לא כל כך עברתי על התשובות כאן בשרשור, אבל..
יש לי פייג' ברמה 35, "בעלי" במשחק הוא פלדין רמה 121 ויש לי לא מעט חברים שהם DARK KNIGHT ו-HERO, למדתי שהDK'S גם בעבודה שניה, שלישית ורביעית לעולם לא יהיו זריזים כמו הסיידר והWK, הפגיעה שלהם איטית יותר ובעיניי הסיבה שהחלטתי סופית לא ליצור DK היא שהוא תלוי בפריסט ואישית, זה מאד הרגיז אותי, מהסיבה שיש לי פריסט ואני די תלויה בDK או בסיידר. התסכול והייאוש שלי להעלות את הפריסטית שלי רמות (כמעט רמה 110) בגלל היותה תלויה בלוחמים (אלא אם כן אני לא סובלת מבעיה כלכלית ואז אני יכולה להלחם סולו נגד כל המפלצות, אבל בזבוז השיקויים הוא מזעזע), החלטתי לפתוח דמות של לוחם שאין לו אפילו סקילים לפארטי וזה הפייג', אז נכון שקצת קשה להעלות את הפייג' רמות, אך בטווח הארוך זה משתלם ביותר, הWK והפלדין נחשבים לדמות החזקה ביותר בMS, אחריה הסיידר/הירו, באופן אישי, אני פחות אוהבת כפריסט להיות בפארטי עם DK, אלא כמעט תמיד עם HERO, מהירות ההריגה שלהם מדהימה, ככל שהרמה שלהם גבוהה יותר, כך הם זריזים יותר, כנ"ל הWK. אגב, עוד סיבה שמאד אהבתי את ה-WK היא העובדה שיש להם את שלושת הסקילים של שלושת הקוסמים, אש, קרח וברק, אני מתאמנת לא מעט על הדמות של "בעלי" ומאד נהנית מקלות וזריזות ההריגה. בהצלחה