היי כולם!

oryang

New member
היי כולם!../images/Emo6.gif

אני מדריכה כיתות ד' בירושלים.. שבט בית הכרם... והטיול הזה (בכלל השנה הזאת) כל כך קשה.. חניכות שלי מפלצות.. לא מעריכות פשוט כ-ל-ו-ם... והם לא נתנו לי להעביר פעולה אחת שלמה.. השקעתי כל כך בטיול כל כך כל כך.. אבל ממש סבלתי.. וגם לא היתה לי עזרה מחמשושים כי חניכות שלי עשו עליהם חרם ולא הסכימו להקשיב להם וללכת איתם לשרותים.. וגם את הראשג"דית שלי הן לא אהבו אז הייתי גם חמשושית גם מדריכה וגם ראשגד"ית בטיול.... איזה כיף הדבר היחידי שעודד אותי זה שכולם אמרו לי שהם מעריצים אותי על איך שאני מצליחה להתמודד איתם.. אבל אם חושבים על זה זה לא עוזר כי אין לי כוח להמשיך את השנה.. הטיול הזה גמר אותי

היי!

אני חמשושית ממצדה...ממ תחשבי על זה שלא יהיו עוד טיולים כאלה!! כי טיול פסח יש רק פעם בשנה! ותחשבי על כמה שכולם גאים בך על התפקיד המשולש שעשית! ממ כל הכבוד
ותאזרי כוח לקראת הפעולות, ועוד מעט כבר נגרמת השנה ואת תתגעגעי לכל הקטע של ההדרכה..... נעם

oryang

New member
תודה רבה

על העידוד והעזרה. באמת עוזר לי לשמוע דברים כאלה... אני מכירה מלא אנשים משהשבט שלך... אני ממש אוהבת אותו אבל בחודשיים האלה יש כל כך הרבה דברים יש יום דרגה והמחנ"ק בכלל קשה.. ותוך כדי אני צריכה גם לדאוג ל2 בגרויות...ולדאוג להישאר ב-5 יחידות מתמטיקה ועוד מלא דברים.. עד עכשיו עבדתי כל כך קשה גם בצופים וגם בלימודים שאני כבר מתה

greengirl1

New member
היי!

מה המצב? אני נועה משבט שיקמה אזור ואני מדריכה ו'... ולנו דחו את טיולי פסח.... ככה שאין לי ניסיון של טיולי פסח עם חניכים, אבל ננסה לענות בכל זאת...
גם חניכים שלי לא נשמות טהורות ואוהבית לעשות באלגן ולא לעבור פעולות, אבל אני לא לוקחת את זה קשה... ביום צופה הם יותר נהנו לרוץ על הדיונות ולהישתולל - אז שיהיה להם בכיף... הם באו להנות לא לעבור פעולות בכוח. אז גם את יכולה לעשות ככה - חניכים לא רוצים פעולה? לא צריך... מה הם צריכים לעשות לך טובה שהם יושבים ומקשיבים? לא!!! הם צריכים להגיד לך תודה שאת משקיעה בהם ועושה להם פעולות ואם לא בא להם - לא צריך... אל תשקיעי יותר מידי כי חבל... אח"כ סתם תיתבאסי. גם אני הרגשתי ככה אחרי היום צופה שהשקעתי בהם - פעולות מגניבות, טונות של צ'ופרים והם שמים זין... אבל למדתי להבא ובטיול פסח, שהפך ל"טיול עצמאות" שיהיה בשישי-שבת הבא אני אדע לא להשקיע יותר מידי כדי לא להיתבאס אח"כ. ובאמת כל הכבוד על התפקיד המשולש שמילאת
לא הרבה אנשים היו מסוגלים להיסתדר ככה... ותיסתכלי על זה ככה - עוד חודשיים מיפעלי קיץ, מחנ"ק וזהו - נידמרה השנה!!! אז אפילו אל תחשבי בצחוק על משהו כמו ליפרוש... כי אחרי שעברת את רוב השנה ואת החלקים הכי קשים שלה, כמו טיול פסח אין שום סיבה שלא תסיימי אותה במחנ"ק ששם בטוח תהני
נועה.

oryang

New member
תודה גם לך

לא ידעתי שהפורם הזה יעודד אותי כל כך... אבל כמו שכתבתי לנעם החודשיים הבאים יהיו ממש קשים כולל בגרויות ודברים כאלה... וכבר אין לי כוח נפשי להמשיך את השנה לא רק בגלל הצופים... לפרוש- בחיים לא.... אפילו אם יהיה יותר קשה.. אני לא פורשת... במיוחד לא עכשיו... אני באמת כבר ויתרתי על לנסות להעביר להן מסרים ופעולות שלמות כי זה לא עובר.. הן מעדיפות לעשות משהו אחר אז בסדר.. אבל בכל זאת הן מרשות לעצמן קצת יותר מידי כמו להרביץ למרכז.. הן הרסו רשימות ציוד של מחסן אחרי שעבדו עליהן מלא זמן וגם כן הם הרסו איזה חדר אחד... הן גם מתיחסות אחת אל השניה בצורה זוועתית... אני אורמת שזה בגלל המורדים!!

