היי כולם!!!!

היי כולם!!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo39.gif

אני ענבר אני חדשה פה!!! אני מאוד אוהבת דולי!?! אני גם אוהבת: קטנטנות יאגו לגעת באושר וסיטי טוור ובטי המכוערת (אייזה מכוערת היאאאא!!!) ואני גם אוהבת מאוד מאוד בובה פראית אוףףףף חבל שזה ניגמר
בכול אופן, ההיתי שמחה ליצטרף אלכם לפורום!!! כי אני מתה מכורה סרופה על להכין דולי!!! ויש לי פה כמה שהיכנתי להראות לכם...!!! אז תגידו לי מה דעתכם אוו קיי!?! נ.ב. אפשר לקחת את האייקון הזה
וזה
!?!?!?! תודה!!!!!!!!!! עינבר -
-

והינה עוד. מימני ענבר-../images/Emo23.gif-!

נו נו תגיבו עבדתי על זה קשה!!!! וחוץ מיזה אל תעתיקו מימני תודה!!! (C)

crazy chicka

New member
הבובה שלך נחמדה אבל

אבל תשתמשי בעיפרון ובמיברשת אל תשתמשי בספריי יוצא מגושם.. אוהבת ביי

i love MJ

New member
לא נראה אמיתי...

כנראה את לא מגוונת בצבעים. תאמיני לי אני הייתי בדיוק כמוך עד אתמול (או שלשום) צריך לגוון את הצבעים.

BizzyD Girl

New member
חח מיכל לא יפה..../images/Emo6.gif

הפורום פתוח גם לילדים מוגבלים, נכים, לקויי שפה, קוקסינלים, הומואים, לסביות, דו מינים, משוגעים, סכיזופרנים ו.. אני :]

זה...

תיראי... אמממממ... היא כזו חמודה אבל תשפרי לה קצת את העיינים כי הם מפחידות.... ו... אמממממממממ..... תעשי הצללה... זה ממש חסר... יאללה ביי ושמחה לעזור, נונו

נו, תגיבו!?! ../images/Emo23.gif|פרך|

זה כיאילו הרי, רון והרמיוני ובסוף - מלפוי! מהרי פוטר, ראיתי את הסרט אייזה מהמםן!!! ואייזה חתיח הרי! תגיבו!?!

הארי../images/Emo35.gif חתיך../images/Emo35.gif סרט מהמם../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

בואי נגיד את זה בעדינות שלא מגיעה לפוצים (חוץ מהשחקן של רון,שבאמת חתיך
) שמשחקים בהארי פוטר: ראיתי טובים יותר

greeneye

New member
שאלות לענבר הפ33ה

דבר ראשון- מה זה הרי פוטר?! שמעתי על הרי הרוקי, על הרי האלפים, והרי האנדים- אבל מה זה הרי פוטר? אחרי שחשבתי קצת (מצב שלא מתאים למוח שלי) הגעתי למסקנה- הארי פוטר! ומה זה חתיח? ראיתי בצ´אטים כתיח כתיחה, כתיך, אבל- חתיח?!?!? בחיים לא ראיתי! אה! חתיך! ואם מדברים על הארי פוטר, אז- חתיך?!?!?!?!? אוי ואבוי לאוזניים שכך שומעות!!!! הארי חתיך? הוא נראה כמו קציצה עם משקפיים!! דבר שני- מה זה פרך? תקראי לי בורה, אבל את האמת כתבת בכותרת משהו שאני אישית לא מבינה:"נו, תגיבו!?!
|פרך|". מה זה?? אההההה! זה פרח!!! בת כמה את ענבר? טוב, אל תרחי ללב תקחי לריאות! סתם צוחקת!

greeneye

New member
תראו מה ענבר כתבה בכרטיס האישי-

ענבר הפ33ה :שם משתמש עינבר :שם פרטי אסור לי לאגיד!?! :שם משפחה אזור הדרום :כתובת 3 :גיל :מין אני לא אולכת לעבודה!!! :מקצוע רווק/ה :מצב משפחתי אני אוהבת צ´יקוויטיטאס! וגם יאגו ובובה פראית ז"ל
והכל הכל!!! וגם ראיתי את הסרט של הרי פוטר - אייזה יפההה! ואיזה חתיח הרי!! ואני אוהבת להכין דולי!?! :תחביבים מקליק מישמקליק מישמקליק רישון!!! חיחי אי והורים שלי תמיד מסחקיםפ את זה!!! :ציטוט נבחר זה הפרצופים שלי!!!
והזה
ואני אוהבת את כריסטינה ולא את בריטני החסופה הזות שמעתיקה מכריסטי היפה הקוסית שלי!?! זו רק אני או שלילדה יש בעיות קשות??

Angelic Girl

New member
הענבר הזו עושה צחוק רק מעצמה ...

וזה בכוונה ... אם לא הבנת ... יש אנשים מוזרים ...

נחמד.... אבל לא עשית הצללה

אם את רוצה שיחשבו שהבובות שלך יראו יותר מושקעות, אז כדי שתעשי הצללה.... (זה רעיון לשיפור הבובות... את לא חייבת לבצע אותו)

barby girl

New member
גם אני חושבת שצריך הצללה!

הנה זוג דוליז חדשים שהכנתי.. אני רוצה תגובות וביקורת! (לפחות שירשרתי)

barby girl

New member
אני רוצה תגובות!

עבדתי על שניהם ממש ממש קשה, אז אני רוצה לדעת מה דעתכם

אני חושבת ש...

שכדאי לך לעשות את התחתית של השמלה מעוגלת ז"א ככה בערך
אני חושבת שזה יוצא יותר יפה.. וגם יותר מציאותי

למעלה