היי כולם!

NEO83

New member

אנשים כמוך צריך לחסום מהפורום

NEO83

New member
מה קשור המשטר בפורום?

אני מדבר על צורת ההתבטאות שלה

l coyote l

New member
נו, תראי.

קודם תייגת נשים שרוכבות על כלים "לא מעוצבים" כלסביות או כבעלות "מראה לסבי" (?).
אחר כך באת ביציאה מכוערת על גברים מסוימים (כמוני?
) ש"בחורות כמוך מחפפות ביומיום".

אז איך את קוראת להודעה הקונקרטית שלי "מגעילה ומתנשאת"?

ההתבטאויות שלך מדיפות התנשאות ולעג - כלפי יותר ממגזר אחד - ומחסור חמור בסימפטיה לאנשים בעלי מראה מסוים, או אולי פשוט למי ששונה ממך.
חמלה לא תזיק, וגם צניעות לא תזיק, אם כי אולי ה"התנשאות" הזו שאת חשה צורך להפגין כלפי אותם מגזרים ש"בחורות כמוך מחפפות", נובעת דווקא מחוסר בטחון.
תבדקי את עצמך.

ברוכה הבאה לפורום כבר אמרתי?

ליה777

New member
תודה.

"אבל יצאת בעיקר לא מצחיקה וסטראוטיפית.
את כנראה ראויה למיו / וספה 125 קופצנית."

מישהו אמר התנשאות?
שמדברים אליי בצורה כזו, אני לא שותקת, מצטערת, עם כל הכבוד ל"ותק" שלך בפורום, שלא ממש מעניין אותי.
אם היית רוצה לצאת חכם, היית אומר משהו כזה
"גברת ליה בפורום הנ"ל לא נהוג לרשום "חחח", ועכשיו שציינתי את הדבר המינורי הזה שרשמת, בואי ואענה לך על השאלה הרצינית שלך, אני חושב שווספה זה כלי קופצני ולא תואם את צרכייך, אולי תשקלי לקחת _____, בגלל ____ו______ וגם___, ככה תוכלי לרכב גם ב___-בלי שיהיה לך לא נעים ב____, לכי לסוכנות____ הם יציעו לך נסיעת מבחן על מגוון הקטנועים לצרכים שלך!!:)
ד"א אם היית מסתכל טוב טוב מה שרשמתי היית מבין שלא רצית מיו מלכתחילה

l coyote l

New member
ואת מתעלמת לחלוטין מההתבטאויות של עצמך.

עוד מקרה של דיבור לקיר. נו טוב.

אם פי 3

New member

לא הבנתי מה הקשר בין סוג הקטנוע/אופנוע לבין נטיה מינית.

חוץ מזה, שזה כבר מזמן לא IN להתייחס ללסביות כאל קללה.

אם מישהו בעולם יחשוב שאני לסבית, ובטח אם זה בגלל הקטנוע שאני רוכבת עליו - שיהנה.

ליה777

New member
איך כאן אוהבים להכנס לקטנות, זה לא יאומן

שאלתי שאלה- הוספתי משפטים בשביל להיות יותר ברורה
לסבי שיק= בחורה עם חזות של גבר, מישהו אמר קללה? להיות שמנה זה קללה? להיות אתיופית זה קללה? מישהו ייחס לזה משהו רע?
אני-לא-רוצה-להראות-ככה
וכן כמו שמייחסים TMAX לערסים ורכב בצבע אדום ל"גייז" אז כן, גם לבחורה שתיסע על קטנוע מסויים תהיה חזות מסויימת שלא מתאימה לי - כמו שלא אלבש לחתונה שמלה לבנה כי לא ארצה לעצבן את הכלה!! מה נהיה כאן?? לא רוצים לענות- אל תענו חברים, לא חובה.
תודה ויום טוב.

אם פי 3

New member
כאלה אנחנו, קטנוניים

א. קיבלת תשובה. היא לא מצאה חן בעינייך, כי היא לא מספיק "אופנתית".

ב. השיפוט שלך הוא גם סטריאוטיפי וגם שגוי לחלוטין, וזה מה שכתבה לך הקויוטי.

מבטיחה לך, שהקטנוע/רכב שלך, לא יגרום לך להראות יותר גברית ממה שאת, ושלא מוכרים מכונות גילוח ביחד עם JR.

בפורום הזה, מתייחסים גם לאופן שבו נאמרים הדברים, והאופן שבו כתבת את ההודעות שלך, לא מתאים לכאן. לא בשפה (חחח), ולא ביחס המזלזל.
אם את רוצה להשאר כאן (ואת מוזמנת), כדאי שתשימי לב לדברים האלו.