אממ

אני גלי, רביעיסטית גם ממצדה! ונכון, תודה יש לנו אחלה שבט שבעלום!!!!!!יוופי חחח טוב אמ...רציתי לשאול אותך - את מדריכה במקרה ה'?...אם כן אז יש לי שאלה, חחח לא חשוב עכשיו
ובאיזה בי"ס את? ואת מי את מכירה ממצדה? חחח ועכשיו למילות העידוד - יש לך (בדקתי בערך...) עוד 19 פעולות איתן+מחנ"ק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה לא נורא.... והממ....תעשי להן פעולות על שצריך להיות נחמדים, ואם לא אז בנים כמו פליפה לא יאהבו אותן....אולי זה יעזור

רק עוד 19 פעולות???? יייש!!!

וואלה גלי, את לא יודעת איך עודדת אותי
אבל מחנ"ק זה חתיכת קריעה 4 אפילו 5 ימים מרוכזים איתם... הצילו!!! ועוד לא היו לנו הטיולי פסח.... - משהו לא קשור - אני זוכרת איך שכשהיינו חניכים אמרנו "מה, מחנה קיץ, 5 ימים ברצף עם המדריכה המעצבנת שלנו... איכס!!!!" והיינו בטוחים שהיא מתה עלינו... חחחחח.....
- אז זה סך-הכל 19 פעולות... תחזיקי מעמד... לפי איך שאת מדברת הן קצת "משוגעות" אז אולי תעשי להן הרבה פעולות מפרקות כאלו עם ריצות נניח פיינטבול וחפש ת'מטמון ואלי אפילו פעולות מיחוץ לשבט כי אולי כל הקטע הזה של צופים ומקום חדש גורם להן להיתנהג ככה, וכמובן תעשי להן פעולות מורדים... זה אחלה פעולה עם מסר ובה הן חייבות להיתנהג יפה...! נועה.

oryang

New member
כן האמת שתחשבי על זה

כשאנחנו היינו חניכים בטח גם המדריכים שלנו אמרו עלינו דברים רעים... אני ממש מצטערת אם אי פעם אמרתי על המדריכה שלי משהו רע.... אני לא אעשה פעולת המורדים.. המורדים הורס אותן!!

2003 SkiPeR

New member
אני בחיים לא יספיק !!!

מה ?! אני לא מאמין?! רק עוד 19 פעולות ?! זה לא הוגן זה אפילו לא שלושה מערכים ! איזה בעסה ................

oryang

New member
אני מדריכה ד'...

ויש עוד יותר מ-19 פעולות.... אם אני ארצה לעשות פעולה על בנים זה יהיה על יהודה לוי.. ציטוט של חניכה שלי:" ואי הלוואי שיהודה לוי ירד לי.. הלוואי..." מה זה?? אני בכיתה ד עוד חשבתי שחסידה מביאה ילדים לעולם...

noa_n

New member
אייי..... אז באמת יש לך עסק עם

חניכות משוגעות....
אז תעשי להן פעולה על יהודה לוי, וגם על המורדים... אני לא חושבת שזה יהרוס אותם, אני חושבת שדבר ראשון הן יאהבו אותך יותר על זה שתעשי להן פעולה שהן אוהבות ואולי הן גם יצליחו להפנים את המסר... וזה כל הגדוד ככה, או רק הקבוצה שלך? אם הגדוד רגוע יותר אז את יכולה לנסות לעשות פעולות גדודיות ואולי החניכות שלך יירגעו קצת וייתנהגו יפה. ועכשיו אני בודקת עוד כמה פעולות נישארו (בהנחה שהמחנ"ק ב1 באוגוסט) זה יצא 28 פעולות ותורידי שבועות שאם אני לא טועה זה בשבת ותקווי שתיהיו מחזור ראשון במחנ"ק מה שמוריד עוד 3-4 פעולות
וזהו... עד עכשיו עברנו הרבה יותר... 8 חודשים * פעולות - כל מיני חיפופים = 60 פעולות... עברנו כבר שני שליש
!!! ושכחתי פעולות שמבטלים לפני בגרויות!! יש לי 3 בגרויות ו3 מתכונות בימי ראשון ואני ממש לא מיתכוונת להעברי פעולה יופ לפניהן...! טוב, ההודעה הזו ניראת לא משהו... זה לא שאני כ"כ סובלת בהדרכה... אחרי הכל גם שנה הבאה אני רוצה להדריך, אבל בואו נגיד שאני לא נהנת במיוחד. נועה. ולא היה לי כוח לשנות ניק!!!

oryang

New member
אני מכירה את כל השישיסטים כמעט

ויש לי אייסיקיו.... 132251850

למעלה