היי כולם!! תיכנסו.....

היי כולם!! תיכנסו.....

הי! אני חדשה פה ומתה על גניפר... אולי מישהו יודע מה הפרסים שהיא קיבלה? אם אתם יודעים תרשמו... המון המון תודה....
אתם גם יכולים לרשום סתם ממצב.... love u al!!!! ביי!!! תחזירו הודעות!

All I Have

New member
וואווו שלום! ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

קוראים לי שירה חן ג'ן בן רגב לופז אפלק... ומשום מה גם אני מתהההה על ג'ני המושלמתתתתת

Lopezit

New member
וואי איזה כיף

אנשים מצטרפים לפורום חחח ברוכה הבאה
גמני מראשון מאיפה בראשון?

ברוכה הבאה.....

אני לא יכולה לכתוב יותר מדיי אני עדיין משותקת הוא היה בפורום גבסו היה בפורום ואוווווווווווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני לא מאמינה אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ואווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

לא לאכול אותי שיענה כבררררררררררררררררררררררררררררר אני לא יכולה יותררררררררררררררררררררררררררר שאלתי אותו מה הוא חושב על ג'ני ואווווווווווווווווווווווווווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

את קולטת את זה????????????????????? הוא אשכרה היה שםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

Lopezit

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

די כבררררררררררררר אתן והגבסו שלכםםם גרררר מספיק!

גבסו המלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הואאאאאאאאאאאא היההההההההההההההה מחוברררררררררררררררררררררררררררררררר ואניייייייייייי ולירוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן היינווווווווווווווו שםםםםםםםםםםםםם אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא OMGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG תני לנו להתלהב קצתתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני עדייןןןןןןןןןןןןן לא קולטתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אוף אתם מה זה מעצבנים

אנחנו כבר לא רושמות בפורום בכלל ופעם אחת אנחנו רושמות משהו אז תני לנו להתרגש הוא היה אונליין את יודעת מה זה?????????

איך הייתם מרגישים אם

ג'ניפר הייתה מחוברת ואנשים היו מתעצבנים כשאתם מתלהבים מזה??

All I Have

New member
חיחיחי

פשוט לא מתייחסים... ווואוווווווווווו אם ג'ניפר הייתה מחוברת הייתי מתההההההההההההההההההה סליחה...מ-ת-ה-!

J To The Lo

New member
שירה ולירון,זה בשבילכן..השאר Out

מכירות את הבית ספר 'יגאל אלון' במזרח ראשון? סביר שלא גבסו האלוהי שלכם למד שם אני מכירה המון אנשים משם ומסתבר שתלויים התמונות שלו עם כל השכבה בבית ספר ולפני שנתיים פגשנו אותו(אני וחברות שלי) גם בעיר,ותאמת,נדלקנו יותר על אחד החברים שלו והוא היה נחשב-חמוד עכשיו אני מספרת לכם את זה באדישות,אבל כשחברה שלי קישרה לי שזה אותו שי אני הייתי ב
אז..בסבבה לי...

All I Have

New member
צר לי לבאס אותך...חחח

אני לא זאת ששרופה על גבסו זאת מור.. אז מוררררררררר ולירוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ת-ק-נ-א-ו-!-!-! חחחחחחחחחח סתם סתם אני רוצה לראות את התגובות שלהן שהן יראו את זה חחח

../images/Emo15.gifמההההההה פגשתם אותו????

אני רוצה גםםםםםםםםםםםםםםם איזה מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםם וואווווווווו אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא למה הוא לא עונה לי???????? לא חמוד חתיךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!

למעלה