ליה777

New member
תגידי, אמ פי

"בפורום הזה, מתייחסים גם לאופן שבו נאמרים הדברים, והאופן שבו כתבת את ההודעות שלך, לא מתאים לכאן. לא בשפה (חחח), ולא ביחס המזלזל."
1. מישהו כאן נתן לך בעלות על הפורום?
2. אני לא זו שזלזלתי, זה החבר שלך שבא וצחק לי על ה"חח" כי אני ברוב תמימותי מביעה ככה ציניות וצחקוק, לא טורחת להסתכל אשכרה על חוקי הפורום כי סה"כ רציתי להתייעץ
3. אני אפסיק את הדיון עם שניכם כי אתם באמת לא מעניינים אותי, לא אתם ולא הדעות שלכם , וכן אולי אני ראויה למיו אבל את לעולם לא תסעי על האלפא מיטו הידנית שיש לי בבית:)

אם פי 3

New member
מצטערת, כבר תפוסה...

אם כי לפי ה"אבחנות" כאן, כנראה שאני באמת צריכה לעזוב אותו ולחפש חברה...
אבל אם את "חבר" שלי, אז לא פתרתי את הבעיה.
מסובך כאן.

l coyote l

New member

מה זה מסובך

נצטרך לשנות את הנטיה המינית ואת הלוק כדי להתאים לסטראוטיפ.
או להחליף את הכלים שלנו למיו. אני לא רוצה

l coyote l

New member

אל תטרח. זה ייגמר עוד לפני שתספיקו למלא את הזירה.
בכל זאת, לסביות על כלים כבדים מול בחורה נשית ועדינה על מיו

פרארי1

New member
הפורום הוא של כולנו

וכדי שלכולנו יהיה נעים כאן, אנחנו מנסים להקפיד על תרבות דיון ומנסים להימנע מביטויים מסויימים, שאולי די שגורים באינטרנטית, אבל ברוב המקרים מורידים את רמת הדיון.
"חחח" הוא אחד מהם והאמיני לי שזה מנסיון רב שנים.
למרות שה"חחח" שלך הגיע מתום לב, העירו לך כמו שמעירים לכולם (אף אחד לא צחק ממך אישית), לא צריך לעשות מזה סיפור כזה גדול

כשאת מגיעה לפורום חדש, בכל נושא, מומלץ מאד לרחרח קצת ולהכיר את אווירת המקום, מה מקובל ומה לא וכולי.
תאמיני לי שזה מבטיח השתלבות הרבה יותר קלה ונעימה וקבלת תגובות הרבה יותר ענייניות.

ובחזרה לנושא השרשור - אני מבין את הרצון שלך בכלי מעוצב ויפה, זה לגיטימי לגמרי ומקובל לחלוטין, אבל מה לעשות שבתחום הקטנועים, הדגמים שעונים הכי טוב להגדרה הזאת, פחות מוצלחים במילוי המטרה העיקרית של קטנוע והיא להיות כלי רכב יעיל ונוח.
המיו / סנטו חלשים, הווספה קופצנית, אבל אם המראה מספיק חשוב לך כדי להתפשר בתחומים אחרים, הם ימלאו את הצרכים שלך בתחום העירוני.
לא הייתי עולה איתם על איילון או יוצר מחוץ לעיר, שם זה כבר ממש לא נעים.
יצא לי לרכוב על הווספה למודיעין על כביש 443, זה היה מ-מ-ש לא סימפטי.
כמו שאמרת, התקציב שלך מספיק לכמעט כל האופציות שקיימות בשוק, אז אולי כדאי לעשות סיבוב באולמות התצוגה, להתרשם ממבחר הדגמים ולחזור לכאן עם שאלות נוספות על דגמים שהם לא רק מעוצבים אלא גם נוסעים כמו שצריך.

בהצלחה

Duo Fun

New member
מבין אותך

גם לי חשוב המראה והדימוי של ההופעה האישית והאופנוע הוא ללא ספק חלק מזה.
אך כיוון שזה מאד עניין של טעם והעדפה אישיים, לא הייתי ממליץ לך על דגמים ספציפיים, כי זה יהיה לפי הטעם הסובייקטיבי שלי.

לו אני במקומך, תחילה הייתי מצמצם את האפשרויות לפי מסגרת התקציב והיצרנים שבעיניי יתנו את מירב האמינות והתמורה למחיר.
כאשר בידי מספר מצומצם של אפשרויות, הייתי פשוט הולך לראות ו"למדוד".

בהצלחה ובהנאה.

ליה777

New member
תודה DOU FUN

אני שואלת שאלות מחוסר הבנה כי באמת לא יודעת מה בודקים ברכישה של קטנוע (בטיחות, ביקוש, האצה, עלות טיפולים וכד') ולא מעניין אותי מה נותן תמורה גבוהה לכסף (כמו שאמרו לי לקנות ג'וירייד), כי סה"כ התקציב שלי (20K) מספיק לקנות את רוב הקטנועים השכיחיים והמבוקשים עד 125 סמ"ק. אולי באמת אבדוק את ההונדה שפרארי המליץ
תודה

למעלה