היי כולם.

yoavl1

New member
היי כולם.

התפרסם מכתב שלי היום ב"ידיעות אחרונות" - מוסף "24 שעות" - עמ´ 2 מדור תגובות. אשמח לתגובות. יואב.

udi17

New member
ו..קבל עוד אחד...

אהבתי את הקישור הזה בין בין האמונה הדתית שלעיתים היא ללא ביסוס, לבין המדע והיחס לעוזי אבן שהוא מדען... ולפי דעתי, צריכים להזכיר לחכ"י ש"ס עוד הרבה דברים, מעבר לביטוי שציינת...

אריאל1

New member
אתה יכול לסרוק את זה בבקשה?

הייתי רוצה לראות את זה... אבל אם אפשר למהר אני חוזר לישיבה ביום רבעי בצהריים...

yoavl1

New member
מצטער....אין לי סורק....

מישהו ראה את זה ויכול אולי לסרוק את זה?? בבקשה?? הייתי גם רוצה שיהיה לי את זה על המחשב... תודה. זה בידיעות אחרונות של 30.9.02, במוסף 24 שעות. בעמ´ 2. המכתב של יואב לוי,רחובות. האמצעי. תודה.

Johnny the Doe

New member
האם מפרסמים ב-YNET מכתבי תגובה?

ואם לא, האם יש סיכוי שתוכל להעתיק את המכתב לפה, אם הוא לא ארוך מדי? ואולי לצטט חלקים חשובים? הייתי רוצה לקרוא את המכתב שלך אבל אני אף פעם לא קונה עיתון בימי חול חוץ מביום ראשון...

yoavl1

New member
קישור למכתב שכתבתי בעיתון.

זהו קישור להודעה בפורום של שלמה ארצי...שם אני כותב בקביעות... אמנם זה לא קשור לשלמה ארצי, אבל מישהי משם העתיקה את המכתב שלי לפורום....

Moledet972

New member
תגובתי...

אני מסכים עם חלק מהמכתב, למרות שאני מעדיף לא לראות את חבר הכנסת הספציפי הזה בכנסת(גם כי הוא ממרצ). בכל מקרה, אני לא חושב שצריך להיות חבר כנסת מיוחד של הומואים, כמו שאין "מפלגת הנשים", "מפלגת הגברים", "מפלגת הזקנים", וכו´. בכל מקרה, משנתי ביחס להומואים היא: - להוקיע את התופעה, כלומר, שיהיו כמה שפחות הומואים במדינה, ע"י הפיכת הדבר ללא מקובל בעליל. - אין לפגוע באנשים עצמם, הם לא אשמים בשום דבר... זוהי בערך דעתי על כל הנושא.

Ouri_s

New member
הממממממממ...

אני לא חושב שהוא לא חבר כנסת מיוחד של הומואים... הוא חלק ממרצ כמפלגה , פשוט , עצם היותו הומו מוצהר , הפך אותו ל"חבר כנסת מיוחד של הומואים" ע"י החברה והתקשורת... ולגבי היחס שלך להומואים...חבל..באמת שחבל.. אני אישית לא מת על ההומואים..דווקא לסביות אני אוהב.!
אבל לא צריך להוקיע את התופעה , אין בה שום נזק למדינה..

Moledet972

New member
תגובה...

- אני מעדיף שאנשים לא יהיו הומואים, ולכן, צריך להוקיע את התופעה, לא את האנשים עצמם.

yoavl1

New member
ואני מעדיף שאנשים לא יהיו דתיים..

אז?? צריך להוקיע את התופעה הזו. התופעה קיימת. אם תנשה להוקיע אותה זה לא יעזור להומואים ולא לסטרייטים. לא כך תשפיע על בנאדם אם להיות הומו או לא. לא צריך לעניין אותך מה בנאדם עושה בלילה במיטה ועם מי. ואגב, הוא לא ח"כ של הומואים. הוא ח"כ של מרצ. מלבד זאת, כן יש מפלגות של... כמו "עם אחד" - מפלגת העובדים "ישראל בעליה" - מפלגת העולים "ש"ס" - מפלגת שומרי המסורת הספרדיים (בהגדרה!) ועוד רבות וטובות של נכנסו לכנסת "עלה ירוק" שמבוססת על נושא אחד, מפלגת קזינו, מפלגת הגימלאים, מפלגת הנשים של אסתר הרצוג....ועוד ועוד.. אני אישית מתנגד לכל המפלגות הקטנות שמייצגות סקטורים בודדים במקום לתת את הכח לעבודה ולליכוד, שהן שתי המפלגות הגדולות האמורות לייצג אינטרסים כלל מדיניים שנוגעים לכל הסקטורים.

Moledet972

New member
צודק. זה לא מה שאמרתי...

- לא אכפת לי מה אנשים עושים בלילה, פשוט אני מעדיף שאנשים לא יעשו את זה... בכל מקרה, מפלגת ה"עובדים" היא לא של מגזר מסויים, אלא מיועדת לכולם. מפלגת ישראל בעליה היא אולי למגזר כלשהו, אבל היא אמורה להיות לכל העולם, כך שהיא לא על רקע מיני או עדתי. אכן, ש"ס והמפלגות הערביות הן יוצאות דופן, ואני תומך גם שלא תהינה מפלגות כאלו. - בכל מקרה, אם כמה אחוזים באוכלוסייה יהיו הומואים(ה-10% זה לא בישראל, אלא במקום מסויים בארצות הברית), ואם יהיה כמו שהיה נאמר לפני 10 שנים, אף אחד לא ידע שיש תופעה רצינית של הומואים, כך צריך להיות. מה שצריך לתקן, זה את היחס להומואים עצמם...

TheHock

New member
לא הבנתי אותך....

אתה אומר "ואם יהיה כמו שהיה נאמר לפני 10 שנים, אף אחד לא ידע שיש תופעה רצינית של הומואים, כך צריך להיות. מה שצריך לתקן, זה את היחס להומואים עצמם... " אתה בעצם אומר (לפי הבנתי) בוא נחזיר אותם לארון, שיחיו באפלה בפחד מתמיד, ומי שיעז לצאת מהארון "נטפל" בו בשוקים חלמשים וניתוחי מוח? (זה מה שעשו לפי 20 שנה, היחס להומואים השתנה משמעותית ב84 אם אני לא טועה). אז אם הבנתי אותך נכון, אגיד לך: אני לא חוזר לשום ארון, כל היש לו בעיה איתי יכול לקפוץ מהגג כי אני נשאר אני!

Moledet972

New member
כנראה שלא הבנת

- לא איכפת לי מאיזה ארון הם יוצאים. לא מעניין אותי מה הם עושים. שיעשו ככל העולה על רוחם. מה שכן, צריך לעשות הכל כדי שאנשים "לא יצאו מהארון", או איך שזה נקרא.

EverMan

New member
אני תומך במורשת אוסלו

על סמך זה שיש לי בסיס כלשהו. משום כך , אני שואל אותך , מה הבסיס שאתה מאמין בזה שצריך להוקיע הומואים מהחברה ?

למעלה