היי כולם...... תראו

ofirush

New member
היי כולם...... תראו

אני לא רוצה להיות רעה או משהו, אבל נורא יבש פה...
... נו פן..... נו פון את אוול...

natalyrst

New member
צודק

באמת משעמם כאן אני כבר כמעט ולא נכנסת לכאן מצטערת לי... אבל זו האמת

Digi Lista

New member
החוכמה היא לא רק להגיד שמשעמם

אלא לנסות וליצור דברים כדי להפיג את השעמום וזה לא אמור לבוא רק מהמנהל\ת של הפורום אלא גם ואולי בעיקר מהחברים שבו. וחוצמיזה אפשר היה להגיד שזה צפוי- גם עכשיו כשחזרנו לצערנו ללימודים בלי הרבה חופשים וגם כשנגמרה העונה, שימו לב שככה זה גם בפורום סמולוויל ובנות גילמור(לפחות בהם אני חברה אז אני יודעת) מדברים קצת על העונות החדשות שהתחילו בארה"ב מביאים מלא ספוילרים, מדברים עליהם ואז קצת נתקעים...לא מרוע לב ומחוסר רצון אלא רק עד שיגיעו הפרקים החדשים לארץ וכולם יוכלו לראות אותם1.

natalyrst

New member
בעצמך את אומרת...

שמשעמם כי אין ממש על מה לדבר בגלל שהעונה נגמרה. אז מה את רוצה שנעשה? אין מה לעשות וחוץ מזה שאף אחד לא אמר שלהפיג את השיעמום צריך לבוא ממנהלת הפורום...

Digi Lista

New member
לא אמרתי שמשעמם!

בפירוש לא!, אמרתי רק שבאופן טבעי כשנגמרת עונת שידורים ומתחילים לימודים מדברים פחות. לא אמרתי שזה רק כאן,אמרתי שזה ככה בכלל, גםאצלי בפורוםמדברים עכשיו פחות. את יודעת מה? יש לי רעיון לדיון! איךלדעתכם יראו כוכבי דוסון כשיתבגרו(עוד 15 שנים ויותר...)נכון, דיברו על זה מידיי פעם אבל אם משעמם כאן אפשר לדבר על זה שוב!.

ד י י ז י

New member
הממממ...

ג´יימס ואן דר ביק עדיין יצבע לבלונד כדי להראות צעיר , קייטי הולמס תעלה במשקל (אין לי סיבה לזה..) ותגיד שטוב לה ככה , ג´ושוע ג´קסון ירזה , יוריד את הזקן, ויראה טוב מתמיד , מישל וויליאמס תשאר כמו שהיא , ואחרון חביב , קר סמית יראה מצויןןןןן (למרות המפרצים המתחילים..) כי קשה לי לדמיין אותו לא..

../images/Emo15.gifלא מבינה אתכם...../images/Emo98.gif

משעמם פה ?!?!? במקום לקטר אולי תפתחו רעיונות חדשים לדיון ... וזה בטח לא רק התפקיד של לי ליצור דיונים חדשים... ואגב... אני כבר הייתי בפורומים משעממים ותרשו לי להגיד משהו ... פורום דוסון קריק הכי לא משעמם בכל הפורומים שהייתי בהם ... ביי...

בקשרלמה יהיה עם הכוכבים...../images/Emo105.gif

אוקי... *ג´וש יהיה ככוכב הוליווד ענק עם כמה וכמה אוסקרים בארון,הוא יהיה נשוי באושר ואושר ,לי כמובן...(חח). *ג´ימס ואן דר ביק יהיה בדיוק בתהליך גירושים מהתר מקמב..משו כזה... בגלל שההיא תפסה אותו עם המאהבת שלו... *קייטי תהייה נשואה באושר ואושר בהריון ושחקנית הוליוודית מצליחה ואיכותית. *מישל וויליאמס....הכי קשה...בטח תשחר בעוד כמה סרטים,תזכה באיזה פרס או משו ותפרוש לגדל את החתולים שלה או משו...(סתם...לא היה לי מה לכתובחח) *קר סמית...ממ...ישחק שעוד כמה סרטי "אימה" של נוער כמו יעד סופי וינחה תוכניחת טוק שו מצליחה (בסגנון של ג´יי לנו...מממ..שמא זה יהיה ג´וש...) *ובסי פיליפס (גם היא נחשת עכשיו..) טוב היא תשחר בעוד סדרות נעורים כאלה ובסוף תתגלה ע"י איZה במאי שילהק אותה לסרט זוכה פרסים! זהו...זו התחזית שלי.. :*)

