היי כולם!!!!!

צו צאנג

New member
היי כולם!!!!!

אני מקווה בשבילכם שאתם זוכרים אותי!!!! אז מי שלא זוכר, ולכול החדשים שהצטרפו, היי אני דליה!!!! מי שלא יודע טסתי לחו"ל לחודש, חזרתי לפני שבוע ורק היום סידרו לי חזרה את האינטרנט..... יקח לי קצת זמן להשלים את כל הסגנונות החדשים של ההצללה, הבייסים והכל, אבל אני שמחה שחזרתי סוף, סוף!!!!! אז כל החדשים, הציגו את עצמכם (כנ"ל לגבי מי ששינה ניק ניים) ותפרסמו פה בייסים חדשים, פלטות, שיטות המצללה חדשות וכאלה!!!! לאב יו אול!!!!!

בטח שזוכרים אותך!../images/Emo24.gif

מקווה שאת זוכרת אותי,אני נועה בת 12 וחצי מגבעתיים הינה בייסים של מאנגה..

היי!

אני צריכה בייסים .. אם למישהי יש אני אשמח שתשרשרו :) תודה מראש, ריטה

manga girl

New member
זה כול הורוד שהיה לי

אבל אולי למישהו יהיה עוד....העתקתי את זה קצת עקום...

מויישית

New member
אני חדשה היי

מה המצב קוראים לי עינת ואני חדשה כאן הצתרפתי לפורום לפני כשבועיים ברוכה השבה עינתי....

צו צאנג

New member
טוב, אני הולכת לנצל את השירשור של

עצמי, הנה כמה דוליז שהכנתי חלקן ממזמן (לפני 3 חוד´שים ככה) וחלקן די חדשות. בקובץ המצורף יש שתי דוליז (?) שהכנתי בסביבות תחילת מאי, אם תשימו חב הצללה של כל אחת בשמלה שונה, וגם השיער שונה............. ותגיבו!!! ותקפיצו!!!

צו צאנג

New member
השנייה:

הכנתי גם בערך באותה התקופה.............. ואני מזכירה שאני מצטערת אם כבר פירסמתי אותן, אני פשוט לא זוכרת, אם פירסמתי או לא........

צו צאנג

New member
השלישית

היא כבר קצת חדשה יותר, (בערך מסוף מאי) ואני יודעת שאין לה נעליים!!!!! (שמשהוא ילמד אותי לעשות נעליים יפות!!)

צו צאנג

New member
השישית:

הקווים שיוצאים מהשמלה שלה ומהחולצה שלה, אמורים להיות פרנזים........ והיא גם די ממזמן....

צו צאנג

New member
השביעית:

אותה אני די בטוחה שפרסמתי, היא מהבייס שאני הכנתי!!!!

למעלה