היי כולם!

היי כולם! ../images/Emo9.gif

קודם כל תנו
ו
התגעגעתי אליכם כל כך.........!!! מה שלומכם? היתה לי בעיה רצינית במחשב אז לא יכולתי לבוא לפה אבל עכשיו אני ישלים וואי איך התגעגעתי......!
שני

שייני

New member
צודק במאה אחוז

אכן אכן הייתי בגלות ! נבוכדנאצר מלך בבל הגלה אותי לשם....... אבל אתמול צדקיהו מלך יהודה החזיר אותי לפה אני שוב יאמר כמה כייף לחזור!
ו...יש לי מחר מגן בתנ"ך בגלל זה הידע המופלא בשמות בבליים ויהודיים

Ido S

New member
../images/Emo6.gif בקשר למגן בתנ"ך...

לא תזיק לך האזנה חוזרת ונשנית של "רומנסה ופיוט" ושל "ספורי התנ"ך לילדים". שני, שנני, שנני, ומובטח לך 100 עגול!

שייני

New member
צודק במאה אחוז

אכן אכן הייתי בגלות ! נבוכדנאצר מלך בבל הגלה אותי לשם....... אבל אתמול צדקיהו מלך יהודה החזיר אותי לפה אני שוב יאמר כמה כייף לחזור!
ו...יש לי מחר מגן בתנ"ך בגלל זה הידע המופלא בשמות בבליים ויהודיים

R o M

New member
היייייייייייייייייייייייי../images/Emo124.gif

מה קורה, אחות שלי?????????????????????????????? התגעגענו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד
די!

למעלה