היי כולם!!!

4hilla4

New member
היי כולם!!!

היי קוראים לי הילה ואני רואה מגרש ביתי כבר הרבה זמן.. את העונות הראשונות- ממש הייתי מכורה ולא הפסדתי שום פרק אבל אחר כך כבר ירד לי מהסדרה והפסקתי לראות
בצפייה עכשיו של פרק ביס חזרתי להתעניין בסדרה=] עכשיו יש לי כמה שאלות לגביי העתיד, זה לא ספויילר כי אין לי מושג מה קורה - עוד לא התעדכנתי בכלום=] אז ככה, הייתי רואה את הסדרה בשביל קרן, אני ממש אוהבת אותה והיא הדמות האהובה עליי במשך כל הסדרה.. נורא אהבתי אותה עם אנדי, הם היו נורא מתוקים ביחד, אבל אני כבר לא זוכרת מה הלך שם..
אז אם מישהו יכול להסביר לי מה קורה עם קרן עכשיו בסדרה, והאם אנדי נמצא שם?
תודה מראש! הילה

lir972

New member
../images/Emo58.gif אז ככה....

בהנחה שאת מתכוונת לעונה ה-5, כי אין לי מושג מה משודר ביס, אני אומרת לך שקרן די נעלמה לה ממסכנו. גם בעונה ה-6, המשודרת עכשיו בארה"ב, היא לא נמצאת, וגם לא אנדי. אבל... תיזהרי - ספויילר ענק....... בטוחה שאת רוצה? אוקיי.... אז.... פייטון ולוקאס אמורים להתחתן, וכל מי שרואה את העונה ה-6 בפורום מקווה כמוני שקרן תבוא לחתונה.

DotCom05

New member
../images/Emo58.gif אבללל

שכחת להזכיר לה שהיא ואנדי כן ביחד עכשיו... למקרה שלא ראית את כל העונות אז הנה עוד ספוילר: קית' הרי מת וקרן נכנסה להריון ממנו והיא בעונה הרביעית ילדה את לילי ולפי העונה החמישית היא ואנדי חזרו להיות יחד והם מגדלים את לילי

lir972

New member
בכוונה תחילה

לא רציתי לספיילר יותר מדי למקרה שהיא מתחרטת.... אני הייתי הורגת מישהו אם היו מגלים לי במקומה.

4hilla4

New member
חח לא זה בסדר../images/Emo13.gif

אתם זוכרים גם מה הלך איתם בעונה ה-2? הוא היה המורה שלה או משהו כזה?.. אני לא מצליחה להיזכר בסיפור שלהם! =]

TaMiRMo

New member
מין מרצה שלה באוניברסיטה חח

גם לי זה קרה אני שכחתי בכלל שהיה דבר כזה אנדי חח ופיליקס ואנה מהעונה השנייה יש שם כל כך הרבה דמויות... אבל ראיתי את השידורים חוזרים ביס ונזכרתי בהכל חח.

למעלה