היי כולם

היי כולם

אני אממ דיי חדשה פה , אני מסתכלת על ההודעות שלכם פה דיי הרבה זמן , אממ אני מתעניינת בכישוף משהו כמו בסביבות שנה רציתי לדעת אם יש ספרים כלשהם שאתם ממליצים עליהם? ואממ ידיד שלי התחיל להתעסק ע משהו רציתי רק לדעת מה זה.. ואם זה מסכן אותו ובכלליות על הדבר.. אני אממ מצרפת עם זה קובץ תודה לכל מי שעוזר..

הסמל הזה

הוא מתוך הגואטיה עצמו, כאשר המעגל הוא המעגל בו מזמן השדים עומד במרכזו ולתוך המשולש מתממש השד המזומן. גם שרטוט זה סרוק מתוך ספר הנקרא "Goetia", שתורגם ע"י מאת´רס ונערך ע"י קראולי. הדברים הללו הם לא פשוטים, ולא מיועדים למתחילים כלל וכלל, אשר רוב הסיכויים הם, שכל מה שיקרה הוא - שלא יקרה כלום ובעקבות כך יבוא מפח נפש ונטישת הדרך בכלל.

the_hermit

New member
ה´משולש´ הזה הוא מראה כהה.

למרות שזה לא רשום בפירוש, זה מראה. אגב, רוב ה´גרימורים´ האלו, אותם ספרי כשף מימי הביניים, לא נועדו כדי ללמוד מתוכם את הנושא. כשמם כן הם, ספרי לאיזכור הפרטים.

../images/Emo45.gif

תודה שהזכרת זאת. אכן, המילה "גרימואר" פירושה "דקדוק", והספרים נועדו רק להזכיר דברים. חלקם, לדעתי, הם סתם זיוף (ולא הכוונה לכך שטוענים שהספר נכתב ע"י שלמה, והוא לא באמת נכתב על ידו והדבר שימש רק ל"קידום מכירות", אלא גם אז, כמו היום, היו שרלטנים וכותבי שטויות אחרים ש"עלו" על ה"טרנד" המיסטי) - אך אחרים הם ספרים שישבו בספריות של מאגים שונים - ושימשו אותם כ"ספרי מתכונים". אבל את ה"עוגה" (וסלחו לי שאני משתמש בדימוי הפשטני הזה) של הכישוף היא לא פשוטה להכנה, ואחרי קריאת המתכון עצמו, לא תמיד יודעים איך להכין אותה. לפני זה קדמו לימודים שונים ומשונים. בכמה מהספרים אף כתוב במפורש, כי את העבודה מבצע ה"מאסטר" עם תלמידיו. כך שניתן להבין שהספרים האלו לא באו ללמד מאגיה, אלא לתת כלים נוספים למי שכבר יודע.

simba00

New member
אני בטח קטנוני...

וזה בטח גם לא הכתוונת לזה ככה אבל כוכב השחר!!! איך אפשר לדעת מאגיה??? בטח כתבת את זה בטעות ולא התכוונת לזה אבל אני חייב להיות בטוח!!

למעלה