היי כולם

היי כולם

קוראים לי יפתח ואני בן 14וחצי. יש לי ספירמן ברמה 32 (עם 95%),אבל בגלל שהוא ממש גרוע, אז החלטתי לפתוח לוחם חדש... הבעיה היא שאין לי זמן ל"פרטי קוואסטים",אז מה כדי לי להיות ספירמן,פייטר,או פייג'? נ.ב:שאר המקצועות לא באים בחשבון,כי אני לא מסתדר איתם בכלל(מניסיון)...

ממממממ....

אני לא מבין בלוחמים.. אבל למי שדי מתחיל במישחק .. ודי רוצה כוח.... הייתי בוחר ספירמן .... מה אתה מיתכוון גרוע? הנזק לא מוצא חן בעיניך? אתה רוצה משהוא מהיר יותר? אולי תירצה בנדיט..... הם כמו לוחמים רק עם פחות HP ....

הבעיה היא

ששיפרתי גרוע בסטאטים וגם די בסקיילים. גם אני חשבתי שכדי לי להיות ספירמן אבל אין לי זמן ל"פרטי קוואסטים"... נ.ב:אתה באמת חושב שכדי לי להיות בנדיט?מה היתרונות שלו ומה החסרונות שלו?

sapir aloud555

New member
צריך לעשות שאלה נפוצה על זה.

(גם על העבודות של הקוסמים, לדעתי.) בכל אופן, לשאלתך, אני אישית ממליצה על פייטר, לכל לוחם מתחיל. כמה הודעות על זה: הודעה ראשונה, שניה ההודעות קשורות רק להבדל בין פייטר לפייג', אבל אם נוסיף את הספירמן - העבודה הזו הכי "יקרה" מבין סוגי הלוחמים, החסרונות העיקריים הם שהנשקים איטיים לרוב, (והמחיר למגילות, ונשקים גבוהה, כאמור), מצד שני, זו עבודה מאוד נפוצה - מה שאומר שהרבה נשקים מסוקרלים, קיימים - וכמובן הייתרון של הסקילים על עבודות לוחם אחרות, הרבה מאוד אנשים ייקחו ספירמן לParty, ובעבודה שלישית כמעט נדיר לראות ספירמן (Dk) מתאמן לבד. שורה תחתונה, שוב - אני ממליצה פייטר, עשה מה שנראה לך לנכון. אם אתה עדיין מבולבל, הייתי מציעה להתנסות בסוגים שונים של נשקים במהלך העבודה הראשונה עם הלוחם החדש שלך ולראות מה הכי מתאים לך, ולפי זה לבחור את העבודה. אתה מוזמן לשאול שאלות, כי יש לי הרגשה שעשיתי סלט מהכל ושההסבר יצא לא מובן. ברוך הבא ובהצלחה. D:

היי אני לוחם ואני אשמח לעזור

טוב קודם כל יש לי ספיירמן רמה 66 וגם אני התלבטתי בשאלה הזאת מה לעשות בעבודה השנייה אז אני אעזור לך כמה שאוכל... אז ככה אני אומר לך לדעתי פייג' וכמו שאמרו אל תבחר,אלא עם אתה ממש אוהב אותם,כי קשה לשחק איתם בעבודה השנייה למרות שבעבודה שלישית אני אוהב את כל הקטע של התקפות האלמנטים שלהם(אני לא כל כך מבין בהם אבל אני חושב שהם מתמצאים בדרך כלל בנשק אחד ומומלץ בדרך כלל חרב {בגלל שהיא מהירה יותר מהפטיש שהם יכולים להשתמש בו וכי היא יציבה יותר מבחינת הנזק}) חרב הטווח יחסית קרוב(אני התנסתי מעט בפייטר של חבר שלי שמשתמש בחרב אז אני חושב שזה כך אני לא יודע בקשר לנשק השני שלהם אני חושב שהוא גם עם טווח קרוב כמו החרב)... ספיירמן (יש נשקים איטיים,טווח ההתקפה הכי ארוך מבין הלוחמים והנשקים שלהם לא יציבים מבחינת הנזק בעבודה השנייה[עבודה שלישית יש להם סיקילים שגורמים להתקפה יותר יציבה]) בשביל למצות את כוחו האמיתי בעבודה השלישית בתור אלוף המובים מבין הלוחמים אז הכי כדאי שיהיה משולב,כך יוכל להשתמש בשני סוגי נשקים והוא מאבד על זה כוח רב בעבודה השנייה ובתחילת העבודה השלישית... בגלל זה הבחירה בו היא מאוד קשה לפי דעתי. בעצם הבחירה של מספר הנשקים שהוא יתמצא בהם בעבודה השנייה היא בעיה שלמה ויש לה השפעה רבה. הפייטר לדעתי הוא מושלם למה שהגדרת כי הפייטר מתמצא בנשק אחד לפי הבנתי כי כך הוא ממצא את כוחו באופן הטוב ביותר והוא מאוד חזק בעבודה שנייה וגם שלישית ובנוסף הוא טוב מאוד לאימונים לבד ולאימונים בפארטי, לכן לדעתי הוא מושלם מבחינת נוחות איתו. הוא משתמש בחרב או גרזן אני חושב שגרזן גם עם בטווח קצר כמו החרב. לפי מה שהבנתי ממולץ להתמצאות איתו בחרב שוב כי היא מהירה (ד"א מאוד כיף לשחק עם נשק מהיר) וכמובן גם מאוד יציבה. *הספיירמן משתמש בנשקים רק לשני ידיים אז אין לו אפשרות לשימוש במגן בזמן לחימה עם הנשקים שאיתם הוא התמצא. *פייג' והפייטר יכולים להשתמש בנשקים ליד אחת הוא לשניים לכן יש לך בחירה בסגנון שנוח לך יותר...{ד"א שימוש בנשקים של הלוחמים עם שני ידיים הם יותר חזקים מאשר אותם נשקים עם יד אחת!!!}

