היי כולם.

Moledet972

New member
אל תכניס מילים בפי, ענבר...

אני מאמין שאנשים לא צריכים להיות הומואים, ולכן צריך לחנך אנשים לא להיות הומואים. לא דיברתי על שום הוקעה של הומואים...

EverMan

New member
אתה חושב שצריך לחנך

אנשים לא להיות , מה זה אם לא להוקיע ? בכל מקרה , למה לא צריכים להיות ? אתה חושב שהם בוחרים להימשך לגברים ? אתה - בוחר להימשך לנשים למשל ? לא ! אתה פשוט ככה , כנ"ל הם ! ואדם שהוא הומו , לא צריך לסבול ולפחד כל החיים שלו בגלל זהותו המינית. לא הוא בחר את הנטיה שלו וזכותו להמישך למי שהוא רוצה.

Moledet972

New member
תגובה...

- לחנך אנשים לא להיות הומואים, זה לא אומר להוקיע את ההומואים... מבין? - כן, אני בוחר להמשך לנשים.

EverMan

New member
אתה בוחר לעשות משהו בנוגע

לזה שאתה נמשך לנשים. אתה לא בוחר להימשך לנשים , זה פשוט ככה ! ואין חינוך לא להיות הומואים ,זה לא בחירה של : וואי , בא לי להיות הומו , תפנים. זה פשוט ככה. אתה לא בוחר למי אתה נמשך , אתה רק בוחר אם לעשות משהו בנוגע לזה או לא. ואם הומו לא נמשך לנשים אז הוא אמור לא לעשות כלום ? וכל החיים שלו להיות בפחד ?

Moledet972

New member
ענבר, אתה שוב לא קורא מה שרשמתי...

- תחילה, תביא הוכחה שכל הומו נולד עם זה... יש הרבה כאלה שיש להם ילדים, וטוב להם בחיים. אז, הכל טוב. בכל מקרה, אני מעדיף שהומואים לא יראו זאת בפומבי, ולא מהסיבה שאנשים ישנאו אותם או יאיימו עליהם, אלא מפני שהוא ידע שזה לא מקובל. אני לא סובל אנשים שמאיימים על אנשים בשל התנהגותם...(אלא אם כן אלו הם גוש "שלום")

EverMan

New member
טוב שאתה מתיר דמם של אחרים!

למה שהוא ידע שזה לא מקובל ?! כי זה לא מקובל עליך ?! כי "אתה רוצה"?! הא ?! סלח לי מאוד , אבל רצונך הוא לא מה שחשוב פה , אלא חיו והבנתו ! ואני לא צריך להביא לך מאמרים , ההיגיון שלך מספיק טוב בשביל להבין שכל אדם בר מוחין היה בוחר להיות נורמלי , אין לו את הצורך להיות שונה ולבחור להיות עם גברים .. הם ככה , כי הם ככה ! הם פשוט נולדו ככה ! הם לא בחרו זאת ! הם לא רוצים את ההקנטות ואת הקללות ואת הגידופים , הם לא בוחרים להיות כאלה , הם פשוט כאלה.

Moledet972

New member
ענבר, אני לא אענה כי אתה רשמת

שוב שטויות שאני לא אמרתי. תן מאמרים...

EverMan

New member
זה לא חקוק באבן.

אף אחד לא מבין את המוח האנושי לסופו... אבל זה כל כך הגיוני. וכבר הסברתי לך את זה בצורה הגיונית. כנראה שהיגיון בריא אין ...

אני הוכחה.

אני לא בחרתי בנטיותי המיניות. היה לי הרבה יותר קל להיות סטריטית. אבל מה לעשות אני לא. ככה נולדתי. אל תדאג, זה לא עובר בתורשה, וזה אפילו לא מדבק, אתה יכול להרגיש בטוח.. אין זו "הסביבה" שגרמה לי להיות ביסקסואלית. תאמין לי שבגיל 11+- אף אחד לא "מחנך" את נטיותיך המיניות. ותאמין לי שלא היה לי נוח להיות הבת היחידה שהאהבה ה1 שלה הייתה בת. זה היה מצב לךא נעים. אבל מה לעשות, ככה אני. ככה נולדתי ואתה צריך להבין את זה ולקבל אותי לא להחזיר אותי לארון ולגרום לי לפחד. אני לא פוגעת באף אחד, ולא מכאיבה למישהו. אני בסה"כ חיה את חיי. ויש לי את זהכות המלאה לכך. בדיוק כמו לך.

חכמחגקר

New member
מה זה?!

או קי..לא הייתי פה הרבה זמן... באמת חשבתי שאתה קצת יותר אינטילגנט. בוא נגיד שבנאדם לא נולד הומו, אבל הוא בוחר להיות הומו. מה זה ענינך?! מי אתה שתחליט את מי לחנך ואת מי לא!?. מה אתה רוצה לעשות?! לקיים שיעורים לילדים בכיתה א את מי צריך לאהוב. אתה מבין כמה מטומטם זה נשמע?!.

TheHock

New member
למה?

מפריע לך לראות שיש הומואים בעולם? מה אם אני יבקש מכל ההטרוסקסואלים שיסתירו את מניוטם כי זה מפריע לי...

אריאל1

New member
טוב...

קראתי, לא הבנתי את הקשר, כלומר הבנתי אותו אבל... שנית הוא נחשב ישראל כל עוד הוא "עושה מעשה עמך" ואילו על מה שפרופסור אבן עושה נאמר "תועבה היא". שלישית דעתי על התופעה ידועה (או לפחות הייתה, אם אתם לא הייתם כאן בתקופה הזו תנברו קצת בארכיון אין לי כוח או זמן לכתוב שוב...) רבעית תגיד אתה באמת ציפת שחברי הכנסת הדתיים ישתקו על זה? איך הם יכולים?

אריאל1

New member
לא יכלתי ללכת בלי...

אני חייב התנצלות. כתבתי כאן משהו שאינו נכון. אני חושש (אם כי אני לא בטוח) שבלבלתי כאן שתי הגדרות ("ישראל אע"פ שחטא ישראל הוא" ו"עושה מעשה עמך").

למעלה