היי כולם.. יש לי שאלה..

היי כולם.. יש לי שאלה..

הממ טוב לא יודעת איך להסביר.. אני רק מקווה שזה מתאים לנושא הפורום.. לפעמים כשאני עוצמת את העיניים אני רואה דברים.. לא הייתי קוראת לזה חזיונות , אני פשוט רואה אנשים לא מוכרים במצבים שונים מישהו יכול להסביר לי מה עובר עליי? מה זה? או דברים כאלה..

...

הממ אני מתכוונת שנגיד אני עוצמת עיניים.. ואני רוצה מישהו צעיר רץ מהר ורץ אחריו עוד מישהו כאילו רודף אחריו .. או פעם עצמי את העיניים וממש ראיתי איזה איש רוצח מישהי.. כאילו אני יכולה ממש לתאר אותה.. זה מפחיד מאוד.. אני מנסה לדעת מה זה.. כאילו לא יודעת זה מסובך

Swicca

New member
יכול להיות שפשוט.....

.... נתת למחשבות שלך לזרום זה הכל ..... או שבעצם ראית משהו \ משהו ..... מצטער פשוט אני לא יכול לראות את זה רק את ככה שאני לא בדיוק יכול לעזור (או כל אחד אחר)!!! אור ואהבה ,שימי.

dopey_wizard

New member
תנסי

לעבוד אם זה ולפרש את זה.. תעשי יחד אם זה מדיטציה, תנסי להיכנס ל"מחשבות" האלה, תנסי ליצור קשר אם הדמויות.. תנסי לעבוד אם זה..!!! ותראי לאן זה יוביל אותך... תמצאי את התשובה את.. בתוך ה"מחשבות" שלך.. בהצלחה

כמובן שאלו יכולים להיות חזיונות

יכול להיות שהדבר הזה אשכרה קורה. השאלה היא אם את דוברת אמת, או שאת באה להתלהב ולעשות כאילו. אם זה לא כאילו, יש סיכוי טוב שאת מנבאת דברים רעים שיקרו בעתיד. אלו יכולים להיות כל מני סוגי חזיונות. אני מזה חובבנית אז אני לא יכולה להרחיב, אני מציעה לפנות למומחה (מיסטיקאי).

למעלה