Dawson girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אין, אין, טל קורעת אותי!!! חחחח נפלתי מהכסא.... יו! איזה רעיונות משוגעים... היי! כרגע בא לי רעיון!! מכירים את התוכנית "תאמינו או לא" עם דין קיין? אז בעתיד, קר סמית יהיה היורש שלו וינחה אותה... מה דעתכם? תנסו שניה לדמיין אותו... די מתאים לו, לא? ג´וש- יחגוג עם טל את יום הנישואים העשירי ויהיו להם שני ילדים- בן ובת מתוקים מאוד שידמו שתי טיפו מים לאבא שלהם, לשמחתה של טל! (חחחחחח סתם) קייטי- תהיה נשואה לכריס עם ילדה קטנה ושני אוסקרים על תפקידים ראשיים בדרמות מוערכות שהפכו לסרטי קאלט. ביזי פיליפס- תעקור לסין ותשנה את שמה למיי צ´ינג יאן. תשחק בשוסרי קופות סיניים יחד עם ג´קי צ´אן הבלתי נלאה. מישל ויליאמס- תפרוש מעסקי הבידור ותעבור לניהול חברת השקעות בוול סטריט... והחברה שלה לא תחזיק מעמד יותר משבוע ולכן היא תעבור לביים סרטי אקשן לילדים. אוקייי.... שמרתי את הטוב לסוף: ג´יימס- יישאר חתיך כמו שהוא אבל יעבור לחווה מרוחקת בקליפורניה בערבות ויגדל פרות ועזים. מדי פעם הוא יגיח לאיזה שובר קופות ענק, סתם ככה בשביל הכיף. הזכרתי שהוא גרוש ונשוי לי??..... אני יודעת שאלו רעיונות משוגעים לגמרי. אבל זה כיף!!! תנסו... יאללה בייי נמש

יאללה ננסה...

מישל וויליאמס - גם אני בדיעה שהיא תפרוש מעסקי הבידור (אחרי הכל היא בעסק די הרבה זמן) תעבור לאפריקה ותשקיע את חייה בעזרה לילדים רעבים.. (נו נגיד...) קר סמית - יעבור להוליווד ושם יהיה במאי של סרטים שוברי קופות. לאחר כמה שנים הוא כמובן יקבל אוסקר והסרט שלו יהיה המרוויח ביותר בהיסטוריה. ג´יימס ואן דר ביק - מיד כשתסתיים הסדרה הוא יתחיל לשחק בהמון סרטים מצליחים ויוכתר כיורש הרשמי של בראד פיט. הוא יתחתן ולאחר 8 וחצי חודשים יתגרש ויחל לצאת כל חודש אם כוכבת הוליוודית אחרת. במקביל הוא גם ילמד תלמידים בבית ספר למשחק (יו אס סי אולי?). הגענו לחלק הטוב: אני אוהבת לדמיין את קייטי וגו´ש נשואים באושר אחד לשני. גרים להם בחווה גדולה סמוך להוליווד, מגדלים את 4 ילדיהם (שתי בנות ושני בנים). יש להם סדרת טלוויזיה משלהם שמספרת את קורות המשפחה האהובה (והיפה) ביותר בעסקי השעשועים... :) ואם כל זה לא יקרה והוא אכן יתחתן עם טל אז... טל, מה שמות הילדים?

LillipooT

New member
חחח ../images/Emo6.gif

חח שלושתכן הצחקתן אותי.. ובאמת מתאים לקר לסמית´ להנחות את תאמינו או לא...

Dawson girl

New member
מאגנבי! איזה דמיון...

יו יש לכם דמיון בשפע חבר´ה, בזה אין ספק!!! קייטי... ממצב? איך הולך בביצפר והכל? אגב אהבתי את הרעיונות שלך... מצחיקים! בטח לקייטי וג´וש תהיה סדרה אה-לה "משפחת אוסבורן" רק בלי ה***כל שתי שניות. ומה עם ביזי פיליפס? בייי ולילה טוב נמש

../images/Emo15.gifתורי...../images/Emo98.gif

ג´יימס - יפתח באסטה למכירת ירקות ופירות...
ג´וש - יעבוד כחשפן במועדון בלילות וכפועל בנין ביום...
קייטי - תפתח קריירה מצליחה כרקדנית בטן...
מישל - תפתח קריירה של גננת בפעוטון...
ג´ק - יחליט שהוא סטרייט וירוץ לבחירות לנשיא ארצות הברית... ביי...

לזה בדיוק התכוונתי!

הגרסה המתורבת והחינוכית של משפחת אוסבורן. "משפחת ג´קסון"... נשמע נחמד... :)

LillipooT

New member
חחח ../images/Emo70.gif

אבל קייטי בחיים לא תוותר על שם המשפחה שלה.. כי הרי מכירים אותה כקייטי הולמס.. היא לא תחליף את זה לקייטי ג´קסון.. וואי זה נשמע מוזר.. אולי קייטי הולמס ג´קסון. זה נשמע נחמד. אשליות.. אשליות..

קייטי הולמס ג´קסון

נשמע מאוד נחמד! גם אם קייטי לא תוותר על השם משפחה שלה המשפחה עדיין תהיה משפחת ג´קסון ושם המשפחה של הילדים יהיה ג´קסון.

../images/Emo15.gifשכחתם את גראמס...../images/Emo98.gif

אוקיי ... גראמס תעשה חוזה פרסום עם אחוזת ראשונים ותצא עם ג´סטין טימברלייק... : ) ביי...

למעלה