היי כולם אני חדש..

matansolomon

New member
היי כולם אני חדש..

אני בן 14, משבט אלמוג, מקיסריה, השבט הוקם השנה, ואני ממש קצת זמן בצופים,שלשום חזרתי מ"ים אל ים" זה היה הטיול הראשון נראה לי של השבט, החזירו אותנו יום אחד קודם, בגלל הגשם כמובן, בהתחלה אמרו שלפחות נלך לכנרת, אבל בגלל שאף חוף לא הסכים לקבל אותנו בהתראה קצרה כזאת אז לא הלכנו לכנרת בסוף, אתמול עשו לנו "פיצוי" בשבט, שמו לנו 2 דליים אחד עם מיי ברז ואחד עם מי ים, ואז "עשינו את הטיול שוב" ואז עשינו על האש והיה מאוד כיף, אבל בכל זאת היה ממש ממש באסה לחזור הבייתה יום מוקדם יותר...

../images/Emo65.gifברוך הבא../images/Emo65.gif

אני אריאלה, שישיסטית (עוד יומיים יומולדת 16
) משבט הדר באר יעקב, הנהגת מרכז. מה שמך

2003 SkiPeR

New member
../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif*../images/Emo41.gif*| wellcome

היי לך איש !!! ************* אני אלעד, שבט "עמית" שוהם. אני שישיסיט, ומדריך גילאי ו'. תרגיש ב-

MajorGad

New member
אהלן אהלן

אני גד, שמיניסט, שבט מצדה, הנהגת י-ם לגבי תפקיד בשבט...אני סתם מגרד בביצים
אין לי תפקיד לא נורא, אני לא יצאתי לים אל ים כי הייתי חולה. רציתי נורא לצאת אבל אמא לא הסכימה. אתה לא היחידי שהפסיד ויש כאלה שהפסידו יותר ממך! אל תהיה מבואס, טיול שמיניות יהיה יותר כיפי

2003 SkiPeR

New member
המורה לי להיסטוריה (הקודמת) גם...

גם הייתה משבט מצדה... חחחחחחחחחחח............... לימור !!!

אהלן .......

ברוך הבא ... אני רועי שבט נחשון הנהגת שרון מדריך ח'
אני ממש אוהב את השבט שלכם ! גם את השישסטים שלכם והחמשושים ואת יואב - המדריך שלך ? הקיצר.... תהנה !

כן הוא אמר לי ......

מתאים לו ! שיהיה לו בהצלחה !! הוא הבטיח לבוא גם למפעלים של החטניקים לבקר !!

היי../images/Emo70.gif

אני שירה, שבא רמת חן, קורס שגיא... ים אל ים שלנו... עוד פחות משבוע
ולנו ישר ביטלו יום אחד וזה רק שלושה ימים

DaNaT

New member
אההה..

אז בגלל זה לא הלכנו לכנרת בסוף! חרא חרא חרא אפילו לא עשו לנו פיצוי ואת האוכל הממש טעים שקנינו (סיני מוקפץ, משו כזה.. תרמו לגדודים אחרים!!!!! אררררר. אני מניחה שאתה מהנהגת שרון?....

למעלה