היי כולם.....

Icy728

New member
היי כולם.....

ראיתי בפורום אנשים שמבקשים דעות על הסקיצות שלהם, אז החלטתי גם לשים כמה........ תגידו לי בכנות מה אתם חושבים - זה מאוד חשוב לי... (וגם סליחה על זה שאני צלמת עקומה כל-כך.. =))

סקיצות יפיפיות אהבתי את תשומת הלב שנת לפרטים

כל ההתמקדויות בחלוניות העגולות, זה מאוד ממחיש את הבגד בלייב, אחלה עיצובים בכללי.
לינוי

Icy728

New member
תודה =))

אבל לצערי כל העסק הזה ישאר רק תחביב כי אני לא יודעת לתפור........ואני גם לא מתכוונת ללמוד לתפור בזמן הקרוב .....בכלל חושבתי ללכת בכיוון כלכלה וניהול עסקים (אולי.....יש לי עוד איזה חודשיים לחשוב על זה) בכל זאת, פירסמתי את הסקיצות רק כדי לראות עם אני לא מבזבזת את הזמן לציורים לשווא (אני מציירת מלא כאלה) --> הייתי צריכה דעה של מישהו שמבין בזה.......אז באמת תודה לך...=)

לא חייבים לדעת לתפור ניתן להעביר לייצור

שיתפרו לך או לתדמתנית או תופרת פרטית למרות שזו בטח תטחן אותך במחיר.
לינוי

Icy728

New member
כן.....אני יודעת....

זה באמת דורש בסיס כספי די גדול....כבר ביררתי דברים כאלה עם אחת שמתעסקת בזה...(היא אמרה שעדיף להשאיר את זה לאחרי שאתמקם עם העבודה בעתיד וכשיהיה לי כבר לפחות כמה אלפים מיותרים על חשבוני ושלא אפחד להשתמש בהם ).. להעביר לייצור.......אני לא חושבת שיתעניינו בעיצובים של מישהי שלא למדה שום דבר בעיצוב........אלא אם כן יש לך קשרים מיוחדים שיוכלו לסייע לי חחחחחחחח.... אבל לדעת לתפור, או לפחות להכיר בדים, צריך .....כך אוכל לדעת את המרקמים, מה אפשר לשלב או אי אפשר, איך הבד בקיפול זה או אחר יראה על הגוף --> בקיצר שלא יצא מכוער וגם אם אלמד תפירה איזה יום -תמיד תהיה לי אפשרות לעצב דברים לעצמי. =)

JeMappelleAnne

New member
מקסים! הדגשת ממש כל פרט קטן. כל הכבוד! :]

אם הייתי מסוגלת לצייר ככה הייתי מאושרת. חח.

Icy728

New member
אוי....סליחה

- עניתי לך עם המשתמש השני שלי (YULIA728)..........לא שמתי לב.... מה שרציתי להגיד לך זה שהניסיון יגיעה עם השנים- אם תתאמני כמובן... אין אף אחד שיכול לצייר יפה מהלידה -פשוט אסור להתייאש כשלא מצליח לך =))

למעלה