היי כולם!!

BIG wannabe

New member
בטח שנצחק עלייך ../images/Emo123.gif

אנחנו תמיד צוחקים על חדשים. וזה למה הפורום הזה כל כך מצחיק, מצחיק עד כדי בכי
אררר שימי בבקשה את הדולי שלך.. ואחרי זה אני אולי אנצל קצת, אם יהיה לי כוח, אבל קודם את.

BIG wannabe

New member
הו מיי..

כמה דפוקה אפשר להיות?? *דופקת את הראש במסך* *נזכרת שדברים קשים שמתנגשים בראש זה לא כל כך נחמד* סורי, המחשב שלי יותר דפוק ממני, ועד ששלחתי את ההודעה לא ראיתי ששמת אותה בכלל.. אוקיי, אז: הדולי בכלליות חמודה. ההצללה בחזה לא ממש טובה. ההצללה במכנס- לא יודעת, משו מוזר בה.. השיער, לא זוכרת אותו ממש, אבל בכלליות נראה לי שהוא טוב. מנצלת? מנצלת. נוראית. אני יודעת. אז? יופי. ותפתחו בחלון חדש. זהו.

motib4

New member
תגובה + ניצול

היא חמודה. הייתי משנה את הצבע הירוק. השיער יפה מאוד. הנה חדשה שלי.

swirrrly

New member
אוקי...

לא אהבתי את האיפור, אבל זה טעם אישי. פשוט כחול מדי, אני אוהבת איפור טבעי או המון ורוד! ורוד צעיר ורענן...
החזה ממש מלבני, זה לא נחמד בכלל... הבגדים יותר מדי לא-בגדים, הלכתי לפי קוי הגוף וזה פשוט פקשש. תדמיין בגד! תעשה קוים של בגד, עם כפלים, שגולש למטה, ככה על הגוף... זה נראה כאילו לגוף שלה יש צבע כחול ואז מהברכיים שלה יוצא בד...
ההצללה במכנסיים לא נכונה, וגם הצורה. בתחתית, תעגל את המכנסיים כלפי מטה. עם הצורה העכשווית וההצללה העכשווית זה לא... זה לא זה. השיער - טוב ללא ספק, לפחות יחסית. רק שהפוני יותר מדי בקוים ישרים... תנסה לחשוב "שיער". תסתכל על תמונות של שיער, על דולי מוכנות... think hair!

motib4

New member
תודה רבה!

כפלים עשיתי המון. רציתי לגוון. תודה על כל ההערות. זו תגובה. אמיתית.

Super girl maia

New member
???

איפה הדולי? ורק שתדעי שbig wannabe דיברה בצחוק! הרבה זמן לא פגשתי אנשים חסרי חוש הומור...=] (גם זה נאמר בציניות...)

BIG wannabe

New member
מה? מה קורה פה?

אלוהים תעזור לי אני משתגעת! בהתחלה לא הייתה בכלל דולי, ואז פתאום ראיתי אותה, ואז אתם אומרים לי שאין שום דולי ואני שוב לא רואה אותה! ונונו האחת והיחידה- אני ממש נחמדה! הממ.. לא דרך טובה לנסח את מה שרציתי להגיד.. אולי ככה: אני לא התכוונתי להיות רעה, ומצטערת אם יצא ככה. עכשיו אני כבר בכלל לא זוכרת איך נראתה הדולי, מה גם שהיא נעלמה, אבל את ההערות אמרתי בתור ביקורת בונה, לא בתור העלבה אישית או משו..

BIG wannabe

New member
אוי אני חתיכת ילדה מטומטמת.

הבנתי מה קורה פה. אני בשרשור הלא נכון. יופי הילה!! וואי סורי נונו.. אבל אני לא מבינה למה נעלבת מההערות שלי אם לא שמת שום דולי.. וואי אני דפוקה.. אז עכשיו- את יכולה לשים את הדולי שלך? אני רוצה לראות בבקשה

swirrrly

New member
איזה כיף שהגבת במקום הלא נכון!

ללא ספק יצרת שרשור משעשע למדי...
תודה רבה לך!

Super girl maia

New member
חחחחחחחחחחחחחחחעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

גדולה...גדולה אחותי...קרעת אותי...חחחחחחחחחחעעעעעעעעעע "הדולי מדהימה...אפקט הבלתי נראה?"

HoRsEs

New member
../images/Emo13.gif ואני רוצה להגיד משו

אני לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חדשה אני לשעבר dia doll אז אני לא מעתיקה דוליז של דיא דול כי זאת אני וההודעה הזאת לא קשורה להודעה של סופר גירל מאיה וכמובן שאני מנצלת את השרשור הדבילי הזה ו...קוראים לי דניאל

BIG wannabe

New member
מצטערת לאכזב אותכם-

אני אולי צינית, אבל במקרה הזה סתם הייתי דפוקה

למעלה