sapir aloud555

New member
../images/Emo45.gif

תוספת - הטווח של גרזנים ופטישים הוא פחות משל חרבות, לרוב. אבל ההבדל ממש מועט. וההבדל בין אחוזי ההתקפה לנשקים - במדריך לפייג' (ליד התמונה - זה מותאם גם לגרזנים מול חרבות) ובהודעה הזו - על ספירמן (בתגובות)

ווינגז

New member
כבר ענו לך, אז רק - ברוך הבא ../images/Emo13.gif

אני יעל, בת 19 +, כשאין לי בעיות במחשב אני משחקת ב-Broa, עם דמות של קלריקית ברמה 58 וחצי.
השתלבות נעימה, נשמח לשמוע מה בחרת להיות.

תודה רבה

נידמה לי שאני אהיה פייטר (עדיין לא בטוח),אבל כנראה אני אהיה ב- windia,כי חברים שלי נמצאים שם (אחד קוסם קרח רמה 53 ואחד קוסם קרח רמה 37 או אססיין רמה 34).בכל אופן תודה רבה!

סבבה

יש לי עוד שאלה: אם אני אהיה פייטר במה כדי לי להשתמש-בחרב או בגרזן? אם הספירמן שלי אני משתמש בפולארם.

לפי מה שהבנתי הכי מומלץ להשתמש בחרב...

לדעתי כי היא יותר מהירה מה שעוזר מאוד בעבודה השלישית בשביל שתוכל יותר מהר למלא את הקומבו שלך... ותצטרך גם למלא את ה- final attack גם בשביל שהתמלא יותר מהר הקומבו וזה יחזק אותך ברמה עצומה בעבודה השנייה ובהמשך...

spongbob

New member
../images/Emo110.gif ברוך הבא ../images/Emo70.gif

לי יש קוסם קרח רמה 85 בברה אשמח לעזור בכול דבר =] wizard4ice

IceFairy

New member
לא כל כך עברתי על התשובות כאן בשרשור, אבל..

יש לי פייג' ברמה 35, "בעלי" במשחק הוא פלדין רמה 121 ויש לי לא מעט חברים שהם DARK KNIGHT ו-HERO, למדתי שהDK'S גם בעבודה שניה, שלישית ורביעית לעולם לא יהיו זריזים כמו הסיידר והWK, הפגיעה שלהם איטית יותר ובעיניי הסיבה שהחלטתי סופית לא ליצור DK היא שהוא תלוי בפריסט ואישית, זה מאד הרגיז אותי, מהסיבה שיש לי פריסט ואני די תלויה בDK או בסיידר. התסכול והייאוש שלי להעלות את הפריסטית שלי רמות (כמעט רמה 110) בגלל היותה תלויה בלוחמים (אלא אם כן אני לא סובלת מבעיה כלכלית ואז אני יכולה להלחם סולו נגד כל המפלצות, אבל בזבוז השיקויים הוא מזעזע), החלטתי לפתוח דמות של לוחם שאין לו אפילו סקילים לפארטי וזה הפייג', אז נכון שקצת קשה להעלות את הפייג' רמות, אך בטווח הארוך זה משתלם ביותר, הWK והפלדין נחשבים לדמות החזקה ביותר בMS, אחריה הסיידר/הירו, באופן אישי, אני פחות אוהבת כפריסט להיות בפארטי עם DK, אלא כמעט תמיד עם HERO, מהירות ההריגה שלהם מדהימה, ככל שהרמה שלהם גבוהה יותר, כך הם זריזים יותר, כנ"ל הWK. אגב, עוד סיבה שמאד אהבתי את ה-WK היא העובדה שיש להם את שלושת הסקילים של שלושת הקוסמים, אש, קרח וברק, אני מתאמנת לא מעט על הדמות של "בעלי" ומאד נהנית מקלות וזריזות ההריגה. בהצלחה

למעלה