היי כולם....
חג שמח =]

היי כולם....../images/Emo9.gif חג שמח =]

ממצב חברה... אני טאטוש... בת17.... דו :p חדשה פה בפורום מקווה להישתלב =]

BIoNdY

New member
על איזה ועל איזה שמח את מדברת?

אני נועם בן 16 מקווה שתשתלבי מהר =] ואל תתיחסי אלי (בקשר לנושא) איך שהוא כל שנה המשפחה הזאת גורמת לי לבכות בסדר...

נעים מאוד...=]]

ו.. מאמו'ש...? על תיתן לאפ'חד להרוס לך את המצב רוח.. לפעמים צריך פשוט לא להיתיחס לדברים שאומרים לך...

BIoNdY

New member
חחח הלוואי שזה היה משהו שאמרו לי

עם כאלה דברים אני עוד יכול להתמודד אבל פסח זה משהו שונה כבר שניה שזה שובר אותי עזבי מעכשיו עד להודעה חדשה זאת המסורת בפסח להשבר אין אפילו מה לנחם =]

טאטוששששששששששששש

י'מהממתתתתתתתתתתת אחת!!! חזרת!!! ובנוסף לזה נעלמת11
רעה... את תהני פה, אני בטוחה!

בחיי שאת טמבלית.. נשבעת לך.

הבאתי אותך לפה לפני מלא זמן!!! ולא אמרו לך ברוכה הבאה וכאלה..אז לא חזרת!

את יודעת שיש לי זיכרון קצר...=]

לא זוכרת..=\ אני תמיד מזניחה דברים... כנירא שחכתי מהפורום לא דעת.... סתם ניכנסתי היה לי שעמם וזה.... את יודעת לבדוק קצת מוכחשים =]

moshe butt

New member
../images/Emo12.gif טאטי?!? ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אוייייייייייי...
כאילו איזה טאטי, טאטי מאריאל?!? אחותי, ממצב?!? זה משה- חבר של צחר... חחח בידיוק דיברתי עלייך עם טלי ליפני כמה ימים
יאההה התגעגעתי... אוייי פול זמן לא ראיתי אותך- ישקסית שכמותך!!! בכל מקרה, שתיהיה לך אחלה השתלבות וכל זה
אוהב אותך המון המון ימכוערת
אלעע... בואי נקבע משהו בהזדמנות
-משה-

בייבי!!

כה עדיין תקועים באריאלללל....... אני יודעת שזה אתה יא סאטלןןן... אפילו חג שמח לא שלחתה לי באייסי..!!!! וטלי חחחחח אני לא מצליחה להשיג אותה בשום מקוםםם..! אני אנסה השבוע לקפוץ לגני תקווה אתה יודע חופששששש.. תשלח לי ת'פון ש'ך באייסי..(נמחק לי) אתה נוסע לבומבומלה????

moshe butt

New member
כפרע עלייך... ../images/Emo99.gif

חחח.. זה בסדר, אפ'חד לא הצליח לתפוס את טלי בחודש האחרון
לא, אני לא נוסע לבום... לא אוהב מקומות כאלה...
וכןןןןן... תבואי לגני תקווה
ואין לי כבר פלא- גנבו לי אותו ומאז לא קניתי...
חחח יאללה, אני אדבר איתך כבר באייסי יפה...

למעלה