היי כולם!

shakira fan

New member
היי כולם! ../images/Emo6.gif

קומונה מחודשת נפתחה לזמרת והשחקנית המדהימה כריסטינה מיליאן- אם בא לכם כנסו...כדאי מאוד! http://www.tapuz.co.il/Communa/CommunaMembers.asp?Communaid=22095

Made In Heaven

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif!!!!!

hey everyone! שמעו, לפי מה שקראתי/שמעתי/ראיתי, משחק הפלייסטיישן של בריטני היפה/המהממת/הכוסית/המוכשרת/המדהימה/המקסימה ועוד ועוד ועוד..... לא יצא לארץ. אני יודעת שזה באיחור ענקקקקק, אבל אני פשוט ר ו צ ה אותו!!! אתם יודעים אולי איפה אני יכולה להשיג?.. אם מישהו מוכר יד שניה? שלישית? רביעית?....... anyway, אם אתם לא יודעים תשובה, או שאתם לא מוכרים, איך קוראים למשחק? please help me people!
תודה לכ-ל העונים

tali44

New member
אהה כן, מה הקטע

של הפלייסטשיין? כאילו מה יש בו? איך קוראים לו ומתי היא הוציאה אותו?

Kryptonite

New member
ראיתי אותו מלא../images/Emo168.gif

פעמים בחנויות, פשוט תחפשי אותו. אפילו את המשחקים לה לגיימבוי ראיתי בארץ. קוראים לו Britney Dance Beat או משהו כזה, תנסי לשאול בפורומי פליסטיישן או קונסלות או יד שנייה אם את מחפשת אנשים שמוכרים.

Made In Heaven

New member
אז זהו, אני לא רוצה להוריד כי אז זה

יעשה לי המון וירוסים ואז אני לא אוכל לשחק כמו שצריך!!!!
הממ, ומישהו יכול להגיד לי בדוק מה השם של המשחק
כאילו, לא- "אולי זה.." למרות שתודה רבה למי שיגיד לי בערך, כי זה גם מפנה אותי לאיזשהו איזור לפחות
היממ, תודה שוב לכל העונים והעונות

Made In Heaven

New member
תודה../images/Emo13.gif יש לך אותו../images/Emo35.gif

אני פשוט רוצה לדעת על מה המשחק

Shiri from the block

Active member
לי יש את המשחק../images/Emo113.gif הורדתי אותו.. אממ כל מה שאת צריכה לעשות זה לזוז עם החצים של למעלה למטה ולצדדים לפי הסימונים שיראו לך..

Made In Heaven

New member
ושווה לי לקנות את המשחק../images/Emo35.gif

הוא כיפי
נחמד
ככה
לא משו
גרוע
[חשתי את עצמי סוקרת
]

Shiri from the block

Active member
אמממ../images/Emo113.gif לקנות זה תלוי, אם בא לך או לא.. המשחק עצמו נחמד, ואפילו הוא די קשה באיזשו שלב../images/Emo6.gif אני זוכרת כשאח שלי התקין לי אותו אז הוא שיחק בו קצת (והוא גדול ממני בשנה) ואפילו הוא כזה נכנס לתוך המשחק ונלחץ כשהוא לא הצליח לעשות צעד כלשהו../images/Emo6.gif אז אממ, כפעם ראשונה מאוד מתלהבים.. גם כשאת עוברת שלב אז נפתחים לך דברים מאחורי הקלעים של הסיבוב הופעות DWAD../images/Emo99.gif דברים ממש נחמדים

למעלה