היי כולם!!!!

barby girl

New member
יש לי כמה דברים...

הרעיון חמוד לאללה! אבל אם תכנסי בצייר ל: תצוגה---מרחק מתצוגה---תצוגה מוגדלת ותצבעי ריבוע ריבוע אם סבלנות, זה יצא ממש חמוד, כי הרעיון מדהים!

T u t t

New member
כמה טעויות...

לא כותבים ככה הרי (הארי) לא כותבים ככה כיאילו (כאילו) לא כותבים ככה מלפוי (מאלפוי) לא כותבים ככה חתיח (חתיך) טעויות נ ו ר א י ו ת !!! באיזה כיתה את?

בא לי להוציא עלייך את כל העצבים שלי

והרי איבחון קצר על דמותה של ענבר הפ33ה, עפ"י מה שהצלחתי לקלוט ממנה עד כה: את ילדה מעוררת רחמים, חסרת כישרון שרואים שהיא בכלל לא מתאמצת. את בטח לא קראת את הארי פוטר כי את איטית מדי בשביל זה, אלא רק ראית את הסרט ובטח גם בדיבוב לעברית. החיים שלך סובבים סביב ערוץ "ויוה" ו"ערוץ הילדים", עודד מנשה מיכל ינאי וקלסרים ורודים עם הדפסים של בריטני שפיכס ושאר בלונדיניות. את ודאי יצור נמוך ושמנמן בסביבות כיתה ג´-ד´, וההורים שלך מפנקים אותך כל הזמן וקונים לך כל מה שאת מבקשת. וכמובן שאת מבקשת הרבה, או-הו הרבה. חולצה של "לגעת באושר" כמו של נופר, וסורק חדש, צבעוני ומעוצב כמו של שרית, וכסף ללכת ללונה פארק וכמובן לשופינג רצחני, ולסרט+המבורגר כל שבוע עם החברות הקטנות שלך. ומה לך ולמצב החשבון של ההורים שלך בבנק? למה בכלל אכפת לך מזה? לאאאה. וכבוד, את נותנת להורים שלך? ובכן, רק כשהם עושים מה שאת אומרת להם. ברגע שאת שומעת "לא" את ´לא אוהבת אותם יותר´. כאילו הם חייבים לך משהו. והם תמיד חייבים להסיע אותך לכל מיני מקומות, ולכבס ולבשל ולעשות ספונג´ה ואפילו לקפל לך את הבגדים ולסדר את החדר שלך, בזמן שאת יושבת עם הרגליים למעלה וצועקת על אמא שלך שלא תסתיר לך את הטלוויזיה - יש היום "גמר ששטוס". ואת יושבת שעות על גבי שעות על הטלפון שלך, ואומרת: "אבאאאא! כאילו דה!" או שאת בכלל בסלולרי, כי הרי מה ההבדל בין טלפון רגיל לסלולרי? סה"כ סלולרי עולה יותר. אבל סלולרי זה גם מגניב ואופנתי יותר, אז כמובן שתשתמשי בו בכל הזדמנות שרק תהיה לך. וזה לא יהיה סתם פלאפון, זה יהיה כזה עם אפשרות להחליף פאנלים, וכפתורים ועם כזה צעצוע על האנטנה ונרתיק קטן מבד, בצורת צפרדע. ועם צלצול של איזה שיר של שאקירה, ומשחקים כמו סנייק וזיכרון וכל זה. אין סיכוי שלא יהיה לך את כל זה - כי ההורים שלך הרי נותנים לך כל מה שאת ברב חוצפתך דורשת מהם, כי הם אוהבים אותך ולא רוצים שתשנאי אותם. את חרא של ילדה! ולצערי יש כל כך הרבה כמוך. פשוט, חבל!!! והדוליז שלך נראות כמו תחת. רואים שלא נקפת אצבע.

היי אל תשמיצי את נוף!!

"אבאאאאאאאא, כאילו דההה".......!!!!! היא חברה שלי! היא בכיתה שלי! היא אפילו הייתה פה פעם! והיא מ-מ-ש לא כזאת!! *זה שחושבים שהיא כן אומר שהיא משחקת טוב* ובכל השאר את צודקת

Mooa-Numi

New member
היי אל תשמיצי את שמוליק!

>ולמי שלא הבין-המחזיק לפלאפון שלי בצורת היפופוטם סגול< והוא ידיד ממש טוב שלי, והוא ממש לא פרחי וילדותי! ואם אתם חושבים שכן, אז זה רק אומר שהוא שחקן יותר טוב

מיכללללללל

זה לא היה ברצינות מה שאמרתי יו נואו...... למה שאני אגיד "תשמיצי"????????

יו איזה מדימוווווווות! ../images/Emo25.gif

עינברררררר ווי איזה פ33ות הדולז שלךךךךךךך! אלווי שגם אני יחולתי להחין דולז קמו שלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ילה בי חמודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

בנות כמה אתן בנות?

משהו כמו.......כיתה ג´
אתן צריכות לעשות הצללה. אחרת הדוליז יוצאות מכוערות בטירוף. יש הסבר פה
תלחצו כאן. ואת ל-א מתה לעשות דוליז "מדהימות" כמו שלה. כי גם שלך "מדהימות" כאלה...

פי3פו3ית

New member
~מילון למתחילים~..-פרק2-

דולז..טוב..זה בסדר..תישארי ככה
אלווי=הלוואי יחולתי=יכולתי להחין=להכין קמו=כמו ילה..עדיף יאללה..מאשר..ילה... בהצלחה בפעם הבאה

CrazyBitch

New member
אתן לא חושבות שזה קצת

חשוד שפתאום באו לפה שני בנות שמדברות בערך אותו דבר ועושות בערך אותן דוליז ומעצבנות בערך באותה מידה...? וגם מגיבות אחת לשניה???

ChocolateGirl

New member
הנה כמה השערות שלי לגביהן....

והנה השערותיי
או ילדה אחת עם כמה ניקניימים והיא כותבת בכוונה עם שגיאות כתיב ובכוונה בלי הצללה (בדוליז)... יכול להיות שהיא מהפורום ויכול להיות שלא... אבל מה שבטוח היא צוחקת עלינו...
שתי ילדות שבכוונה כותבות עם שגיאות כתיב ובכוונה בלי הצללה (בדוליז)... יכול להיות שהן מהפורום ויכול להיות שרק אחת מהן מהפורום, ויכול להיות שהן בכלל לא מהפורום... אבל מה שבטוח הן צוחקת עלינו!!!
הן ילדות מוזרות במיוחד שכותבות עם מלא שגיאות כתיב (נו.. באמת! בסוף כתה א´ >עכשיו זה סוף השנה...< כתבתי עם פחות שגיאות) וחושבות שהן מציירות דוליז מקסים!!! אבל אתם מסכימים איתי שהאחרונה הכי לא סבירה...

ואחת אומרת לשניה "יואו איזה מהמם"

חשוד בעיני! חשוד....חשוד מאוד....! אה,ועשיתי דולי חדשה!,בלי שיער ולא ממש מושקעת אבל,what the hell!

למעלה