היי כולם...

היי כולם...

אני לא יודעת אם אתם זוכרים אבל לפני כמה זמן אמרתי לכם שאני אוהבת איזה ילד בכתה שלי ויש עוד ילדה שאוהבת אותו והיא אמרה לי שהיא עומדת להציע לו חברות וגם אני חשבתי על זה מה לעשות??.

Charmed by love

New member
או שהיא תשבר או את..אבל זאת לא../images/Emo15.gif

ההחלטה שלך.... אם את תציעי ראשונה או היא... זה לא ממש משנה... בסוף זאת רק ההחלטה שלו...

Pagra Baleben

New member
קרה לי בדיוק את אותו הדבר../images/Emo185.gif

וחברה שלי (שעד אז הייתה חברה מאוד מאוד מאוד טובה) הציעה לו לצאת איתה, והוא הסכים, וזה לא היה לי כל כך כיף. אבל זה רק מקרה אחד יש לי שאלה לפני שאני עוזרת לך- היא יודעת שאת אוהבת אותו? אם כן, והיא עדיין הולכת להציע לו חברות, אז היא ממש מגעילה, והיא לא חברה אמיתית, ואת צריכה להציע לו. אם לא, אז אני בעד שתקחי אותה לשיחה ותגידי לה. מקווה שעזרתי -
- ענבל

Charmed by love

New member
אווו נזכרתי במשו! ../images/Emo15.gif

אני ועוד שתי חברות שלי היינו דלוקות (כתה ו... יותר... מאוהבות...)בילד אחד. אז במסיבה של *ממציאה שם* שחר אפרת וגיא (הילד שהיינו מאוהבות בו) כמעט נעשו חברים (כולם היו בטוחים שהם חברים אבל זה לא היה רישמי) ואז ביום ראשון שחר אמרה לאפרת שזה ממש לא נעים לה וכל זה... ואז אפרת אמרה לה שאם היא תגיד לה שהיא לא מסכימה שהם יהיו חברים אז היא לא תהיה חברה שלו אבל בתור חברה טובה היא צריכה להסכים,......היא לא הסכימה.... ואז אפרת ושחר רבו ובסוף אפרת וגיא כן היו חברים... ואז מה שיצא זה שאפרת ושחר לא דיברו הרבה זמן ורק אחרי איזה שנה הן השלימו.... תחשבו על זה.... כמה נוראי! ועוד רק אני לא עשיתי מזה סיפור...

למעלה