הפורום הוא של כולנו
וכדי שלכולנו יהיה נעים כאן, אנחנו מנסים להקפיד על תרבות דיון ומנסים להימנע מביטויים מסויימים, שאולי די שגורים באינטרנטית, אבל ברוב המקרים מורידים את רמת הדיון.
"חחח" הוא אחד מהם והאמיני לי שזה מנסיון רב שנים.
למרות שה"חחח" שלך הגיע מתום לב, העירו לך כמו שמעירים לכולם (אף אחד לא צחק ממך אישית), לא צריך לעשות מזה סיפור כזה גדול
כשאת מגיעה לפורום חדש, בכל נושא, מומלץ מאד לרחרח קצת ולהכיר את אווירת המקום, מה מקובל ומה לא וכולי.
תאמיני לי שזה מבטיח השתלבות הרבה יותר קלה ונעימה וקבלת תגובות הרבה יותר ענייניות.
ובחזרה לנושא השרשור - אני מבין את הרצון שלך בכלי מעוצב ויפה, זה לגיטימי לגמרי ומקובל לחלוטין, אבל מה לעשות שבתחום הקטנועים, הדגמים שעונים הכי טוב להגדרה הזאת, פחות מוצלחים במילוי המטרה העיקרית של קטנוע והיא להיות כלי רכב יעיל ונוח.
המיו / סנטו חלשים, הווספה קופצנית, אבל אם המראה מספיק חשוב לך כדי להתפשר בתחומים אחרים, הם ימלאו את הצרכים שלך בתחום העירוני.
לא הייתי עולה איתם על איילון או יוצר מחוץ לעיר, שם זה כבר ממש לא נעים.
יצא לי לרכוב על הווספה למודיעין על כביש 443, זה היה מ-מ-ש לא סימפטי.
כמו שאמרת, התקציב שלך מספיק לכמעט כל האופציות שקיימות בשוק, אז אולי כדאי לעשות סיבוב באולמות התצוגה, להתרשם ממבחר הדגמים ולחזור לכאן עם שאלות נוספות על דגמים שהם לא רק מעוצבים אלא גם נוסעים כמו שצריך.
בהצלחה