סלע. דרכון EU כבר בכיס.. MA בספרד מוי ביין. כיוונת לדעתי לה-פיי.. >ברוריה גרועה עד מאד בתיכנונים ארוכי טווח..<

Le Fay

New member
הלואי אמן סלה. איכפת לך לארגן איזה

מזרן מתקפל לאורחים?
ספרד נשמעת הרבה יותר חמימה מאירלנד.

שומרת נפשה

אל תדאגת הימים הטובים הם לא מאחורינו , מבטיח לך לחכה לך פה בסבלנות , <דער משכיל מתחיל כבר להתגעגע לשומרת נפשה >

../images/Emo24.gif

למרות שאני לא אקטיבי כ"כ אני עובר על החומר כל יום ותחסרי לי. מקוה בשבילך שזה יפתח לך פתח להזדמנויות חדשות. בכולופן עבודות מבוקשות הן: שליחויות ומלצרות, עדיין.. כי מחר הרי יהיה יותר גרוע. אכלי ושתי כי מחר נמות.

../images/Emo24.gif

חבל שבנסיבות כאלה את עוזבת את הפורום, ובכלל שה לשמוע כמה שהמצב קשה בארץ, ושיהיה לך בהצלחה במציאת עבודה חדשה וטובה. וחוצמזה תמיד אפשר להשלים, אני בביקוריי בפורום בד"כ פעם בשבוע אני מנסה להשלים הרבה והרבה פעמים אני רואה שירשורים שלמים שעניינו אותי אבל הם כבר בעמוד השלישי, אין מה לעשות יש לי חיים גם חוץ מהאינטרנט. ושוב בהצלחה! יוני

למעלה